Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ε?????μονο την ελινα θελεις εσυ για καφε!!!!εμας τιποτα!!!κλαψ κλαψ...

δεν σου ξαναμιλαω!

όχι όχι και σένα και να ρθεις και με τον Ευθύμιο

μην την παρεξηγεις.τη λερωνει κατι στραβο μακρι τωρα και δεν ξερει τι λεει!!!!!!

το φαγα!

U6Vip2.png

το ξέρω αλλά αυτό δεν συνηθίζεται! τρώγεται μόνο σε συγκεκριμένη εποχή.

όχι δεν είναι παγωτό

κοιτα εχω κι εγω κατι παρομοιο εδω στο σπιτι δεν ειναι στραβο και το περνω ολο το χρονο.κατι κανεις λαθος για ψαχτο.

ναι βρε!!!εμεις θα κανουμε σωματαρες και αυτη θα μεινει χοντρη!!!

χοντρό ειναι το μάτι σου :tongue::tongue::tongue:

κοιτα εχω κι εγω κατι παρομοιο εδω στο σπιτι δεν ειναι στραβο και το περνω ολο το χρονο.κατι κανεις λαθος για ψαχτο.

να το πάρει το ποτάμι?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ναι βρε!!!εμεις θα κανουμε σωματαρες και αυτη θα μεινει χοντρη!!!
ρε συ τωρα που δεν μας ακουει...πως μπορει να το περνει να λερωνετε και ταυτοχρονα να πληκτρολογει?λες να εχει χαρισμα?

χοντρό ειναι το μάτι σου :tongue::tongue::tongue:

να το πάρει το ποτάμι?

ααα!!!μαλιστα το περνει και το ποταμι?να σου πω δεν πιστευω να μας ακουει το ντουζ!!!!μη γινει τωρα στα καλα καθουμενα κανενας τσαμπουκας!!!!!!!!!

ρε συ τωρα που δεν μας ακουει...πως μπορει να το περνει να λερωνετε και ταυτοχρονα να πληκτρολογει?λες να εχει χαρισμα?

ολα τα καταφερνει αυτη!!!ειναι πολυταλαντη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...