Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα....μιαν ανησυχία την έχω....αλλά και τι να κάνω???...που λέει κι ο ναντιμοράκος "τι διάολο, τόσο πότισμα ρίχνω πότε θα δούμε καρπό?"

μαλλον δεν ποτιζει καλα να του πεις!!!!αντε απο εκει που σε αγχωνει κιολας!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν ηταν σεισμος.η ναντιμορ εκανε...προπονηση!!!!!!απλα πλεον δεν το μετραει με οργασμους αλλα με ριχτερ!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχα ο πυρετος πυρετος αλλα εσυ ζωγραφιζεις παλι!!!:D:D:D:D

Άη μαρή!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά τα λες....!!!

Εδώ είμαι καλέ!!....Ναι το είδα στο facebook, καλά η ζουζού ευκαιρία ψάχνει για να κουνηθεί!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Το χω χάσει το κοριτσάκι μας, έχω μέρες να τα πω μαζί της!!

Ενω εσυ δεν θες!!!αντε μαρηηηηηηηηηηηηηη λυσσαρα!!!

καλα ειναι μου εστειλε μηνυμα!!!

Κοίτα....μιαν ανησυχία την έχω....αλλά και τι να κάνω???...που λέει κι ο ναντιμοράκος "τι διάολο, τόσο πότισμα ρίχνω πότε θα δούμε καρπό?"

θα δειτε θα δειτε!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω δεν φοβαμαι ο αντρας μου εχει τρελλαθει και αμα το δεις δεν ειναι τιποτα!!!!!αντρες παιδακι μου χεστης τελειως!!!:D:D

Λοιπον ειμασταν βολτα εγω με την Ελινα και τα μωρα μας δεν ξερω που να σας πω και ξαφνικα βρεθηκαμε σε ενα οικοπεδο και της λεω ωωωωωωχχχχχχχ το σπιτι της Ελπιδας(δεν εχω ιδεα που ειναι και πως ειναι)αντε ρε μου λεει η Ελινα αυτο ειναι??

Παμε να της χτυπησουμε λεω εγω και εκεινη την ωρα βγαινει η κιουρια με τη μικρη αγκαλια για να την θηλασει!!

Φοραει ενα ολολευκο διαφανο νυχτικο με ενα μπλε σλιπακι και χωρις σουτιεν:shock::shock: πεταει εξω τα μεμε ταιζει τη μικρη και εμεις απο κατω εχουμε παθει σοκ!!!:shock::shock::shock::shock:

Μαρηηηηηηηηηηηη φωναζουμε τι κανεις εκει δεν ντρεπεσαι???στη βεραντα μαρηηηηηηηηηη σε βλεπουνε ολοι ντροπη!!!

καλε πως κανετε ετσι δεν εκανα και κατι κακο εξαλλου μια οικογενεια ειμαστε ολοι και γελαγε!!!

Μας φωναξε επανω αφου φορεσε μια ρομπα και μετα με ξυπνησε ο μπεμπης δεν ξερω τι θα γινοτανε!!!!:D:D:D

χιχιχιχιχιχι....καλο!!!!ακομα και στον υπνο σου τα μεμε σκεφτεσαι????

να το ψαξεις αυτο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εγω δεν φοβαμαι ο αντρας μου εχει τρελλαθει και αμα το δεις δεν ειναι τιποτα!!!!!αντρες παιδακι μου χεστης τελειως!!!:D:D

Λοιπον ειμασταν βολτα εγω με την Ελινα και τα μωρα μας δεν ξερω που να σας πω και ξαφνικα βρεθηκαμε σε ενα οικοπεδο και της λεω ωωωωωωχχχχχχχ το σπιτι της Ελπιδας(δεν εχω ιδεα που ειναι και πως ειναι)αντε ρε μου λεει η Ελινα αυτο ειναι??

Παμε να της χτυπησουμε λεω εγω και εκεινη την ωρα βγαινει η κιουρια με τη μικρη αγκαλια για να την θηλασει!!

Φοραει ενα ολολευκο διαφανο νυχτικο με ενα μπλε σλιπακι και χωρις σουτιεν:shock::shock: πεταει εξω τα μεμε ταιζει τη μικρη και εμεις απο κατω εχουμε παθει σοκ!!!:shock::shock::shock::shock:

Μαρηηηηηηηηηηηη φωναζουμε τι κανεις εκει δεν ντρεπεσαι???στη βεραντα μαρηηηηηηηηηη σε βλεπουνε ολοι ντροπη!!!

καλε πως κανετε ετσι δεν εκανα και κατι κακο εξαλλου μια οικογενεια ειμαστε ολοι και γελαγε!!!

Μας φωναξε επανω αφου φορεσε μια ρομπα και μετα με ξυπνησε ο μπεμπης δεν ξερω τι θα γινοτανε!!!!:D:D:D

Για την Ελπίδα δεν μιλάμε?...ε?...που είναι το παράξενο????:rolleyes::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

συγνωμη αλλα μπλεχτηκα!!!!για την ζακυνθο δεν λετε τον σεισμο?????

πως να μιλησετε μαζι της???????μιλατε και με νησιαααααα?????

Ζακυνθοοοοοοοοοοοοο???γιατι εκανε και εκει σημερα???οχι για Μακεδονια λεμε δεν νομιζω να την ξερεις την κοπελα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

το καλυτερο εχασες.εμεις οι τρεις και το ντουζ της ελπιδας!!!!!!κοιτα το ονειρο μας διδασκει τα εξης....η ελπιδα ειναι ως συνηθως στον κοσμο της και δεν χαμπαριαζει με τιποτα!εσυ εισαι γνωστη μπανιστηρτζου κι εγω ειμαι σαν την κοκα κολα...παω παντου και με ολα!!!!!!!!!!

Για την Ελπίδα δεν μιλάμε?...ε?...που είναι το παράξενο????:rolleyes::rolleyes:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ελα ντε????

χιχιχιχιχιχι....καλο!!!!ακομα και στον υπνο σου τα μεμε σκεφτεσαι????

να το ψαξεις αυτο!!!!

αααααααααααααα με την Ελπιδα δεν εχουμε θεμα με τα μεμε δενμε προκαλεσε ποτε αλλη με προκαλουσε!!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ζακυνθοοοοοοοοοοοοο???γιατι εκανε και εκει σημερα???οχι για Μακεδονια λεμε δεν νομιζω να την ξερεις την κοπελα!!

ναι!!το μεσημερι....αααααααα κοπελα ειναι οκ γιατι μπλεχτηκα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μαλλον δεν ποτιζει καλα να του πεις!!!!αντε απο εκει που σε αγχωνει κιολας!!!!
Καλέ δεν με αγχώνει!!!...το χω ξεπεράσει το άγχος εγώ προ πολλού. Όσο για το πότισμα, μια χαρά ποτίζει μην ανησυχείς.

Banjp3.png

hJSRp3.png

το καλυτερο εχασες.εμεις οι τρεις και το ντουζ της ελπιδας!!!!!!κοιτα το ονειρο μας διδασκει τα εξης....η ελπιδα ειναι ως συνηθως στον κοσμο της και δεν χαμπαριαζει με τιποτα!εσυ εισαι γνωστη μπανιστηρτζου κι εγω ειμαι σαν την κοκα κολα...παω παντου και με ολα!!!!!!!!!!

εισαι πολυ ψωνιο τελικαααααααααααααααααα......

κοκα κολα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

συγνωμη αλλα μπλεχτηκα!!!!για την ζακυνθο δεν λετε τον σεισμο?????

πως να μιλησετε μαζι της???????μιλατε και με νησιαααααα?????

η ζουζου ειναι κοπελα καιμενει γρεβενα.μεχρι τα γρεβενα εφτασαν τα ριχτερ της ναντιμορ!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχα χαμενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γιατι εγω μπανιστιρτζου ρε?????

μα τοσο καλο ειναι αυτο το ντουζ???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλέ δεν με αγχώνει!!!...το χω ξεπεράσει το άγχος εγώ προ πολλού. Όσο για το πότισμα, μια χαρά ποτίζει μην ανησυχείς.

ειναι καλος γεωργος!!!!!!τοσο καιρο ποτιζει!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...