Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα......

καλε κ εγω εχω 1.5 χρονο να βγω εξω....

δεν το δικαιουμε;:D:D:D:D

κ απο τους λαικους ειναι ο μονοςπου μου αρεσει...

Λοιπον παω κ ερχομαι

καλα κανει και σου αρεσει.κα να ξερεις ειναι πολυ καλο παοδι.με το χαμογελο και ευγενεστατος.μου ειχε κανει προμερη εντυπωση το ποσο απλος και φιλικος ηταν.αλλα κοντος ρε γμτ!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια πολυ το χαρηκα που σας ειδα.χαλαρωσα.να το κανουμε ποτε ποτε.και επειδη ειναι εδω η ελπιδα διευκρινιζω.... να το κανουμε=να πηγαινουμε ολες μαζι για καφε!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια πολυ το χαρηκα που σας ειδα.χαλαρωσα.να το κανουμε ποτε ποτε.και επειδη ειναι εδω η ελπιδα διευκρινιζω.... να το κανουμε=να πηγαινουμε ολες μαζι για καφε!!!!!

συμφωνωωωωωωωωωωωω!!!!αν και τωρα που θ αρχισω δουλεια δεν θα μπορω τ απογευματα δυστυχως!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μμμμμμμμ καφέ το λένε τώρα???:rolleyes::tongue:

να πηγαίνουμε και κάθε μια ξεχωριστά δεν με χαλάει πάντως

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...