Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας τσουπρες μου...χαθηκα λιγο αλλα τρεχω και δεν φτανω,αυτο το σπιτι ποτε θα μαζευτει δεν ξερω....

εχουμε κι ενα γαμο αυριο ,πηγαμε και στο κρεββατι χθες και εχασα την κουβεντουλα,κλαψ...κλαψ...

τα νεα μας ...ο μπεμπουλης μια χαρα ,εγω ομως στο παρατσακ γλυτωσα την μαστιτιδα

ελινακι μου περαστικα!!!

γλυκουλα μην αγχωνεσαι με το υψος ετσι γινεται καποια στιγμη σταματανε και μετα το περνουν αποτομα...

γλωσσου μου τελειο το κερασακι ,εγω το εφαγα σκετο χωρις γιαουρτακι...

αθηνουλα μου ουουουου,ραμονιτσα...ουουουουου!!!!

φιλακια σε ολες αν μπορεσω θα ξαναμπω το βραδυ,λεω αν γιατι σημερα θα εχω επισκεψεις....

76IGp3.png

κανεις μεγαλο λαθος.τα μπεμπε μας δεν μονοπωλησαν τη συζητηση.το χαπακι εχει ενα συμπαθεστατο συζηγο και το πιο ομορφο αγορακι που μπορεις να φανταστεις.μια γλυκα ηταν.επεισης αν ερχοσουν θα εβλεπες και το ραμονομωρο.τι μωρο δηλαδη δυο μετρα ανδρας.και κανει και κουπεπε και στελνει και φιλια!!!!!!!κυριος!!!!!!!!!!!επρεπε να ερθεις.την αλλη φορα οπωσδηποτε.τωρα οσον αφορα τους πονους μηπως δεν ειναι μονο λογο του αυγου αλλα και λογο του......:oops::oops::oops:.ειπαμε αλλα εσυ το παρακανες.το 2012 θα σε καλεσουν στο λονδινο.σκεφτονται να το κανουν ολυμπιακο αθλημα και πρεπει να πας.να λεμε κι εμεις οτι γνωρισαμε απο κοντα μια χρυση ολυμπιονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:
Χαμένοοοοοοοο!!!:lol:...Τουλάχιστον αναγνωρίζετε πως μου αξίζει το χρυσό,ε?????...Μου έφτιαξες το βράδυ γιατί η διάθεση μου δεν είναι κι η καλύτερη.
άντε να σε δώ μαρή... το κανονίζουμε από πριν γεννήσω και ακόμα ακανόνιστο είναι :rolleyes:

Να το τσέρεις είχα πετάτσει χειλάκι γιατί νόμιζα οτι μουκου παπας εμένανε πια :tongue::tongue::tongue::tongue:

για τους πόνους ωορηξίας δεν νιώθω να σου πώ. εμένα μου έδιναν και καταλάβαινα για κανα 2ωρο αλλά μιλάμε για πολύ πόνο να πονάω και να χτυπάει κύστη, έντερο, τάση για εμετό χάλια! ίσως να έχει πέσει συνοστισμός εκεί μέσα από τα πολλά φιλαράκια που κολυμπάνε :tongue:

εμείς σε μελετήσαμε αν θες να ξέρεις κιουρία μου και επίσης στενοχωρηθήκαμε που δεν σε είχαμε

και όχι δεν μιλούσαμε για τα μπεμπέ μας γιατί έχουμε ξεχυλήσει πια... θέλαμε να ξεσκάσουμε.

Να μη μου ξαναπετάξεις χειλάκι γιατί σας αγαπάω όλες και θέλω κι εγώ να σας βλέπω πιο συχνά. Κατανοώ όμως πως οι υποχρεώσεις σας είναι περισσότερες και δεν είναι τόσο εύκολο.

Αλήθεια, στεναχωρηθήκατε που δεν ήρθα????.....Καλέ προκαλεί τέτοια αισθηση η απουσία μου???....

Σας υπόσχομαι πως next time θα έρθω οπωσδήποτε!!!

Κι η αλήθεια είναι πως είχα και να μαγειρέψω εκείνη την μέρα και δεν ήθελα και να αφήσω τον αντρούλη μου χωρίς παρέα. Θα επανορθώσω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Ελινάκι μου....Τι κάνεις?

Η διάθεση μου δεν είναι και πολύ καλή γιατί χάσαμε μια πολύ αγαπημένη μου θεία προχθες και το 2ημερο που πέρασε να μην ξαναπεράσει. Στεναχωρήθηκα πολύ. Και μέσα σ'όλα έβγαλα κι έρπη στα χείλια σήμερα.

Τελος πάντων......υγεία να έχουμε.

Εσείς πως πάτε?

Banjp3.png

hJSRp3.png

λυπαμε πολυ.δεν τους αντεχω τετοιου ειδους αποχαιρετησμους.δεν ειμαι καθολου καλη σε αυτα.δεν μπορω να πω ουτε συλυπητηρια.πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να λυπηθει τοσο οσο εσυ γι αυτον που χανεις.ειναι πολυ συσαρεστο.εγω ειμαι με ιωση πυρετο βηχα κλπκλπκλπ.το χειροτερο ειναι οτι πονανε τα κοκαλα μου και τριζω!ευτυχως η μικρη δεν εχει κολλησει. αυτα.:|

Μέχρι πριν λίγα χρόνια κι εγω δεν ήμουν καλή με τέτοιου είδους αποχαιρετισμούς, δόξα τω Θεό δεν είχα χάσει κάποιον πολύ δικό μου όπως τώρα, παρ'όλο που το περιμέναμε πως θα φύγει γιατί ήταν άρρωστη, μου στοίχισε πολύ. Το σπίτι της είναι κάτω απ'το πατρικό μου, την είχα συνηθίσει, 20 χρόνια την έβλεπα κάθε μέρα. Είναι άσχημο όταν χάνεις κάποιον να διαπιστώνεις πως το μόνο που απομένει είναι οι αναμνήσεις. Ευτυχώς από τη θεία μου είχα μόνο καλές αναμνήσεις.

Ας μη βαρύνουμε όμως άλλο το κλίμα.

Περαστικά σου ρε κορίτσι, τώρα διάβαζα για το νευροκαβαλίκεμα που έπαθες. Τι σπαστικό πράγμα να μη μπορείς να κουνηθείς!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω, αυτός ο πόνος στα κόκαλα όταν έχω ίωση είναι ότι χειρότερο!.....Και τώρα την μπουμπού ποιος την φροντίζει?

Ο ναντιμοράκος έπεσε ξερός κατα τις 9μιση καθώς στις 3 θα σηκωθεί να πάει για δουλειά. Είχε κουραστεί κι από το πρωινό.......:oops::oops::oops::oops::oops: και....καταλαβαίνεις....!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

τσααααααααααααααααααα ηρθα κι εγω!!!

Ελιναααααααααααααααααααααααααα ακομη χαλια εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηη??

Μπιφτεκαι μου τωρα ειναι δυσκολα αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!!ασε το εχω περασει αρκετες φορες και δεν μπορω!!!

Η Γλωσασου που ειναι σημερα που με αναστατωσε αποψε στον υπνο μου??δεν μου φτανει στον ξυπνιο ηρθε και στον υπνο μου τραμαρα της!!!!:tongue::tongue:

αααααααααααα Ελινα ησουνα και εσυ μαζι μου!!!ΤΥΧΑΙΟ?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σε καταλαβαίνω, αυτός ο πόνος στα κόκαλα όταν έχω ίωση είναι ότι χειρότερο!.....Και τώρα την μπουμπού ποιος την φροντίζει?

Ο ναντιμοράκος έπεσε ξερός κατα τις 9μιση καθώς στις 3 θα σηκωθεί να πάει για δουλειά. Είχε κουραστεί κι από το πρωινό.......:oops::oops::oops::oops::oops: και....καταλαβαίνεις....!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη λυσσαρα θα τον βγαλεις νοκ αουτ τον ανθρωπο!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...