Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώώώώώώώώώώώώώώώώώώώ

εμένα δεν με πήρε αμέσως χαμπάρι με το που μπήκα σπίτι. ήταν στο πάρκο της. πλησίασα στο σαλόνι και την φώναξα.. πετάχτηκε σαν ελατήριο και έβαλε τα κλάματα να την πάρω αγκαλιά. την πήρα να παίξουμε και έκανε σαν παλαβή.

................................

αντε!!! αλήθεια? αααχχχ πότε θα με πει και μένα?

Μετα το μπαμπααααααααααααααααααααααααααααα!!!!:tongue::tongue:

γιατι μπαμπα θα πει πρωτα!!!:tongue::cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ομορφοκουρεμενες ομορφοανταυγειασμενες αμορφοχτενισμενες και λοιπες απλα ομορφες σας αφηνω παω να κανω παρεα στο στεφανι μου.φιλακια πολλα.σας αγαπησα πολυ σημερα.

και εγω το ιδιο!χαρηκα που σε γνωρισα....

καληνυχτα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ομορφοκουρεμενες ομορφοανταυγειασμενες αμορφοχτενισμενες και λοιπες απλα ομορφες σας αφηνω παω να κανω παρεα στο στεφανι μου.φιλακια πολλα.σας αγαπησα πολυ σημερα.

μονο σήμερα???????

καληνύχτα κοπέλα μου

U6Vip2.png

μαλιστα παρεα το λεμε τωρα??πες χουχουλιασμα καλυτερα!!!;);)

καληνυχτα ομορφη φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μετα το μπαμπααααααααααααααααααααααααααααα!!!!:tongue::tongue:

γιατι μπαμπα θα πει πρωτα!!!:tongue::cool:

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχει ήδη πει και όχι μπαααααα έχει πει μπα μπα :cool:

επίσης το βράδυ που της δίνω γάλα το αχόρταγο σχεδόν πάντα θέλει κι άλλο και μόλις της παίρνω το μπουκάλι που έχει τελειώσει γυρνάει το κοιτάζει και μου λέει "γκα" :cool:

εκτός από το μπουσούλημα σου έχω πει οτι κάνει κίνηση να κ@λοκάτσει και 1-2 φορές το έχει καταφέρει? το οτι τεντώνει τα πόδια και προσπαθεί να σηκωθεί? στο είπα? :cool:

αφού σε έκανα να ζηλέψεις έχω να δηλώσω κάτι για τον εαυτό μου...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχει ήδη πει και όχι μπαααααα έχει πει μπα μπα :cool:

επίσης το βράδυ που της δίνω γάλα το αχόρταγο σχεδόν πάντα θέλει κι άλλο και μόλις της παίρνω το μπουκάλι που έχει τελειώσει γυρνάει το κοιτάζει και μου λέει "γκα" :cool:

εκτός από το μπουσούλημα σου έχω πει οτι κάνει κίνηση να κ@λοκάτσει και 1-2 φορές το έχει καταφέρει? το οτι τεντώνει τα πόδια και προσπαθεί να σηκωθεί? στο είπα? :cool:

αφού σε έκανα να ζηλέψεις έχω να δηλώσω κάτι για τον εαυτό μου...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΦΑΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...