Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Σπέέέέέραααααα! τί κάμνετε?

θα έρθω αργότερα αν τα καταφέρω. μαγειρεύω για αύριο και έχω και σίδερο και θέλω και να ψιλομαζέψω το σπίτι, να κάνω μπάνιο, να φτιάξω τα μαλλιά μου, να ετοιμάσω την τσάντα της μικρής γιατί αύριο θα πάμε στην νονά της μισή μέρα.

βέβαια... όλο και κάτι θα παρατήσω όπως το κόβω αλλά δεν υπόσχομαι τίποτις...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σπέέέέέραααααα! τί κάμνετε?

θα έρθω αργότερα αν τα καταφέρω. μαγειρεύω για αύριο και έχω και σίδερο και θέλω και να ψιλομαζέψω το σπίτι, να κάνω μπάνιο, να φτιάξω τα μαλλιά μου, να ετοιμάσω την τσάντα της μικρής γιατί αύριο θα πάμε στην νονά της μισή μέρα.

βέβαια... όλο και κάτι θα παρατήσω όπως το κόβω αλλά δεν υπόσχομαι τίποτις...

καλως την νοικοκυρα μας!!!!!

ασε τις δουλειες και κατσε εδω να τα πουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!πως εισαι?καλυτερα?εγω σημερα πηγα γυναικολογο για τεστ παπ....
ετσι κι ετσι.εχει κλεισει η φωνη μου και πονανε ακομα τα κοκαλα μου.εσυ καλα?τι εγινε με το γιατρο?

ετσι κι ετσι.εχει κλεισει η φωνη μου και πονανε ακομα τα κοκαλα μου.εσυ καλα?τι εγινε με το γιατρο?

ξερω ενα πολυ καλο φαρμακο για τον λαιμο!!!!!και πολυ αποτελεσματικο...

πηγα για υεστ παπ και υπερηχο τ αποτελεσματα απο βδομαδα ο υπερηχος παντως βγηκε πολυ καλος και καθαρος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να σε ρωτησω κατι?οταν ο ευθυμης εκοψε το μεμε και ξεκινησε το μπουκαλι αλλαξαν χρωμα τα κακα του?της κορης μου πρασινησαν.ειναι ενα πρασινο χακι....παραλαγης.ειναι φυσιολογικο?καλα για τη μποχα δεν σχολιαζω...που να φαει και φαι τι εχει να γινει!!!!!!!

ντροπη σου!!!!!αν το φανμακο για το λαιμο ειναι αυτο που φανταζομαιμονο φτου σου εχω να πω!!!!!!!!!!!!

γιατι καλε τι ειπα η δολια και μικρη κοριτσουδα?????

να βοηθησω θελω!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να σε ρωτησω κατι?οταν ο ευθυμης εκοψε το μεμε και ξεκινησε το μπουκαλι αλλαξαν χρωμα τα κακα του?της κορης μου πρασινησαν.ειναι ενα πρασινο χακι....παραλαγης.ειναι φυσιολογικο?καλα για τη μποχα δεν σχολιαζω...που να φαει και φαι τι εχει να γινει!!!!!!!

ναι αλλαζουν χρωμα...μην ανησυχεις φυσιολογικο ειναι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γιατι καλε τι ειπα η δολια και μικρη κοριτσουδα?????

να βοηθησω θελω!!!!

ναι μικρη αθωα και ευαισθητη!!!!σαν την καρδια ενος μαρουλιου!!!!!αυτο το φαρμακο κυρια μου δυστηχως κοντεβω να το ξεχασω!!!ασε που εκτος απο κλειστο λαιμο εχω και κλειστη μυτη.απο που θα αναπναιω καλε!!!!!!!!!

διαβαζα τις ετικετες απο τα ρουχαλακια της κορης μου και σε σκεφτομουνα.τα ρουχα για 12 μηνων λενε ...12-74 cm αρα εσυ γιατι τρελαινεσαι με το υψος του παιδιου?οι ετικετες μιλανε για το μεσο ορο αρα εσεις ειστε μια χαρα.

ναι μικρη αθωα και ευαισθητη!!!!σαν την καρδια ενος μαρουλιου!!!!!αυτο το φαρμακο κυρια μου δυστηχως κοντεβω να το ξεχασω!!!ασε που εκτος απο κλειστο λαιμο εχω και κλειστη μυτη.απο που θα αναπναιω καλε!!!!!!!!!

κανει και για την μυτη!!!ειναι για ολες τις ασθενειες!!!

ασχετο πηγα στον γιατρο και ειχα ωορηξια!!!!ντραπηκααααααααααα τοοοοοοοσο πολυ!!και μου λεει αντε κανε προπονηση και συντομα θα σε εχω παλι πελετισσα...γελασα και δεν απαντησα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

διαβαζα τις ετικετες απο τα ρουχαλακια της κορης μου και σε σκεφτομουνα.τα ρουχα για 12 μηνων λενε ...12-74 cm αρα εσυ γιατι τρελαινεσαι με το υψος του παιδιου?οι ετικετες μιλανε για το μεσο ορο αρα εσεις ειστε μια χαρα.

μια χαρα ημαστε δεν ειπα οχι απλα πεσαμε καμπυλη ομως και αυτο με ανησυχησε λιγο....θα το δουμε και αργοτερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...