Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλοχα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω τα χω δει ολα εχω ξεκινησει το σπιτι και σημερα εκανα του μικρου το εστρωσα κιολας γιατι δυστυχως απο σημερα θα κοιμαται στο δωματιο του!!:cry::cry::cry::cry: δεν ξερω πως θα το παρει το σιγουρο ειναι οτι εγω δεν μπορω ακομη!!!!

ειμαι τρελλη θα μου πειτε αλλα τι να κανω τοσους μηνες κοιμαστε παρεα!!

θα προσπαθησω να μπω το βραδυ αλλιως τα λεμε αυριο!!

Καλο μεσημερι και φιλακια!!

αααχ σε καταλαβαίνω. η δικιά μας κοιμάται μόνη της από την Πέμπτη. Μου λείπει αλλά.... ε ψιτ.. πού σαι φιλενάδα????? ... ξαναγίναμε ζευγάρι με τον άντρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ανυπομονώ να μου πεις πώς περάσατε το πρώτο βράδυ. για μας ήταν λίγο δύσκολο. το μικρό ξύπνησε 1-2 φορές το βράδυ αλλά εγώ η δόλια δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου.

καλησπερα ...

πηρα τον παιδιατρο αλλα το εχει κλειστο,θα τον ξαναπαρω αυριο να του το πω,να δω τι θα μου πει

για να δούμε!

μια χαρα.εβαψα τα μαλλια μου μετα απο 2 χρονια.!!!!!!!

έχεις καλή κομμώτρια? αν όχι έχω να σου συστήσω μία...:mrgreen:

U6Vip2.png

μια χαρα ειμαστε!!!!ακουστε τι επαθα.το φορεμα για τη βαφτιση το ειχα παρει αυγουστο.ειχα γεννησει προσφατα και ειμουνα και με σουτιεν θηλασμου.το δοκιμαζω σημερα λοιπον που εχω χασει αρκετα κιλα (οχι ολα)και με κανονικο σουτιεν και ειναι αρκετα μεγαλο.επρεπε να ειναι ενα νουμερο μικροτερο.ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!

ο θηλασμος αδυνατιζει λεμεεεεεεεεεεεε....

να το φτιαξεις τοτε προλαβαινεις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μια χαρα ειμαστε!!!!ακουστε τι επαθα.το φορεμα για τη βαφτιση το ειχα παρει αυγουστο.ειχα γεννησει προσφατα και ειμουνα και με σουτιεν θηλασμου.το δοκιμαζω σημερα λοιπον που εχω χασει αρκετα κιλα (οχι ολα)και με κανονικο σουτιεν και ειναι αρκετα μεγαλο.επρεπε να ειναι ενα νουμερο μικροτερο.ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!

ευτυχώς που σου κοψε και το δοκίμασες! τώρα? πάμε γι άλλο?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

έχεις καλή κομμώτρια? αν όχι έχω να σου συστήσω μία...:mrgreen:
καλη?για πες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι καλή καλή! έχει και πλάκα! έρχεται στο σπίτι ξέρεις.

οχι βεβαια!!!μια χαρα ειναι απλα λιγο μπολικο.ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!

επίσης ξέχασες να μου πεις... οτι αδυνάτησες βρε!!!! :D:D:D

U6Vip2.png

ο θηλασμος αδυνατιζει λεμεεεεεεεεεεεε....

να το φτιαξεις τοτε προλαβαινεις!!!

θα το αφησω οπως ειναι.δεν ειναι τραγικο αλλα αν το επερνα τωρα θα το επερνα μικροτερο.τι να κανω αφου ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μπραβο ελινακι που αδυνατισες!!!

ελπιδακι ουουουουοου!!!!!

ουουουουουουουου :D:D:D:D:D:D

μαρή? τί ωραίο ζευγάρι που είστε, και τί ήρεμος που φαίνεται ο άντρας σου? φτου φτου σας :D:D

U6Vip2.png

αδυνατισες και τρως τοοοοοοοοοοοοοσα και εγω λιμοκτονω η καημενη!!!!γκρρρρρρρρ

να σου πώ... λιμοκτονείς μόνη σου ή με διαιτολόγο? γιατί αν λιμοκτονείς μόνη σου νομίζω οτι κάνεις κάτι λάθος τόσο καιρό να έχεις κολλήσει στο 1 κιλό, αν λιμοκτονείς με διαιτολόγο... άλλαξέ τον!

U6Vip2.png

αδυνατισες και τρως τοοοοοοοοοοοοοσα και εγω λιμοκτονω η καημενη!!!!γκρρρρρρρρ
καλα μην τρελαινεσαι.εχω πολλα να χασω ακομα.αυτα που εχασα κατα λαθος εγινε!!!!αν προσεχα θα ειχα χασει και τα υπολοιπα.παντος δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ!!!!αλλες εχουν το τικερακι κι αλλες τη χαρη!!!!:tongue:

ουουουουουουουου :D:D:D:D:D:D

μαρή? τί ωραίο ζευγάρι που είστε, και τί ήρεμος που φαίνεται ο άντρας σου? φτου φτου σας :D:D

μη φτυνεις ρε κοπελια.μουσκεμα μας εκανες!!!!οντως μια χαρα παιδι ο ανδρας σου κι εσυ μια χαρα κοπελα.και σοβαρη φαινεσαι.απορω τι κανεις με μας!!!!!!!:roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...