Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τσααααααααααααααααααα ηρθα κι εγω!!!

Ελιναααααααααααααααααααααααααα ακομη χαλια εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη??

Μπιφτεκαι μου τωρα ειναι δυσκολα αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!!ασε το εχω περασει αρκετες φορες και δεν μπορω!!!

Η Γλωσασου που ειναι σημερα που με αναστατωσε αποψε στον υπνο μου??δεν μου φτανει στον ξυπνιο ηρθε και στον υπνο μου τραμαρα της!!!!:tongue::tongue:

αααααααααααα Ελινα ησουνα και εσυ μαζι μου!!!ΤΥΧΑΙΟ?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλώς την Αθηνούλα μου!...Τι κάνεις εσύ?....Ησύχασε ο μικρός σου?.....Μένει να δεις κι εμένα στον ύπνο σου και θα έρθεις στα ίσια σου :tongue::tongue::tongue:!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι και εγω!!!!τι κανετε?ελινα πως εισαι?
Γεια σου Γλυκούλα!!
μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη λυσσαρα θα τον βγαλεις νοκ αουτ τον ανθρωπο!!!:D:D:D

Σου ορκίζομαι πως τις τρεις τελευταίες μέρες κάτι έχει πάθει και με κυνηγάει!!!!...:shock::shock::shock:Τώρα που τέλειωσαν οι γόνιμες και θέλω λίγο να ηρεμήσω ρε παιδάκι μου, δεν μ'αφήνει σε ησυχία!!!...Μιλάμε σούρνομαιιιιιιιιι!!!!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλώς την Αθηνούλα μου!...Τι κάνεις εσύ?....Ησύχασε ο μικρός σου?.....Μένει να δεις κι εμένα στον ύπνο σου και θα έρθεις στα ίσια σου :tongue::tongue::tongue:!!!

Καλα ειναι δεν ξερω τι παθαινει το απογευμα!!:confused::confused:

ανα και σημερα ητανε καλος!!!λιγο με το πουλακι του εχω τρομαξει αλλα μου ειπε ο παιδιατρος να το παρακολουθησω σημερα και αμα ειναι χειροτερα αυριο να τον παρω τηλεφωνο!!

Ελπιζω να μην ειναι εφιαλτης!!!:rolleyes::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ναι!!!!μ αγαπατε εδω και ειπα να εμφανιστω παλι...

αμα δεν σε αγαπουσαμε δεν σα θελαμε στην παρεα μας!!!:D:D

Γεια σου Γλυκούλα!!

Σου ορκίζομαι πως τις τρεις τελευταίες μέρες κάτι έχει πάθει και με κυνηγάει!!!!...:shock::shock::shock:Τώρα που τέλειωσαν οι γόνιμες και θέλω λίγο να ηρεμήσω ρε παιδάκι μου, δεν μ'αφήνει σε ησυχία!!!...Μιλάμε σούρνομαιιιιιιιιι!!!!:rolleyes:

πλακα κανεις παει τον χαλασες τον ανθρωπο!!!!!

ελα τωρα που σε χαλαει κιολας!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σε καταλαβαίνω, αυτός ο πόνος στα κόκαλα όταν έχω ίωση είναι ότι χειρότερο!.....Και τώρα την μπουμπού ποιος την φροντίζει?

Ο ναντιμοράκος έπεσε ξερός κατα τις 9μιση καθώς στις 3 θα σηκωθεί να πάει για δουλειά. Είχε κουραστεί κι από το πρωινό.......:oops::oops::oops::oops::oops: και....καταλαβαίνεις....!!

παει !!!!αυτη τον ξεκανε τον ανθρωπο!!!!!!!ρε εσυ στοτελος θα γκαστρωθεις θα γεννησεις και ο ανδρας σου θα ειναι συνεχεις στο πλευρο σου...στο διπλανο φορειο συγκεκριμενα!!!!

ανα και σημερα ητανε καλος!!!λιγο με το πουλακι του εχω τρομαξει αλλα μου ειπε ο παιδιατρος να το παρακολουθησω σημερα και αμα ειναι χειροτερα αυριο να τον παρω τηλεφωνο!!

τι εχει αθηνα μου???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τσααααααααααααααααααα ηρθα κι εγω!!!

Ελιναααααααααααααααααααααααααα ακομη χαλια εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη??

Μπιφτεκαι μου τωρα ειναι δυσκολα αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!!ασε το εχω περασει αρκετες φορες και δεν μπορω!!!

Η Γλωσασου που ειναι σημερα που με αναστατωσε αποψε στον υπνο μου??δεν μου φτανει στον ξυπνιο ηρθε και στον υπνο μου τραμαρα της!!!!:tongue::tongue:

αααααααααααα Ελινα ησουνα και εσυ μαζι μου!!!ΤΥΧΑΙΟ?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

το ξερα οτι ειμαι η γυναικα των ονειρων σου!!!!!!!

χαλια.!!!!το μπεμπακι μου ομως ευτυχως ειναι μια χαρα.!

δεν ξερω εαν ισχυει θα ρωτησω τον παιδιατρο!!

μου ειπε η παθολογος που πηγα για τον λαιμο μου που με ενοχλουσε οτι τα μωρα εχουν ανοσια σε αυτη την ηλικα και δεν κολλανε τιποτα!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

????τι επαθε καλε?

Γεια σου Γλυκούλα!!

γεια σου....να φανταστω οτι προσπαθεις για παιδακι ε?ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μου ειπε η παθολογος που πηγα για τον λαιμο μου που με ενοχλουσε οτι τα μωρα εχουν ανοσια σε αυτη την ηλικα και δεν κολλανε τιποτα!!!:rolleyes::rolleyes:

ισχυει....μεχρι 6 μηνων περιπου

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελπιζω!!!ασε τα αντισωματα!!!δηλαδη ειμουνα 4 μηνες με το βυζι στο χερι για να κολησει?που πηγαν τα αντισωματα οεοοοο?

γεια σου....να φανταστω οτι προσπαθεις για παιδακι ε?ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!
και στην αρχη πλακωνοτανε στο.....γιατι ηθελε παιδι.τωρα δεν ξερει γιατι :oops::oops::oops: εχει γινει δευτερη φυση της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...