Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κουκλιτσες,χαθηκα και μου λειψατε αλλα ειχα επισκεψεις και δεν μπορουσα να μπω....

εμενα ο μπουμπουκος μου ,μου κανει κατι περιεργους εμετους μετα απο καθε γευμα(αποκλειεται να ειναι γουλια γιατι ειναι πολυ ποσοτητα)..αν συνεχισει και αυριο θα παρω τον παιδιατρο και ενδιαμεσα στα γευματα βγαζει και γουλιες....

Καλησπερα χαπακι μου αυτο που μαλλον εχει ο μικρουλης σου ειναι παλλινδρομηση και ξαναλεω μαλλον μου θυμιζει τα ιδια που μου εκανε ο δικος μου!!!

Παρε και τον παιδιατρο σου!!!παντως δεν ειναι κατι μην ανησυχεις με ενα γαλατακι διορθωνεται!!!

Καληνυχτα και πολλα φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αλοχα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω τα χω δει ολα εχω ξεκινησει το σπιτι και σημερα εκανα του μικρου το εστρωσα κιολας γιατι δυστυχως απο σημερα θα κοιμαται στο δωματιο του!!:cry::cry::cry::cry: δεν ξερω πως θα το παρει το σιγουρο ειναι οτι εγω δεν μπορω ακομη!!!!

ειμαι τρελλη θα μου πειτε αλλα τι να κανω τοσους μηνες κοιμαστε παρεα!!

θα προσπαθησω να μπω το βραδυ αλλιως τα λεμε αυριο!!

Καλο μεσημερι και φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα χαπακι μου αυτο που μαλλον εχει ο μικρουλης σου ειναι παλλινδρομηση και ξαναλεω μαλλον μου θυμιζει τα ιδια που μου εκανε ο δικος μου!!!

Παρε και τον παιδιατρο σου!!!παντως δεν ειναι κατι μην ανησυχεις με ενα γαλατακι διορθωνεται!!!

Καληνυχτα και πολλα φιλακια!!

καλησπερα ...

πηρα τον παιδιατρο αλλα το εχει κλειστο,θα τον ξαναπαρω αυριο να του το πω,να δω τι θα μου πει

76IGp3.png

Αλοχα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω τα χω δει ολα εχω ξεκινησει το σπιτι και σημερα εκανα του μικρου το εστρωσα κιολας γιατι δυστυχως απο σημερα θα κοιμαται στο δωματιο του!!:cry::cry::cry::cry: δεν ξερω πως θα το παρει το σιγουρο ειναι οτι εγω δεν μπορω ακομη!!!!

ειμαι τρελλη θα μου πειτε αλλα τι να κανω τοσους μηνες κοιμαστε παρεα!!

θα προσπαθησω να μπω το βραδυ αλλιως τα λεμε αυριο!!

Καλο μεσημερι και φιλακια!!

θα προσαρμοστειτε και οι δυο....εγω ευτυχως δεν ειχω τετοιο προβλημα τον εβαλα πολυ μικρο στο δωματιο του ,οποτε δεν συνηθισαμε στην ιδεα να ειμαστε στο ιδιο δωματιο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μια χαρα ειμαστε!!!!ακουστε τι επαθα.το φορεμα για τη βαφτιση το ειχα παρει αυγουστο.ειχα γεννησει προσφατα και ειμουνα και με σουτιεν θηλασμου.το δοκιμαζω σημερα λοιπον που εχω χασει αρκετα κιλα (οχι ολα)και με κανονικο σουτιεν και ειναι αρκετα μεγαλο.επρεπε να ειναι ενα νουμερο μικροτερο.ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ!!!!!!!!!!!

καλως την!!!καλα ειμαστε.εσυ?κανει ακομα εμετους μετα το γαλα ο μικρος?βρηκες τον παιδιατρο?

οχι σημερα εβγαλε μονο μερικες γουλιτσες,με τον παιδιατρο δεν μιλησα γιατι εχει κλειστο το κινητο του...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...