Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθες αναβεις φωτιες και φευγεις?:D

έτσι .. να σας λείψω κι ένα βράδυ να δείτε την αξία μου

ετσι καταλαβα και εγω!!!τον εμαθα στις βολτες και αν δεν παει σχεδον καθε μερα κουνιες κλαιει και τσιριζει...

παιδάκι είναι μωρέ γλυκούλα λογικό είναι

U6Vip2.png

εμεις παλι τι να σου λεω.ο συζηγος με το δοντι να πονα και το μαγουλο τουμπανο τρωει σουπιτσα γιατι δεν μπορει να μασησει εγω με το εμπλαστρο στο σβερκο παω μονοπαντα...η μικρη ομως μια χαρα.μας κοιταει και σκαει στα γελια ως συνηθως.τελικα κατι ξερει το παιδι!!!!!!!

...................

το χει πιασει το νοημα!!!!!!!!

ναι, αλλά δεν με ρώτησες τί τρώω

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν σου λέω :mrgreen:

να ρθεις αύριο για καφέ να σε κεράσω

δεν μπορω να οδηγησω ετσι που καταντησα.φανταζεσαι να οδηγω σαν τον καβουρα...διαγωνια.!!!αμα παρω τα ισα μου θα τον πιουμε τον καφε το υποσχομαι!!!!!!!!

γλυκουλα εχω να καταγγειλω οτι αυτη κατι τρωει και δεν μας δινει.

:D:D ωστόσο δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα γιατί δεν συνηθίζεται τέτοια εποχή...

πάντως είναι μακρύ και ψιλοστραβό (υπάρχει βέβαια και σε άλλα σχήματα) χοντρό, πολύ χορταστικό και σε λερωνει με κάτι άσπρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

:D:D ωστόσο δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα γιατί δεν συνηθίζεται τέτοια εποχή...

πάντως είναι μακρύ και ψιλοστραβό (υπάρχει βέβαια και σε άλλα σχήματα) χοντρό, πολύ χορταστικό και σε λερωνει με κάτι άσπρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παγωτο??????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και για λυσε μου μια απορεια γιατι γενικα τα υπολοιπα τα καταλαβα.εσυ αυτο το τρως ανα εποχη?ηρθε η ωρα να μαθεις την αληθεια!!!!!!μπορεις να το τρως ολες τις εποχες!!!!!λερωνει ολο το χρονο.χαζεψες μου φαινετε κι εσυ σαν κι εμανα γι αυτο τελικα το χρυσο θα το παρει η ναντιμορ :tongue::tongue::tongue:

ετσι ε?????μονο την ελινα θελεις εσυ για καφε!!!!εμας τιποτα!!!κλαψ κλαψ...

δεν σου ξαναμιλαω!

μην την παρεξηγεις.τη λερωνει κατι στραβο μακρι τωρα και δεν ξερει τι λεει!!!!!!

και για λυσε μου μια απορεια γιατι γενικα τα υπολοιπα τα καταλαβα.εσυ αυτο το τρως ανα εποχη?ηρθε η ωρα να μαθεις την αληθεια!!!!!!μπορεις να το τρως ολες τις εποχες!!!!!λερωνει ολο το χρονο.χαζεψες μου φαινετε κι εσυ σαν κι εμανα γι αυτο τελικα το χρυσο θα το παρει η ναντιμορ :tongue::tongue::tongue:

το ξέρω αλλά αυτό δεν συνηθίζεται! τρώγεται μόνο σε συγκεκριμένη εποχή.

όχι δεν είναι παγωτό

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...