Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σιγα τα αιματα.ο τυπος θελει τρελο φτυσιμο.να χασει τη μπαλα να μην ξερει απο που του ρθε.μονο ετσι θα ξυπνησει.

μπααα...δεν θα ξυπνησει ετσι...θα ξυπνουσε αν η μανα του τον εδιωχνε απο το σπιτι, δεν του πληρωνε πλεον τιποτα του επαιρνε το αμαξι και δεν ειχε καμμια ανεση τοτε θα αναγκαζοταν να γινει ανθρωπος!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααααααααααα τί ωραία!!!!!! :D:D:D:D αλήθεια τί κάνει το Κρισάκι μιλάς καθόλου μαζί της?

και μόνο αυτά είναι τα έξοδα? νερό? διπλάσιο λογαριασμό πληρώνουμε από τα πλυντήρια και τα πλυσίματα συνέχεια... ΔΕΗ? Πετρέλαιο? μόνο το τί τρώει και το τί πίνει είναι ένα παιδί?

αυτα λεει μας τα πληρωνουν οι γονεις μας οποτε δεν μετρανε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αααααααααααααααααααα τί ωραία!!!!!! :D:D:D:D αλήθεια τί κάνει το Κρισάκι μιλάς καθόλου μαζί της?

και μόνο αυτά είναι τα έξοδα? νερό? διπλάσιο λογαριασμό πληρώνουμε από τα πλυντήρια και τα πλυσίματα συνέχεια... ΔΕΗ? Πετρέλαιο? μόνο το τί τρώει και το τί πίνει είναι ένα παιδί?

Φυσικα και αυτα!!

δυστυχως οχι!!!γιατι παρουσιαζεται καλος ασε ειναι μεγαλη ιστορια!!!

εγω με την οικογενεια του τα παω μια χαρα και δεν εχω κανενα παραπονο ως προς το παιδι..ειναι αψογοι και το βλεπουν και χρηματα μου δινουν χωρις να το ξερει αυτος και με ρωτανε αν θελω κατι για να με βοηθησουν...

Μπραβο τους!!!γιατι θα τους κανει νταντα????

πανω απ ολα το επιπεδο.:cool:

Αμφιβαλλεις??????

τα σοδομα και τα γομορα.:oεχει καμια σταση που δεν ξερουμε?μη βλεπουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!!!!!!!!!!!

ααααααααααα δεν μπορω να σου πω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια.. από μένα η συνέχεια αύριο από κοντά. πάω να την πέσω.

μάκια

Καλήνυχτα τα λεμε αυριο μακια μακια!!!

αυτα λεει μας τα πληρωνουν οι γονεις μας οποτε δεν μετρανε!!!

μπααααααααααααααα

μπααα...δεν θα ξυπνησει ετσι...θα ξυπνουσε αν η μανα του τον εδιωχνε απο το σπιτι, δεν του πληρωνε πλεον τιποτα του επαιρνε το αμαξι και δεν ειχε καμμια ανεση τοτε θα αναγκαζοταν να γινει ανθρωπος!!!!

και γιατι δεν το κανει μεχρι ποτε θα τον συντηρει τον γαιδαρο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα κι αυτη η χριστιανη ακομα τον χαρτζιλικωνει?καμαρωνει για το γιο που εφτιαξε?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...