Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμ μου τρέχουν τα σάλια μιαμ μιαμ
καλα ρε κοριτσι τοσο ευκολα πηγε η μικρη στο δωματιο της?τι να πω μπραβο και καλοριζυκο.τυχερη εισαι.εγω την πηγα με το που σαραντησε και δεν καταλαβε τι ποτα.

πώς είσαι από υγεία?
ευτυχως καλα.αστεια αστεια με την ιωση και τον πυρετο 3 κιλα εχασα!!!!!! βεβαια τα πηρα σημερα αλλα δεν θα το σχολιασω!!!!!!!!!!!!

καλα ρε κοριτσι τοσο ευκολα πηγε η μικρη στο δωματιο της?τι να πω μπραβο και καλοριζυκο.τυχερη εισαι.εγω την πηγα με το που σαραντησε και δεν καταλαβε τι ποτα.

πιστεύω οτι βοήθησε το γεγονός οτι φύγαμε εμείς όχι εκείνη από εμάς. η κούνια της παραμένει στο ίδιο σημείο που ήταν πριν, απλώς λείπει το κρεβάτι μας από δίπλα, γιατί κατά τ άλλα με το πρώτο την τσάκωσε την αλλαγή το κουνελάκι μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι ελπιδα εδω γκρινιαζουμε πολυ εχουμε κοψει και το φαγητο μας και αστα να παμε!!θα το αντεξω και αυτο...

ελινα οντως πολυ καλο φαγητο και διαιτης!!!μπραβο που κρατας χαρακτηρα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

πιστεύω οτι βοήθησε το γεγονός οτι φύγαμε εμείς όχι εκείνη από εμάς. η κούνια της παραμένει στο ίδιο σημείο που ήταν πριν, απλώς λείπει το κρεβάτι μας από δίπλα, γιατί κατά τ άλλα με το πρώτο την τσάκωσε την αλλαγή το κουνελάκι μου.
οπως και να εχει αφου κοιματε αδιαμαρτιρητα μια χαρα σας βρισκω.και επιτελου εσυ και ο ελπιδακος......μονοι:oops::oops::oops:.κανει και κρυο καιρος για δυο:oops:

καλα ειμαι ελπιδα εδω γκρινιαζουμε πολυ εχουμε κοψει και το φαγητο μας και αστα να παμε!!θα το αντεξω και αυτο...

ελινα οντως πολυ καλο φαγητο και διαιτης!!!μπραβο που κρατας χαρακτηρα!!!

εεε!!!!μα εξαλου γι αυτο φημιζομαι.γιατι δεν τρωει?τι εγινε?δοντια?

εεε!!!!μα εξαλου γι αυτο φημιζομαι.γιατι δεν τρωει?τι εγινε?δοντια?

ετσι λεει ο γιατρος ομως δεν βλεπω κανενα και ειναι 4 μερες σχεδον νυστικο!!!δεν ξερω τι να κανω!!!γκρρρρρρρ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ετσι λεει ο γιατρος ομως δεν βλεπω κανενα και ειναι 4 μερες σχεδον νυστικο!!!δεν ξερω τι να κανω!!!γκρρρρρρρ
καλα ολα τα παιδακια το περνανε αυτο.ουτε εγω θα το λγιτωσω.υπομονη.τσαοοοοοοοοοοοο!!!

ευτυχως καλα.αστεια αστεια με την ιωση και τον πυρετο 3 κιλα εχασα!!!!!! βεβαια τα πηρα σημερα αλλα δεν θα το σχολιασω!!!!!!!!!!!!

το φόρεμα να σου κάνει και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε :D

U6Vip2.png

το φόρεμα να σου κάνει και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε :D
δοξα το θεο ακομα μου κανει!!!!σας αφηνω.με φωναζει ο πρισμενος απο το φαι ανδρας μου!!!!!!

καληνύχτα Ελίνα.

δεν θα μείνω κι εγώ γιατί σήμερα κάναμε την μετακόμιση και είμαι κομμάτια.

καλά να πονάει τόσο πολύ που να μην μπορει να φάει? ντεπόν του δίνεις?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...