Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μη κοιτας που ημουνα σοβαρη,ειναι μεχρι να παρω θαρρος..χαχαχαχα

ελινακι να σου πω κατι ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ναι ναι σοβαρα τωρα!!!!!λετε να αδυνατησα επειδη ειμαι σοβαρη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τουλάχιστον εσύ κράτησες τα προσχήματα.. εμείς οι ξεδιάντροπες....:roll:

η Ελίνα φταίει που ήταν δίπλα μου και με ξεσήκωνε!!!!!! :mrgreen:

εγω ξεδιαντροπη....εγω ειμαι μια σοβαρη!!!!!!!!!!ασε που αδυνατησα!!!!!!!!!!!!!και να ξερεις εσυ καθοσουν διπλα μου οχι εγω διπλα σου!!!!!!!

για να έχεις κολλήσεις λογικά είσαι πολύ κοντά στο ιδανικό σου βάρος! πάντως που σε είδα δεν εχεις "σοβαρό" (για να μην ξεχνιόμαστε γιατί εμείς είμαστε σοβαρές) πρόβλημα. μπορώ να σου πώ οτι μου φάνηκες και αρκετά πιο αδύνατη και από την βάφτιση του Ευθύμιου.

δεν ειμαι κοντα δυστυχως!!!που τετοια τυχη!!!σ ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια...

ποια ειναι η διαιτα του κινεζου?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

και μένα ρε @#$@#$!%#%@$#% (= βρίζω τώρα, για όσες δεν κατάλαβαν)

ξεκίνησα την δίαιτα του κινέζου :rolleyes:

κι εγω αυτην κανω!!!!και φυσικα ειχα και αποτελεσμα!!!!!!!

εγω ξεδιαντροπη....εγω ειμαι μια σοβαρη!!!!!!!!!!ασε που αδυνατησα!!!!!!!!!!!!!και να ξερεις εσυ καθοσουν διπλα μου οχι εγω διπλα σου!!!!!!!

η σοβαροτητα φαινεται απο μακρυα σ εσενα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμενα παλι η ζυγαρια εχει κολλησει,και δεν λεει να κατεβει
το οτι η ζυγαρια σου ειναι βλαμενη δεν σημαινει οτι εσυ δεν χανεις κιλα.αυτη ειναι προκατηλημενη και δεν το παραδεχεται!!

η σοβαροτητα φαινεται απο μακρυα σ εσενα!!!
το προσεξες κι εσυ εεε?να μην περναει απορατηρητο αυτο το πραγμα!!!!κουραστικα πια η αδυνατη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρήήή ψεύδεσαι αυτήν την στιγμή και το κρίμα στο λαιμό σου.... εσύ καθόσουν δίπλα μου και εσύ αδυνάτισες και εσύ με ξεσήκωνες... αμέ να μάθεις!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν ειμαι κοντα δυστυχως!!!που τετοια τυχη!!!σ ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια...

ποια ειναι η διαιτα του κινεζου?

ααα δεν την ξέρεις????

ΤΑ ΤΡΩΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μου την έμαθε μια σοβαρή φίλη μου που αδυνάτισε!!! :wink:

εγω να δεις μια διαιτα που εκανα σημερα,εφτιαξα πιτσα και εφαγα πανω απο 5 κομματια

άρχισαν οι εξομολογήσεις??? οκ.... αμάρτησα... κοντεύω να ξεκάνω το γλυκό κεράσι που έμεινε από την βάφτιση!!! :roll:

κι εγω αυτην κανω!!!!και φυσικα ειχα και αποτελεσμα!!!!!!!

χεχεχεχεχε :D:D:D

U6Vip2.png

το οτι η ζυγαρια σου ειναι βλαμενη δεν σημαινει οτι εσυ δεν χανεις κιλα.αυτη ειναι προκατηλημενη και δεν το παραδεχεται!!

συμφωνώ!!!!

καλα ολες σοβαρες εισαστε,τοση σοβαροτητα που τη βαζετε?

Η Αθηνουλα που ειναι????

θές να σου πώ τώρα πού την βάζουμε????:roll::roll::roll::roll:

της έστειλα μήνυμα οτι είμαστε όλες μέσα και μου απάντησε οτι θα προσπαθήσει να μπει αργότερα. έχει γκρίνια το μικρό - δεν έχει κοιμηθεί ακόμα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...