Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διαβαζα αρθρα για το υψος των αγοριων για να δω τι γινεται...

ο γιατρος μου ειπε οτι πεσαμε καμπυλη μωρε και αγχωθηκα!

καλα δεν ειναι δυνατον να φορτσαρει καθε μηνα.δεν ειναι ολα τα παιδακια γιγαντακια.αφου δεν εχει προβλημα ο γιατρος γιατι εχεις εσυ?

δεν ειπε ουι υπαρχει προβλημα αλλα οτι ειναι ενδειξη για να την δουμε....αν και τον ιανουαριο δεν εχει παρει ικανοποιητικο υψος τοτε θα εχουμε θεμα!!!

ο ανδρας σου ειναι ψηλος?

Διαφημίσεις

ειμαι χαλια.ειμαι με πυρετο και καταροη.ευτυχως το παιδακι μου δεν κολησε και ελπιζω να μην κολησει.νιωθω χαλιαααα!!!!!πανανε τα κοκαλα μου.σαν να εχω φαει ξυλο.ελατα θελω παρεουλα.

:shock::shock::shock: ωχ! ελπίζω να μην με βρίζεις!!

Αμα το βρω τι κερδιζω???:tongue::tongue:

Μηπως ειναι κοραμπιες??????:D:D:tongue::tongue:

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΑΙ :D:D:D:D

ένα ελαφάκι για την Αθηνούλα! :tongue:

διαβαζα αρθρα για το υψος των αγοριων για να δω τι γινεται...

ο γιατρος μου ειπε οτι πεσαμε καμπυλη μωρε και αγχωθηκα!

μην αγχώνεσαι και η δικιά μου μια από τα ίδια. Ξεκίνησε με φόρα και κόλησε. έχει ακόμα μπροστά του.....

Καλησπέρα κορίτσια!!! :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...