Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα Καλημερα κρατηστε οτι θελετε κοριτσακι μου τι κανετε??

Εγω τα χω παιξει με τον μικρο ολη μερα γκρινια:confused::confused:σημερα πηγαμε παιδιατρο καναμε εμβολιο μετρηθηκαμε μεγαλωσαμε παμε πολυ καλα μας ειπε!!

ειμαστε 73cm υψος 7300 βαρος και βγαλαμε δοντακι!!!:D:D

1 κατω και περιμενουμε και το αλλο!!!

απο το πρωι που ξυπνησε γκρινιαζε συνεχεια μεχρι και το βραδυ που καποια στιγμη κοιμηθηκε αφου το δωσαμε depon!!!:(:(

αντε να βγουν γιατι δεν παλευεται η κατασταση μας!!!ελπιζω να τα καταφερω και να μπω αυριο φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πού είστε?

Ελίνα πώς είσαι? συνήρθες?

Γλυκούλα τι κάνει ο μπομπιρας?

Αθηνά αστέρι ο πιτσιρικάς σου. Καλορίζικο το δοντάκι, άντε να βγάλει και το άλλο να ηρεμήσει λίγο το φουκαριάρικο.

Γεια σου κοτοπουλάκι, γεια σου βανιλίτσα...

Χαπάκι χαθήκαμε!

Σας έλειψα καθόλου? Εμένα μου λείψατε πολύ. Έτρεχα οσάν τον πο@@τη αυτές τις μέρες αλλά τώρα ηρέμησα.

Το παιδί μου σήμερα κοιμάται στο δωμάτιό του μόνο του και μένα μου κακοφαίνεται λιγουλάκι.

Θα ρθείτε να πούμε καμμιά κουβεντούλα?

U6Vip2.png

ελα γιατι δεν ειμαι για πολλα πολλα.πηγαμε στο μαγαζι που θα φαμε μετα τη βαφτιση για ενα τεστ ντραιβ!!!!!ωραια ηταν.σκασαμε στο φαι!!!!ακομα δεν εχω χωνεψει!!!!ο ανδρας μου εχει ξαπλωσει απο νωρις για να κατεβει το φαι...κι εγω για εκει παω!!!!!ελπιδααααααααααααααααααααααααααααα!!!μα καλα ποσο πιο δυνατα να φωναξω?

Διαφημίσεις

καλως τες.δεν εχουμε κλεισει κεντρο.η βαφτιση θα ειναι με 50 ατομα περιπου και μετα οι γονεις και τα αδελφια θα παμε να φαμε σε ενα μαγαζι στο μικρολιμανο.εχω κλεισει εδω και καιρο τραπεζι για 16 ατομα και σημερα ειπαμε με τους κουμπαρους να παμε για φαγητο.φαγαμε πολυ ελαφρια........ντονερ κεμπαπ γιαουρτλου φανταστικο ψημενο ψωμακι μπριζολες ορεκτικα με μανηταρια και τυρια και μια σαλατα πολυ ελαφρια......με την αρτα και τα γιαννενα μεσα!!!!και μετα για να χορτασουμε πηραμε και σουφλε σοκολατα με παγωτο.γενικα επικρατησε ελαφρια διατροφη παντα με γνωμονα την διατηριση της σιλουετας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...