Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Expand  

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

elina1978 είπε:
εγω αδυνατω να ξεκινησω διαιτα.θα κανω και το δευτερο μπεμπε και οταν φτασει να μη με χωραει η πορτα να περασω βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!

κακως!!!!χασε λιγα για να μπορεις να τα παρεις στην εγκυμοσυνη σου με το καλο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

glykoula26 είπε:
αντε να σε δω!!!γιατι μου φαινεται μονη μου πειναω εδω!!!:mad:

λοιπόν.. περιμένω να μου δώσεις οδηγίες να βάλω κι εγώ τικεράκι χωρίς να χαθεί της κόρης μου

U6Vip2.png

elina1978 είπε:
εγω αδυνατω να ξεκινησω διαιτα.θα κανω και το δευτερο μπεμπε και οταν φτασει να μη με χωραει η πορτα να περασω βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!

μαρή πρόσεξε γιατι μετά θα είναι πιο δύσκολο. αμαρτία ειναι να είσαι μια κουκλάρα και να μην χωράς να περάσεις από την πόρτα

U6Vip2.png

καλα ελπιδακι μου καταπληκτικη η μικρη και πανεμορφη!!πολυ γελασα!!!!

καλα τι θα γινει με την περιπτωση σου????ε????εχουμε και το ιδιο καροτσι της κικο!!!

με αντιγραφεις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Elpidaz είπε:
λοιπόν.. περιμένω να μου δώσεις οδηγίες να βάλω κι εγώ τικεράκι χωρίς να χαθεί της κόρης μου

διαλεξε εταιρεια και τικερακι που σ αρεσει και μετα το βαζεις απο κατω απο της κορης σου ωστε να εχεις και τα δυο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Elpidaz είπε:
μαρή πρόσεξε γιατι μετά θα είναι πιο δύσκολο. αμαρτία ειναι να είσαι μια κουκλάρα και να μην χωράς να περάσεις από την πόρτα
ενω τωρα ειμαι κουκλαρα και χωραω να περασω και απο ποτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιος με πιανει!!!!!καλα το παιδι σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!το ματι το κραταει γιατι ειναι μεγαλο παιδακι πλεον και καταλαβε ποια ειναι η μανα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!.το ποδι γιατι το κραταει?:tongue:

glykoula26 είπε:
καλα ελπιδακι μου καταπληκτικη η μικρη και πανεμορφη!!πολυ γελασα!!!!

καλα τι θα γινει με την περιπτωση σου????ε????εχουμε και το ιδιο καροτσι της κικο!!!

με αντιγραφεις!!!

να τονίσω οτι είναι λογοδοσμένο το κορίτσι.. μην παρεξηγηθώ και με την συμπεθέρα μου..

άντε ρε κι εσύ το ίδιο καρότσι? και η Ελίνα επίσης!

elina1978 είπε:
ενω τωρα ειμαι κουκλαρα και χωραω να περασω και απο ποτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιος με πιανει!!!!!καλα το παιδι σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!το ματι το κραταει γιατι ειναι μεγαλο παιδακι πλεον και καταλαβε ποια ειναι η μανα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!.το ποδι γιατι το κραταει?:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

elina1978 είπε:
ναι το ιδιο καροτσι εχουμε κι εμεις.αλλα για να προτωτυπισω το πηρα σε περτικαλι!!!!!

οχι εμας ειναι ακριβως το ιδιο κοκκινο!εγω ομως το πηρα πρωτη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

glykoula26 είπε:
οχι εμας ειναι ακριβως το ιδιο κοκκινο!εγω ομως το πηρα πρωτη!!!
κοιτα η ελπιδα εκτος απο σεξομανης ειναι γνωστο οτι ειναι και μεγαλη ζηλιαρα αλλα δεν το λεω μπροστα της.:shock:

Διαφημίσεις

elina1978 είπε:
κοιτα η ελπιδα εκτος απο σεξομανης ειναι γνωστο οτι ειναι και μεγαλη ζηλιαρα αλλα δεν το λεω μπροστα της.:shock:

σεξομανης η ελπιδα?????δεν το πιστευω αυτο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

elina1978 είπε:

συμπαράσταση στο κορίτσι κάνω. πρόβλημα? :mad::tongue:

U6Vip2.png

Elpidaz είπε:
δεν θυμαμαι πότε το πήρα.

σίγουρα πριν γεννήσω αλλά πότε δεν το θυμάμαι

εγω παντως το πηρα αρχες δεκεμβριου....

8 κιλα θελεις εσυ?νομιζα λιγοτερα!!!

τωρα εχω παρεουλα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...