Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω να δεις ποσο το περιμενω σημερα με τα νευρα που ειχα ολη ερα του ελεγα αυριο θα κανεις τουλαχιστον 4 ωρες να με δεις για να μαθεις!!!

γιατι το εγκατελειψες το αθλημα καρδουλα μου????

εχω φωτο να σας δειξω αυριο!!;);)

:shock::shock::shock:τί φώτο? από το άθλημα????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσο ειναι το λυκοπουλο?

37 χρονων μολις!!!:P

οκ το αγριο νιατο και αιωνιος φοιτητης ηθελε παιδι το δεχομαι αλλα το παιδι θελει και τον πατερα του και εχει και αναγκες δεν του τα ειπε κανεις αυτα???:mad::mad:

εγω φταιω που δεν εχει τον πατερα του!ας ημουν καλυτερη για να ηταν ολα σωστα!και οι αναγκες μοιραζονται δια δυο δηλ.το παιδι θελει 300 ευρω το μηνα?150 εγω 150 αυτος και τα θεωρει και πολλα γιατι αποκλειεται να θελει τοοοοοοοσα χρηματα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

χμμμ αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσε αν ξαφνικά συνειδητοποιούσε οτι υπάρχει άλλος άντρας στην ζωή σου που σε αγαπά τρελά και θέλει και το παιδί το οποίο επίσης αγαπά τρελά....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

39 χρονων μολις!!!:P

εγω φταιω που δεν εχει τον πατερα του!ας ημουν καλυτερη για να ηταν ολα σωστα!και οι αναγκες μοιραζονται δια δυο δηλ.το παιδι θελει 300 ευρω το μηνα?150 εγω 150 αυτος και τα θεωρει και πολλα γιατι αποκλειεται να θελει τοοοοοοοσα χρηματα!

και επιμενω στο προιγουμενο ερωτημα μου.αυτον δεν τον εχει δειρει ακομα καμια?η οικογενεια του τι σχεσεις εχει με το παιδι?εσυ μηπως θα επρεπε να του πεις καποια πραγματα εξω απο τα δοντια?τηλ εχει?πες το μου να τον παρω εγω.εεε ρε κατι τυποι που υπαρχουν.

:shock::shock::shock:τί φώτο? από το άθλημα????

:lol::lol::lol: εισαι πολυ οργιο μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!

τη νυφουλα μου καλε θα σας δειξω!!!!:lol::lol:

39 χρονων μολις!!!:P

ποοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:mad::mad::mad::mad::mad:

ασε καλυτερα να μη πω τιποτα δεν θελω!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα Γλυκουλα θα τα παρω κρανιο λεμε!!!:mad::mad::mad:

να του πεις να παει μια φορα να ψωνισει οσα θελει το παιδι μονο για να φαει να πλυθει να ξεσκατιστει και αμα του φτασουν θα του δωσω εγω αλλα 150 δωρο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και επιμενω στο προιγουμενο ερωτημα μου.αυτον δεν τον εχει δειρει ακομα καμια?η οικογενεια του τι σχεσεις εχει με το παιδι?εσυ μηπως θα επρεπε να του πεις καποια πραγματα εξω απο τα δοντια?τηλ εχει?πες το μου να τον παρω εγω.εεε ρε κατι τυποι που υπαρχουν.

μωρέ κι εγώ και η Αθηνά άμα λάχει να φάει ξεχέ με επίπεδο πάνω από όλα έτσι?

U6Vip2.png

χμμμ αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσε αν ξαφνικά συνειδητοποιούσε οτι υπάρχει άλλος άντρας στην ζωή σου που σε αγαπά τρελά και θέλει και το παιδί το οποίο επίσης αγαπά τρελά....

θα τον εσπαγε στο ξυλο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

δυστυχως οχι!!!γιατι παρουσιαζεται καλος ασε ειναι μεγαλη ιστορια!!!

εγω με την οικογενεια του τα παω μια χαρα και δεν εχω κανενα παραπονο ως προς το παιδι..ειναι αψογοι και το βλεπουν και χρηματα μου δινουν χωρις να το ξερει αυτος και με ρωτανε αν θελω κατι για να με βοηθησουν...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:lol::lol::lol: εισαι πολυ οργιο μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!

τη νυφουλα μου καλε θα σας δειξω!!!!:lol::lol:

ποοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:mad::mad::mad::mad::mad:

ασε καλυτερα να μη πω τιποτα δεν θελω!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα Γλυκουλα θα τα παρω κρανιο λεμε!!!:mad::mad::mad:

να του πεις να παει μια φορα να ψωνισει οσα θελει το παιδι μονο για να φαει να πλυθει να ξεσκατιστει και αμα του φτασουν θα του δωσω εγω αλλα 150 δωρο!!

αααααααααααααααααααα τί ωραία!!!!!! :D:D:D:D αλήθεια τί κάνει το Κρισάκι μιλάς καθόλου μαζί της?

και μόνο αυτά είναι τα έξοδα? νερό? διπλάσιο λογαριασμό πληρώνουμε από τα πλυντήρια και τα πλυσίματα συνέχεια... ΔΕΗ? Πετρέλαιο? μόνο το τί τρώει και το τί πίνει είναι ένα παιδί?

U6Vip2.png

μωρέ κι εγώ και η Αθηνά άμα λάχει να φάει ξεχέ με επίπεδο πάνω από όλα έτσι?

αααααααααααααα βεβαια οποτε θελεις να ξεχεεεεεε ξεχεεεε με πολυ επιπεδο ομως!!!:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...