Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνύχτα Ελίνα.

δεν θα μείνω κι εγώ γιατί σήμερα κάναμε την μετακόμιση και είμαι κομμάτια.

καλά να πονάει τόσο πολύ που να μην μπορει να φάει? ντεπόν του δίνεις?

ναι αλλα δεν τρωει ομως και παλι!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι αλλα δεν τρωει ομως και παλι!!!

πωπω ταλαιπωρία!!!!!

κανα γάλα συμπληρωματικό άραγε να κάνει να του δώσεις? έτσι για να κοπάσει λίγο την πείνα του, γιατί αυτό το φουκαριάρικο και πονάει και πεινάει!!

U6Vip2.png

πωπω ταλαιπωρία!!!!!

κανα γάλα συμπληρωματικό άραγε να κάνει να του δώσεις? έτσι για να κοπάσει λίγο την πείνα του, γιατί αυτό το φουκαριάρικο και πονάει και πεινάει!!

οχι ακομα!!!μα δεν πειναει καθολου μαλλον απο τον πονο δεν μπορει να φαει...

εχουμε κοψει τελειως την φρουτοκρεμα τρωμε 100γρ φαγητο 100 κρεμα και γαλα 120μλ δυο φορες...τιποτα δηλ γι αυτον...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλιτσες,χαθηκα και μου λειψατε αλλα ειχα επισκεψεις και δεν μπορουσα να μπω....

εμενα ο μπουμπουκος μου ,μου κανει κατι περιεργους εμετους μετα απο καθε γευμα(αποκλειεται να ειναι γουλια γιατι ειναι πολυ ποσοτητα)..αν συνεχισει και αυριο θα παρω τον παιδιατρο και ενδιαμεσα στα γευματα βγαζει και γουλιες....

76IGp3.png

Τι θα γίνει όμορφες μανούλες???? θα το κλείσετε το μαγαζάκι σας???:tongue::tongue::tongue:

Ελινάκι φιλάκια κι από 'δω..δεν σε πρόλαβα στο άλλο καφέ:roll:

κοριτσακι μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!

ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...