Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

παει !!!!αυτη τον ξεκανε τον ανθρωπο!!!!!!!ρε εσυ στοτελος θα γκαστρωθεις θα γεννησεις και ο ανδρας σου θα ειναι συνεχεις στο πλευρο σου...στο διπλανο φορειο συγκεκριμενα!!!!

οργιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:D:D:D:D

τι εχει αθηνα μου???

ειναι λιγο κοκκινο το πουλακι του και εχει κατι μικρα σπυρακια μαλλον ειναι απο την πανα περνω την ιδια μαρκα αλλα πηρα τωρα τις maxi dry σημερα γυρισα στις παλιες και θα δουμε τον πλενω με χαμομηλι και του βαζω κρεμουλα θα δουμε αυριο!!!

το ξερα οτι ειμαι η γυναικα των ονειρων σου!!!!!!!

ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ ναι ναι ναι!!!

καλα αμα σου πω πως την ειδαμε γιατι και οι δυο φωναζαμε θα πεθανεις!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και στην αρχη πλακωνοτανε στο.....γιατι ηθελε παιδι.τωρα δεν ξερει γιατι :oops::oops::oops: εχει γινει δευτερη φυση της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ τα λες αυτα επειδη εχεις στερηση!!!ζηλιαραααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ισχυει....μεχρι 6 μηνων περιπου

:D:D:D:D αααααααααααα ωραια!!!!

ελπιζω!!!ασε τα αντισωματα!!!δηλαδη ειμουνα 4 μηνες με το βυζι στο χερι για να κολησει?που πηγαν τα αντισωματα οεοοοο?

ελα ντε και εγω μεχρι τον 6ο τελικα ετσι μου ειπε δηλαδη ο γιατρος εγω νομιζα μεχρι τον 5ο αλλα εκανα λαθος!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ειναι λιγο κοκκινο το πουλακι του και εχει κατι μικρα σπυρακια μαλλον ειναι απο την πανα περνω την ιδια μαρκα αλλα πηρα τωρα τις maxi dry σημερα γυρισα στις παλιες και θα δουμε τον πλενω με χαμομηλι και του βαζω κρεμουλα θα δουμε αυριο!!!

ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ ναι ναι ναι!!!

καλα αμα σου πω πως την ειδαμε γιατι και οι δυο φωναζαμε θα πεθανεις!!!:D:D:D

ναι απο την πανα ειναι και εμενα το ειχε παθει αλλα με το χαμομηλι και κρεμα συγκαματων θα γινει μια χαρα μην φοβασαι!!!!

για πες για πες!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Μπιφτεκακι μου που πηγες???ελα να σε δουμε λιγακι γιατι απο δευτερα παλι θα μας λες οτι εχεις δουλεια και δεν προλαβαινεις!!!!

Τα μαθατε σημερα εκανε σεισμο στη Ζουζου κουνηθηκανε το πρωι και δεν κανω πλακα!!!:confused::confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπιφτεκακι μου που πηγες???ελα να σε δουμε λιγακι γιατι απο δευτερα παλι θα μας λες οτι εχεις δουλεια και δεν προλαβαινεις!!!!

Τα μαθατε σημερα εκανε σεισμο στη Ζουζου κουνηθηκανε το πρωι και δεν κανω πλακα!!!:confused::confused::confused:

ναι το ακουσα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλα ειναι δεν ξερω τι παθαινει το απογευμα!!:confused::confused:

ανα και σημερα ητανε καλος!!!λιγο με το πουλακι του εχω τρομαξει αλλα μου ειπε ο παιδιατρος να το παρακολουθησω σημερα και αμα ειναι χειροτερα αυριο να τον παρω τηλεφωνο!!

Ελπιζω να μην ειναι εφιαλτης!!!:rolleyes::tongue:

Τι έγινε καλέ?...χάσαμε επεισόδια??

πλακα κανεις παει τον χαλασες τον ανθρωπο!!!!!

ελα τωρα που σε χαλαει κιολας!!!!

Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει και τα παίζω!!
παει !!!!αυτη τον ξεκανε τον ανθρωπο!!!!!!!ρε εσυ στοτελος θα γκαστρωθεις θα γεννησεις και ο ανδρας σου θα ειναι συνεχεις στο πλευρο σου...στο διπλανο φορειο συγκεκριμενα!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:......τα λέτε αυτά απ'τη ζήλια σας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
γεια σου....να φανταστω οτι προσπαθεις για παιδακι ε?ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ότι προσπαθώ προσπαθώωωωω.....αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπω!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

και στην αρχη πλακωνοτανε στο.....γιατι ηθελε παιδι.τωρα δεν ξερει γιατι :oops::oops::oops: εχει γινει δευτερη φυση της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άη μαρή!!!:tongue::tongue::tongue:
εσυ τα λες αυτα επειδη εχεις στερηση!!!ζηλιαραααααααααααααα
Καλά τα λες....!!!

Εδώ είμαι καλέ!!....Ναι το είδα στο facebook, καλά η ζουζού ευκαιρία ψάχνει για να κουνηθεί!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Το χω χάσει το κοριτσάκι μας, έχω μέρες να τα πω μαζί της!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

δεν ηταν σεισμος.η ναντιμορ εκανε...προπονηση!!!!!!απλα πλεον δεν το μετραει με οργασμους αλλα με ριχτερ!!!!!!!!!

θα ερθει και αυτο μην ανησυχεις!!!!ολα θα πανε καλα!!!

Κοίτα....μιαν ανησυχία την έχω....αλλά και τι να κάνω???...που λέει κι ο ναντιμοράκος "τι διάολο, τόσο πότισμα ρίχνω πότε θα δούμε καρπό?"

Banjp3.png

hJSRp3.png

ναι απο την πανα ειναι και εμενα το ειχε παθει αλλα με το χαμομηλι και κρεμα συγκαματων θα γινει μια χαρα μην φοβασαι!!!!

για πες για πες!!!!

εγω δεν φοβαμαι ο αντρας μου εχει τρελλαθει και αμα το δεις δεν ειναι τιποτα!!!!!αντρες παιδακι μου χεστης τελειως!!!:D:D

Λοιπον ειμασταν βολτα εγω με την Ελινα και τα μωρα μας δεν ξερω που να σας πω και ξαφνικα βρεθηκαμε σε ενα οικοπεδο και της λεω ωωωωωωχχχχχχχ το σπιτι της Ελπιδας(δεν εχω ιδεα που ειναι και πως ειναι)αντε ρε μου λεει η Ελινα αυτο ειναι??

Παμε να της χτυπησουμε λεω εγω και εκεινη την ωρα βγαινει η κιουρια με τη μικρη αγκαλια για να την θηλασει!!

Φοραει ενα ολολευκο διαφανο νυχτικο με ενα μπλε σλιπακι και χωρις σουτιεν:shock::shock: πεταει εξω τα μεμε ταιζει τη μικρη και εμεις απο κατω εχουμε παθει σοκ!!!:shock::shock::shock::shock:

Μαρηηηηηηηηηηηη φωναζουμε τι κανεις εκει δεν ντρεπεσαι???στη βεραντα μαρηηηηηηηηηη σε βλεπουνε ολοι ντροπη!!!

καλε πως κανετε ετσι δεν εκανα και κατι κακο εξαλλου μια οικογενεια ειμαστε ολοι και γελαγε!!!

Μας φωναξε επανω αφου φορεσε μια ρομπα και μετα με ξυπνησε ο μπεμπης δεν ξερω τι θα γινοτανε!!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...