Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαρή? δεν τρώγεσαι... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλά ντε! θα φάω μόνο λίγο.

λοιπόν... αλλαγή θέματος

έχω να δηλώσω οτι στο σπίτι μου γίνεται της π@τάνας

θυμάσαι εσύ Ελίνα πώς είναι έτσι? εεε δεν θα το ξαναδεις έτσι...

το τραπέζι στην κουζίνα το βάλαμε κάθετα κι εκεί που ήταν η πολυθρόνα βάλαμε τον έναν καναπέ.

ο άλλος καναπές θα πάει εκεί που είναι η κρεβατοκάμαρά μου τώρα και η κρεβατοκάμαρα θα πάει στο σαλόνι.... γουστάρω κρεβατοκάμαρα με τζάκι :cool:

το τραπεζάκι του σαλονιού περισσεύει.. δεν ξέρω τί σκ@τ@ να το κάνω!

θα στρώσω και μοκέτα στην μικρή κι έτσι το πουλάκι μου θα έχει το δωμάτιό της

δεν ηξερα οτι θα το κανατε τοσο γρηγορα.με γεια.θα ειναι για λιγο καιρο μπαχαλο αλλα υπομονη.νομιζω οτι η αλλαγη αυτη θα το κανει πιο λειτουργικο.αντε να δουμε τωρα πως θα κοιμηθει η μικρη μονη της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειχε δικο της δωματιο η μικρη γλωσσου?

και εγω πρεπει να δω τι θα κανω σιγα σιγα δεν γινεται αλλο στο ιδιο δωματιο!!!

εγω στις 50 μερες την πηγα στο δωματιο της.αμα μεγαλωσουν και καταλαβαινουν σιγα μην κατσουν μονα τους.

ασχετο αλλα με εντυπωσιασε οταν το διαβασα...που μας καταντησαν οι αντρες!

Η Τσεν Γουέι-γι ετοίμασε μόνη της όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της! Πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Το εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι θα παντρευτεί... τον εαυτό της!

Η 30χρονη από την Ταϊβάν έχει απογοητευτεί από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και και επειδή η κοινωνική πίεση ήταν μεγάλη έκανε αυτό τον ιδιόμορφο γάμο! Μάλιστα τον επόμενο μήνα θα δώσει μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου, της ιδίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γάμος της θα στοιχίσει 5.675 δολάρια και διαφημίστηκε μέσω internet και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;", δήλωσε η Τσεν. "Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης", συνέχισε.

Φυσικά, μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος αφού η Τσεν έχει κλείσει να πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

1050730wnibu5j60y.jpg

φαε και αυτο!!!ειναι διαιτης γλωσσου..

άντε μαρή.. είπαμε όχι κι έτσι! δεν θέλω :cool:

κατα βαθος ειμ

αι μια κυρια.η πολυ παρεα με την ελπιδα φταιει!!!!!ακου σπερμα:shock: που το θυμηθηκα?

δεν έχεις ακούσει που λένε πες μου ποιά είναι η φίλη σου να σου πώ ποιά είσαι???

δεν ηξερα οτι θα το κανατε τοσο γρηγορα.με γεια.θα ειναι για λιγο καιρο μπαχαλο αλλα υπομονη.νομιζω οτι η αλλαγη αυτη θα το κανει πιο λειτουργικο.αντε να δουμε τωρα πως θα κοιμηθει η μικρη μονη της.

ούτε εγώ το ξερα για να είμαι ειλικρινής, αλλά όλα αυτά που μαζέψαμε από την βάφτιση δεν έχουμε πού να τα βάλουμε :rolleyes:

εγω στις 50 μερες την πηγα στο δωματιο της.αμα μεγαλωσουν και καταλαβαινουν σιγα μην κατσουν μονα τους.

και αυτό επίσης

τώρα.. στην βράση κολάει το σίδερο. και αν δεν είχε κρυώσει ο πατέρας μου αύριο θα ολοκληρωνόταν η διαδικασία

U6Vip2.png

Η Τσεν Γουέι-γι ετοίμασε μόνη της όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της! Πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Το εντυπωσιακό είναι όμως το γεγονός ότι θα παντρευτεί... τον εαυτό της!

Η 30χρονη από την Ταϊβάν έχει απογοητευτεί από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και και επειδή η κοινωνική πίεση ήταν μεγάλη έκανε αυτό τον ιδιόμορφο γάμο! Μάλιστα τον επόμενο μήνα θα δώσει μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου, της ιδίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γάμος της θα στοιχίσει 5.675 δολάρια και διαφημίστηκε μέσω internet και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;", δήλωσε η Τσεν. "Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης", συνέχισε.

Φυσικά, μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος αφού η Τσεν έχει κλείσει να πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία!

:shock::shock::shock: και μη χειροτερα!!!!!

Η Τσεν Γουέι-γι ............................... η Τσεν έχει κλείσει να πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία!

τώρα να πώ τί πραγματικά πιστεύω?

το βρίσκω μεγάλη μ.... α να κάνεις κάτι τέτοιο. Θα περίμενα ας πούμε να το ακούσω οτι το έχει κάνει η πάρις χίλτον - δηλαδή μια ανεγκέφαλη μπάρμπι που δεν ξέρει τί να κάνει τα λεφτά της και που κάνει τα πάντα να τραβήξει προσοχή.

τί πάει να πει παντρεύομαι τον εαυτό μου?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τελικα γλωσσου με αντιγραφεις πολυ...το ξερω πως μ αγαπας

ναι μαρή.. από το τικεράκι το κατάλαβες?

να δεις θα σας βολεψει περισσοτερο ετσι ο χωρος.και αφου υπαρχει πλεον και παιδικο δωματια καιρος να βαλεις μπρος για το δευτερο!!!!!!!!!!!

ποιός ήρθε? :rolleyes:

U6Vip2.png

τώρα να πώ τί πραγματικά πιστεύω?

το βρίσκω μεγάλη μ.... α να κάνεις κάτι τέτοιο. Θα περίμενα ας πούμε να το ακούσω οτι το έχει κάνει η πάρις χίλτον - δηλαδή μια ανεγκέφαλη μπάρμπι που δεν ξέρει τί να κάνει τα λεφτά της και που κάνει τα πάντα να τραβήξει προσοχή.

τί πάει να πει παντρεύομαι τον εαυτό μου?

αυτη η πολυ απελπισμενη ειναι η τους δουλευει ολους για να διαφημιστει στο ιντερνετ και να τα παρει χοντρα:?:

Αλοχα κουκλεσ τι κανετε???

Ακουσα σεχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και ηρθα αλλα απο οτι βλεπω εχει ξηρασια στο θεμα!!!

Γλωσσου θελω το ελαφακι μου μη ξεχνιομαστε εντατσει ειμα γκαμηλα εγω δεν ξεχναω!!!:tongue::tongue:

επισης θελω και εγω τη φωτο της μικρης τωρα!!

Εσυ κοπελια με τα μικροβια μακρια και αγαπημενες αλλιως τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια!!!:tongue::tongue:

Γλυκουλα καλη μου γιατι στεναχωριεσαι???μια χαρα ειναι ο παιδαρος!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...