Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχει ήδη πει και όχι μπαααααα έχει πει μπα μπα :cool:

επίσης το βράδυ που της δίνω γάλα το αχόρταγο σχεδόν πάντα θέλει κι άλλο και μόλις της παίρνω το μπουκάλι που έχει τελειώσει γυρνάει το κοιτάζει και μου λέει "γκα" :cool:

εκτός από το μπουσούλημα σου έχω πει οτι κάνει κίνηση να κ@λοκάτσει και 1-2 φορές το έχει καταφέρει? το οτι τεντώνει τα πόδια και προσπαθεί να σηκωθεί? στο είπα? :cool:

αφού σε έκανα να ζηλέψεις έχω να δηλώσω κάτι για τον εαυτό μου...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ σιγαααααααααααααα θα τα κανουμε και εμεις!!!!:tongue::tongue:

οχι καλε ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ εσυ???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Mallon δεν σας προλαβα...!

Αντε καληνυχτα κ απο μενα...

Καλο κ ησυχο βραδακυ να εχουμε!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ενώ εμένα που με βλέπεις κάθε μέρα στο κλ@σιμο έτσι??? :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Άη μαρή παραπονιάρα!!!!...Εσένα τουλάχιστον σε πετυχαίνω κι εδώ μέσα που και που, την Λία την έχω χάσει τελείως!!!...Φατσούλα μου όμορφη, μου έχεις λείψει κι εσύ!!!...Κι εμείς που μένουμε και κοντά μπορούμε να πάμε για καφεδάκι πιο εύκολα. Θα το κανονίσουμε καμιά μέρα,ε?

Ρε κορίτσια λύστε μου μια απορία. Οι πόνοι ωορρηξίας πότε τελειώνουν?????....Σήμερα είμαι 18η μέρα κι έχω και σήμερα!!!...Πόσο πια να σεξουαλιστώ???...Εγώ νόμιζα πως η μέρα μου ήταν χθες που ήταν πιο έντονοι πόνοι, σήμερα είναι πονάκια...

Επίσης έχω να δηλώσω πως στεναχωρήθηκα που ήπιατε όλες μαζί καφέ και δεν ήμουν εκεί, αλλά επειδή φαντάζομαι πως το βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα μωράκια σας, σκέφτομαι πως μάλλον είναι καλύτερα που δεν ήρθα. Το Χαπάκι μας τι κάνει?

Φιλιά σε όλες σας!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Άη μαρή παραπονιάρα!!!!...Εσένα τουλάχιστον σε πετυχαίνω κι εδώ μέσα που και που, την Λία την έχω χάσει τελείως!!!...Φατσούλα μου όμορφη, μου έχεις λείψει κι εσύ!!!...Κι εμείς που μένουμε και κοντά μπορούμε να πάμε για καφεδάκι πιο εύκολα. Θα το κανονίσουμε καμιά μέρα,ε?

Ρε κορίτσια λύστε μου μια απορία. Οι πόνοι ωορρηξίας πότε τελειώνουν?????....Σήμερα είμαι 18η μέρα κι έχω και σήμερα!!!...Πόσο πια να σεξουαλιστώ???...Εγώ νόμιζα πως η μέρα μου ήταν χθες που ήταν πιο έντονοι πόνοι, σήμερα είναι πονάκια...

Επίσης έχω να δηλώσω πως στεναχωρήθηκα που ήπιατε όλες μαζί καφέ και δεν ήμουν εκεί, αλλά επειδή φαντάζομαι πως το βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα μωράκια σας, σκέφτομαι πως μάλλον είναι καλύτερα που δεν ήρθα. Το Χαπάκι μας τι κάνει?

Φιλιά σε όλες σας!!

κανεις μεγαλο λαθος.τα μπεμπε μας δεν μονοπωλησαν τη συζητηση.το χαπακι εχει ενα συμπαθεστατο συζηγο και το πιο ομορφο αγορακι που μπορεις να φανταστεις.μια γλυκα ηταν.επεισης αν ερχοσουν θα εβλεπες και το ραμονομωρο.τι μωρο δηλαδη δυο μετρα ανδρας.και κανει και κουπεπε και στελνει και φιλια!!!!!!!κυριος!!!!!!!!!!!επρεπε να ερθεις.την αλλη φορα οπωσδηποτε.τωρα οσον αφορα τους πονους μηπως δεν ειναι μονο λογο του αυγου αλλα και λογο του......:oops::oops::oops:.ειπαμε αλλα εσυ το παρακανες.το 2012 θα σε καλεσουν στο λονδινο.σκεφτονται να το κανουν ολυμπιακο αθλημα και πρεπει να πας.να λεμε κι εμεις οτι γνωρισαμε απο κοντα μια χρυση ολυμπιονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Φιλιά σε όλες σας!!

άντε να σε δώ μαρή... το κανονίζουμε από πριν γεννήσω και ακόμα ακανόνιστο είναι :rolleyes:

Να το τσέρεις είχα πετάτσει χειλάκι γιατί νόμιζα οτι μουκου παπας εμένανε πια :tongue::tongue::tongue::tongue:

για τους πόνους ωορηξίας δεν νιώθω να σου πώ. εμένα μου έδιναν και καταλάβαινα για κανα 2ωρο αλλά μιλάμε για πολύ πόνο να πονάω και να χτυπάει κύστη, έντερο, τάση για εμετό χάλια! ίσως να έχει πέσει συνοστισμός εκεί μέσα από τα πολλά φιλαράκια που κολυμπάνε :tongue:

εμείς σε μελετήσαμε αν θες να ξέρεις κιουρία μου και επίσης στενοχωρηθήκαμε που δεν σε είχαμε

και όχι δεν μιλούσαμε για τα μπεμπέ μας γιατί έχουμε ξεχυλήσει πια... θέλαμε να ξεσκάσουμε.

κανεις μεγαλο λαθος.τα μπεμπε μας δεν μονοπωλησαν τη συζητηση.το χαπακι εχει ενα συμπαθεστατο συζηγο και το πιο ομορφο αγορακι που μπορεις να φανταστεις.μια γλυκα ηταν.επεισης αν ερχοσουν θα εβλεπες και το ραμονομωρο.τι μωρο δηλαδη δυο μετρα ανδρας.και κανει και κουπεπε και στελνει και φιλια!!!!!!!κυριος!!!!!!!!!!!επρεπε να ερθεις.την αλλη φορα οπωσδηποτε.τωρα οσον αφορα τους πονους μηπως δεν ειναι μονο λογο του αυγου αλλα και λογο του......:oops::oops::oops:.ειπαμε αλλα εσυ το παρακανες.το 2012 θα σε καλεσουν στο λονδινο.σκεφτονται να το κανουν ολυμπιακο αθλημα και πρεπει να πας.να λεμε κι εμεις οτι γνωρισαμε απο κοντα μια χρυση ολυμπιονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

δεν παίζεσαι ρε άτομο :lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...