Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σιγα καλε λιγο πριν το κοψεις τα εβλεπα οχι απο την αρχη ημουνα κιουρια οπως λεει και το καρπουζακι!!!
ελα τωρα σε ειχα δει πως κρυφοκοιταγες οταν νομιζες οτι δεν κοιτουσα και κοιτουσες που κοιτουσα οταν δεν κοιταζα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τωρα οτι και να πεις θα εχεις δικιο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπερπαραγωγή, εεεεεε???? :tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ, έφαγα μήλο με κανέλα και μου έκατσε βαρύ στο στομάχι!

Καλό βράδυ κορίτσια, να έχετε μια όμορφη Κυριακή...!

Καληνυχτα Μπιφτεκαι μου και εσυ να εχεις μια υπεροχη Κυριακη!!!!

μακιαααααα μακιαααααααααααααα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σιγα καλε λιγο πριν το κοψεις τα εβλεπα οχι απο την αρχη ημουνα κιουρια οπως λεει και το καρπουζακι!!!

ε δεν το εκανε και για πολυ καιρο 4 μολις μηνες!!!μεχρι να σαραντησει και να το μαθει εσυ μετα τα εβλεπες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελα τωρα σε ειχα δει πως κρυφοκοιταγες οταν νομιζες οτι δεν κοιτουσα και κοιτουσες που κοιτουσα οταν δεν κοιταζα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τωρα οτι και να πεις θα εχεις δικιο!!!!

τι πινεις?????ο πυρετος που βρισκεται τωρα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Υπερπαραγωγή, εεεεεε???? :tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ, έφαγα μήλο με κανέλα και μου έκατσε βαρύ στο στομάχι!

Καλό βράδυ κορίτσια, να έχετε μια όμορφη Κυριακή...!

στο καλο ναντιμορακι.καλο βραδυ.

Διαφημίσεις

ε δεν το εκανε και για πολυ καιρο 4 μολις μηνες!!!μεχρι να σαραντησει και να το μαθει εσυ μετα τα εβλεπες...

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μετα ξεκινησα γιατι μας προκαλουσε αυτη και οχι εγω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μετα ξεκινησα γιατι μας προκαλουσε αυτη και οχι εγω!!!
εγω κυρια μου ειμαι παντρεμενη γυναικα!!!!!!δεν σου επιτρεπω!!!μπορει να σου εδειξα καμια φορα το ενα μεμε αλλα και τα δυο ποτε!!!!ειμαι μια κιουρια εγω!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...