Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ζουνε αυτοι με 4 χιλιαρικα?αυτος ειναι ο μισθος τους.αν υπολογισεις οτι το αυτοκινητο τους ειναι πληρωμενο το πολιτικο τους γραφειο ειναι πληρωμενο τα ταξιδια τους ειναι πληρωμενα τα γευματα τους ειναι πληρωμενα.....ειχα ακουσει ενα πολυ πετυχημενο.αυτοι που κηδευονται δημοσια δαπανη συνηθως εχουν ζησει δημοσια δαπανη.ποσο σωστο ειναι αυτο.

γιατι ζουνε αυτοι με 4 χιλιαρικα?αυτος ειναι ο μισθος τους.αν υπολογισεις οτι το αυτοκινητο τους ειναι πληρωμενο το πολιτικο τους γραφειο ειναι πληρωμενο τα ταξιδια τους ειναι πληρωμενα τα γευματα τους ειναι πληρωμενα.....ειχα ακουσει ενα πολυ πετυχημενο.αυτοι που κηδευονται δημοσια δαπανη συνηθως εχουν ζησει δημοσια δαπανη.ποσο σωστο ειναι αυτο.

συμφωνω απολυτα!!!!γι αυτο και τους σιχαινομαι ολους και δεν εχω ψηφισει ποτε!!!

ολοι ιδιοι ειναι και δεν κανουν τιποτα για εμας!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

οι υπολοιπες που ειναι????χαζεψαν με τον παπανδρεου???
ναι ο λογος του ηταν τοσο μοναδικος που και να θες δεν μπορεις να παρεις τα ματια σου απο πανω του.:lol::lol::lol:

ναι ειναι και η ομορφια στη μεση που δεν περναει απαρατηρητη!!!γενικα αυτος ο ανθρωπος ειναι χαρησματικος.τα εχει ολα και συμφερει!!!!και μετα απο τοσες μαλ@@@@ες που εχει κανει που θα παει οταν μεγαλωσει θα μαθει που θα παει!!!εγω ζηλευω πολυ την κορη του.ειναι πολυ τυχερη.ξερεις τι ειναι για ενα παιδι να μαθαινει απο τα λαθη του πατερα του?τερας μορφοσης θα γινει το κοριτσι.

μπα!!!για να τα λυπασαι ειναι αυτα τα παιδια!δεν εχουν ιδεα απο τιποτα και ειναι γεματα ανασφαλειες...
αυτα τα παιδια εχουν προδιαγεγραμμενη πορεια.καποια μερα θα δυστηχως θα κυβερνησουν τα δικα μας παιδια.τα εκτρεφουν απο τωρα για πρωθυπουργους:(

Διαφημίσεις

αστα να πανε.κι εγω μη νομιζεις.δεν το εχω παρει ζεστα ακομα το θεμα δουλεια λογο του παιδιου αλλα καποτε ελεγα οχι σε πελατησες γιατι δεν προλαβενα.τωρα ειναι πεσμενα τα πραγματα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...