Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σεξομανης η ελπιδα?????δεν το πιστευω αυτο!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά και πού να σας πώ πώς ήμουν όσο ήμουν έγγυος. η διάθεση μου έφυγε 8-9 μήνα που απαγορευόταν.. νωρίτερα? καλά άσε! έχασε 5 κιλά ο άντρας μου :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά και πού να σας πώ πώς ήμουν όσο ήμουν έγγυος. η διάθεση μου έφυγε 8-9 μήνα που απαγορευόταν.. νωρίτερα? καλά άσε! έχασε 5 κιλά ο άντρας μου :tongue:

το εχει αυτο η εγκυμοσυνη!!!

αυτο να κανεις και τωρα και θα δεις για ποτε θα αδυνατισεις!!!και δεν θα πεινασεις καθολου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

συμπαράσταση στο κορίτσι κάνω. πρόβλημα? :mad::tongue:
καλα ρε κοπελια δεν ειπαμε και τιποτα!!!!(πωπω ρε αυτη δεν αστειευεται θα χυθει αιμα)βεβαια στη δικη σου περιπτωση πιο πιθανο το εχω να χυθει σπερμα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλα ρε κοπελια δεν ειπαμε και τιποτα!!!!(πωπω ρε αυτη δεν αστειευεται θα χυθει αιμα)βεβαια στη δικη σου περιπτωση πιο πιθανο το εχω να χυθει σπερμα!!!!!!!!!!

πως μιλας ετσι καλε?????εγω δεν ξερω απ αυτα!!!!!απαπαπαπαπαπα επιπεδο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμενα επιτρεποταν αλλα ο δικος μου ουτε να με αγγιξει!!!!!!!!

μαρή? δεν τρώγεσαι... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ντροπη σου!!!!ετσι θα κανουμε διαιτα?????γκρρρρρρρρρρ

καλά ντε! θα φάω μόνο λίγο.

λοιπόν... αλλαγή θέματος

έχω να δηλώσω οτι στο σπίτι μου γίνεται της π@τάνας

θυμάσαι εσύ Ελίνα πώς είναι έτσι? εεε δεν θα το ξαναδεις έτσι...

το τραπέζι στην κουζίνα το βάλαμε κάθετα κι εκεί που ήταν η πολυθρόνα βάλαμε τον έναν καναπέ.

ο άλλος καναπές θα πάει εκεί που είναι η κρεβατοκάμαρά μου τώρα και η κρεβατοκάμαρα θα πάει στο σαλόνι.... γουστάρω κρεβατοκάμαρα με τζάκι :cool:

το τραπεζάκι του σαλονιού περισσεύει.. δεν ξέρω τί σκ@τ@ να το κάνω!

θα στρώσω και μοκέτα στην μικρή κι έτσι το πουλάκι μου θα έχει το δωμάτιό της

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

πως μιλας ετσι καλε?????εγω δεν ξερω απ αυτα!!!!!απαπαπαπαπαπα επιπεδο!!!
κατα βαθος ειμ

αι μια κυρια.η πολυ παρεα με την ελπιδα φταιει!!!!!ακου σπερμα:shock: που το θυμηθηκα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...