Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μμμμμμμμ καφέ το λένε τώρα???:rolleyes::tongue:

να πηγαίνουμε και κάθε μια ξεχωριστά δεν με χαλάει πάντως

καλα εμεις θα πηγαινουμε μαζι κι εσυ μονη σου για ΚΑΦΕ το τονιζω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχου το μωρε!!!!ειναι κουκλα σαν την μαμα της!!!να την χαιρεσαι....

εχουμε το ιδιο παρκοκρεββατο

ναι ναι η ελπιδα ειναι πολυσυλλεκτικη ολες εχουμε κατι που το εχει ειδη αυτη.καροτσια τσαντες σελτεδακια τωρα και παρκοκρεββατο!!!!!!!!!!

το ξερω οτι δεν μπορεις μακρυα μου παρα μονο λιγες ωρες!!!

μμμμμμμμμμμμμμ σιγα καλε μας κολλησαμε αποτα σιροπια!!!

έχω καιρό να σας δώ και να σας μιλήσω και σας πεθύμισα :rolleyes:

και εγω καλε που χαθηκες εσυ??ετσι κανει ο κοσμος???:tongue::tongue::tongue:

κατι για πεος διαβασα.να δειτε που ηρθε η ελπιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω αυτο διαβασα και ηρθα μη νομιζεις!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχου το μωρε!!!!ειναι κουκλα σαν την μαμα της!!!να την χαιρεσαι....

εχουμε το ιδιο παρκοκρεββατο

η καρδούλα μου. σαν τρελή έκανε που με είδε. όλες τις χαρές μαζεμένες :D

ναι? ωραίο δεν ειναι? το πήραμε το καλοκαίρι που πήγαμε διακοπές. δεν ξέρω το βρήκα πολύ ευρύχωρο και η μικρή το ευχαριστιέται.

καλα εμεις θα πηγαινουμε μαζι κι εσυ μονη σου για ΚΑΦΕ το τονιζω!

ναι ρε παιδάκι μου εντάξει έχω καταλάβει τι λές... αλλά ένα παράπονο : εσείς δηλαδή γιατί να πηγαίνεται όλες μαζί κι εγώ μόνη μου? δεν έχω δικαίωμα εγώ να νιώσω την ευχαρίστηση της παρέας?

U6Vip2.png

ναι ναι η ελπιδα ειναι πολυσυλλεκτικη ολες εχουμε κατι που το εχει ειδη αυτη.καροτσια τσαντες σελτεδακια τωρα και παρκοκρεββατο!!!!!!!!!!

γιατι εισαι τοοοοσο κακια τωρα???πριν ησουν τοσο υπεροχη!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

αφου παμε JUMBOOOOOOOOOOOOOOO!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι? ωραίο δεν ειναι? το πήραμε το καλοκαίρι που πήγαμε διακοπές. δεν ξέρω το βρήκα πολύ ευρύχωρο και η μικρή το ευχαριστιέται.

πολυ καλο ειναι και εμενα μ εχει βολεψει πααρα πολυ!!!αν και ο δικος μου ο ανταρτης θελει ενα σταδιο μονος του για να κοιμαται αλλα τεσπα...;)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γιατί ξέρω κυρά μου και διαλέγω τα καλύτερα!!!!! :cool:

και εγω αυτο διαβασα και ηρθα μη νομιζεις!!!:tongue::tongue:

βλέπεις????? και η Αθηνά!!!!!! :rolleyes: δεν είμαι η μόνη εγώ :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

η καρδούλα μου. σαν τρελή έκανε που με είδε. όλες τις χαρές μαζεμένες :D

ναι ρε παιδάκι μου εντάξει έχω καταλάβει τι λές... αλλά ένα παράπονο : εσείς δηλαδή γιατί να πηγαίνεται όλες μαζί κι εγώ μόνη μου? δεν έχω δικαίωμα εγώ να νιώσω την ευχαρίστηση της παρέας?

εχεις αλλαξει πολυ τον τροπο που σκεφτομαι.τωρα ολα τα βλεπω αλλιως. πχ πριν σε γνωρισω νομιζα οτι το ελπιδα ειναι μια λεξη.μετα καταλαβα οτι ειναι συνθετη λεξη.αληθεια οπως γιατι το πηδα με ι?σαν κι εμενα κι εσυ εεε?οταν γραφεις γρηγορα κανεις λαθη?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι εισαι τοοοοσο κακια τωρα???πριν ησουν τοσο υπεροχη!

ναι είδες? δεν ξέρω βρε παιδάκι μου αλλά όσοι με γνωρίζουν ... πώς να το πώ τώρα? τους βγάζω ένα κάτι, ειλικρινά δεν ξέρω τί φταίει εγώ είμαι μια χαρά άνθρωπος κατά βάθος (πολύ βάθος αλλά τες πα)

πολυ καλο ειναι και εμενα μ εχει βολεψει πααρα πολυ!!!αν και ο δικος μου ο ανταρτης θελει ενα σταδιο μονος του για να κοιμαται αλλα τεσπα...;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...