Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανανε τα ζουζουνια μολις σας ειδανε??

Ο δικος μου την ωρα που μπηκα μουρμουραγε ανεβαινα τις σκαλες και του μιλουσα σταματησε αεχισε να μου γελαει να μου μιλαει να κανει μπροουουυουουουου με το στομα του και κρεμαστηκε απο το λαιμο μου με αγκαλιαζε και με φιλουσε κανενα 2λεπτο!!!!:D:D:D

Μιλαμε ελιωσααααααααααααααααα!!!

ααααααααααααα και το κερασακι στην τουρτα ξερετε τι ητανε ετσι???

ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ μολις τον ταισα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα με περιμενε και ηρθε τρεχοντας πανω μου με την στρατα του και ηθελε να τον παρω αγκαλια μου εσκασε ενα χαμογελο και ελεγε μαμαμαμαμαμα για αρκετη ωρα!!!αχαχαχαχ επιτελους με φωναζει....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμενα ως συνηθως εσκασε στα γελια.αληθεια τωρα γιατι το παιδι μου μολις με βλεπει βαζει τα γελια?παει καπου το μυαλο σας?

φυσικα!!!!αλλα ειμαι ευγενικη και δεν το λεω!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γιατί ξέρω κυρά μου και διαλέγω τα καλύτερα!!!!! :cool:

βλέπεις????? και η Αθηνά!!!!!! :rolleyes: δεν είμαι η μόνη εγώ :rolleyes:

καλε ποιος τυφλος δεν θελει το φως του??πλακα μου κανεις???

καλως την αθηνουλα!!!!ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε!!!

πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!:tongue::tongue::tongue:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕ.

ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εχεις αλλαξει πολυ τον τροπο που σκεφτομαι.τωρα ολα τα βλεπω αλλιως. πχ πριν σε γνωρισω νομιζα οτι το ελπιδα ειναι μια λεξη.μετα καταλαβα οτι ειναι συνθετη λεξη.αληθεια οπως γιατι το πηδα με ι?σαν κι εμενα κι εσυ εεε?οταν γραφεις γρηγορα κανεις λαθη?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ναι αυτό είναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω αυτα δεν τα πηρα απο εκει αλλα απο τα λητω και αρκετα μου εκανε η μανα μου..

οχι εγώ όντως από τα jumbo το πήρα το πάρκο. αλήθεια πόσο το έχει το ΛΗΤΩ? εγώ το πήρα 69.. ευρώ :rolleyes: (ποιός την ακούει τώρα την άλλη? εγώ φταίνω που μέχρι και οι αριθμοί με κυνηγάνε? :mrgreen:)

U6Vip2.png

οχι εγώ όντως από τα jumbo το πήρα το πάρκο. αλήθεια πόσο το έχει το ΛΗΤΩ? εγώ το πήρα 69.. ευρώ :rolleyes: (ποιός την ακούει τώρα την άλλη? εγώ φταίνω που μέχρι και οι αριθμοί με κυνηγάνε? :mrgreen:)

εμμμ!!!ποσο θα το επερνες εσυ?

εμενα ως συνηθως εσκασε στα γελια.αληθεια τωρα γιατι το παιδι μου μολις με βλεπει βαζει τα γελια?παει καπου το μυαλο σας?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μωρε κατι σκεφτομαι αλλα ειμαι ΚΥΡΙΑ και δεν θα μιλησω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν ξερω γιατι μου το εφεραν δωρο!απλα ειχε καρτα αλλαγης του λητω γι αυτο το ειπα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕ.

κι εγώώώώώώώώώώώώώώώώώώώ

Κοριτσια τι κανανε τα ζουζουνια μολις σας ειδανε??

Ο δικος μου την ωρα που μπηκα μουρμουραγε ανεβαινα τις σκαλες και του μιλουσα σταματησε αεχισε να μου γελαει να μου μιλαει να κανει μπροουουυουουουου με το στομα του και κρεμαστηκε απο το λαιμο μου με αγκαλιαζε και με φιλουσε κανενα 2λεπτο!!!!:D:D:D

Μιλαμε ελιωσααααααααααααααααα!!!

ααααααααααααα και το κερασακι στην τουρτα ξερετε τι ητανε ετσι???

ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ μολις τον ταισα!!!!

εμένα δεν με πήρε αμέσως χαμπάρι με το που μπήκα σπίτι. ήταν στο πάρκο της. πλησίασα στο σαλόνι και την φώναξα.. πετάχτηκε σαν ελατήριο και έβαλε τα κλάματα να την πάρω αγκαλιά. την πήρα να παίξουμε και έκανε σαν παλαβή.

................................

και εμενα με περιμενε και ηρθε τρεχοντας πανω μου με την στρατα του και ηθελε να τον παρω αγκαλια μου εσκασε ενα χαμογελο και ελεγε μαμαμαμαμαμα για αρκετη ωρα!!!αχαχαχαχ επιτελους με φωναζει....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αντε!!! αλήθεια? αααχχχ πότε θα με πει και μένα?

U6Vip2.png

i do!!!!!!!!!

doooooooooooooooooooooooooooooooooooo:D:D:D

εμμμ!!!ποσο θα το επερνες εσυ?

:D:D:D:D

εεεεεεεεεεεεεεεμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μια το μπανιο σου τωρα το 69 τα θελει ο π........ς σου!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααααααααααααααα τωρα το ειδα!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ομορφοκουρεμενες ομορφοανταυγειασμενες αμορφοχτενισμενες και λοιπες απλα ομορφες σας αφηνω παω να κανω παρεα στο στεφανι μου.φιλακια πολλα.σας αγαπησα πολυ σημερα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...