Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχχαχαχαχα χαμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γιατι εγω μπανιστιρτζου ρε?????

μα τοσο καλο ειναι αυτο το ντουζ???

Τι έχει ρε παιδιά αυτό το ντουζ και του έχετε τόση αδυναμία?

Banjp3.png

hJSRp3.png

η ζουζου ειναι κοπελα καιμενει γρεβενα.μεχρι τα γρεβενα εφτασαν τα ριχτερ της ναντιμορ!!!!!!!!!

Μπιφτεκακι μαζεψε τα ριχτερ σου γιατι αρκετα χωρια γκρεμιστηκαν στον προηγουμενο μην καταστρεψεις ολο το Νομο Γρεβενων το νου σου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

πρεπει να παμε οπωσδηποτε για καφε στο σπιτι της γλωσσους μια μερα!!!!να το δουμε απο κοντα!!!
μουσιακο χωρο επρεπε να το κανει το μπανιο της!!!!

ειχα παει σπιτι της να τις κανω ανταυγειες πηγαμε στο μπανιο να τη βοηθησω να λουστει και μου δινει στο χερι το ντουζ!!!!!:shock: τι να σου λεω.μονο η ελπιδα θα μπορουσε να εχει τετοιο ντουζ στο σπιτι της.!!!!!!οπως το φανταζεσαι και βαλε κατι ακομα!!!!

πρεπει να παμε οπωσδηποτε για καφε στο σπιτι της γλωσσους μια μερα!!!!να το δουμε απο κοντα!!!

οπωσδηποτε

εγω δεν ξερω η Ελινα το διαφημιζει πολυ κατι θα ξερει μαλλον για τη χρηση του!!:tongue::tongue:

ζηλευεις που δεν ειδε τα μεμε σου η αθηνα στον υπνο της?το ξερα!!!!!!!

γιατι ειδα τα δικα σου?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ειχα παει σπιτι της να τις κανω ανταυγειες πηγαμε στο μπανιο να τη βοηθησω να λουστει και μου δινει στο χερι το ντουζ!!!!!:shock: τι να σου λεω.μονο η ελπιδα θα μπορουσε να εχει τετοιο ντουζ στο σπιτι της.!!!!!!οπως το φανταζεσαι και βαλε κατι ακομα!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

να της το προτεινουμε!!!!θα βγαλει και πολυ χρημα ετσι...

πολυ καλη ιδεα!!!!

μπα!!!!δεν θα εβλεπε τιποτα ειναι ανυπαρκτα!!!πορτοκαλακια που τα ελεγε και μια ψυχη...

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ και τα πορτοκαλι εχουνε ζουμι επρεπε να πει σε αυτη την ψυχη!!!!:mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τα δικα μου στα εδειχνα επι τοσους μηνες λαιβ εδω!!!!

σιγα καλε λιγο πριν το κοψεις τα εβλεπα οχι απο την αρχη ημουνα κιουρια οπως λεει και το καρπουζακι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Υπερπαραγωγή, εεεεεε???? :tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ, έφαγα μήλο με κανέλα και μου έκατσε βαρύ στο στομάχι!

Καλό βράδυ κορίτσια, να έχετε μια όμορφη Κυριακή...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...