Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και να σου πω και το καλυτερο????

εχει κανει και ενα γαμο μετα απο 7 χρονια σχεσης!!!!!πως τον αντεξε ηθελα να ηξερα!!!!

ενταξει

τωρα σιγουρευτικα.βρισκει και τα κανει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ βρε Ελίνα κι εσύ τί σοι ερώτηση είναι αυτή τώρα? ειλικρινά περιμένω να δω την μάνα μου τί θα κάνει όταν παντρευτεί ο κανακάρης της...

να σου πω εγω που το περασα κιολας????εεεεεε θες????

παντως εγω ειπα στον αντρα μου οτι αν με δει ποτε να κανω στο παιδι αυτα που μου εκανε η μαμα του να με μαζεψει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εσυ εισαι καλυμμενη γιατι εχεις κορη ενω εγω με το γιο εχω ενα αγχος μην μου γινει ετσι!!!
αμα γινει ετσι θα φταις εσυ.να το ξερεις.κανονισε κακομοιρα μου να σε σιχτιριζει καμια αυριο μεθαυριο.να ξερεις δικιο θα εχει.

προφανώς δεν τον άντεξε!!!

το παιδί έτυχε ή πέτυχε?

μπα δεν ειναι ετσι!!!μπλεγμενη ιστορια και θα σας φουντωσω οποτε δεν το συνεχιζω!!!

παιδι ηθελε ο τυπος γιατι ειναι σε ηλικια που δεν εχει και πολλα περιθωρια οποτε το ηθελε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μηπως να το σκεφτοσουνα πολυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα????:rolleyes::rolleyes:

εχεις ζωντανο παραδειγμα τι αλλο θες????

πωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω μαρη εισαι και τσαμπουκαλου!!!!

και δεν εχεις δει ακομα τιποτα!!!!

αμα γινει ετσι θα φταις εσυ.να το ξερεις.κανονισε κακομοιρα μου να σε σιχτιριζει καμια αυριο μεθαυριο.να ξερεις δικιο θα εχει.

το ξερω γι αυτο προσεχω παααααααααρα πολυ!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

προφανώς δεν τον άντεξε!!!

το παιδί έτυχε ή πέτυχε?

ω ναι δεν πη..... που δεν .... τώρα δεν πη... ούτε από το παράθυρο..... κοινώς δεν πη.... γενικότερα βρε παιδάκι μου :lol::lol:

τί λες καλέ? πώς και πώς το περιμένω

εγω να δεις ποσο το περιμενω σημερα με τα νευρα που ειχα ολη ερα του ελεγα αυριο θα κανεις τουλαχιστον 4 ωρες να με δεις για να μαθεις!!!

γιατι το εγκατελειψες το αθλημα καρδουλα μου????

εχω φωτο να σας δειξω αυριο!!;);)

εσυ εισαι καλυμμενη γιατι εχεις κορη ενω εγω με το γιο εχω ενα αγχος μην μου γινει ετσι!!!

αφου μεγαλωνει μαζι σου μη φοβου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

μπαα μην το λες. μ αρέσει να πρωτοτυπώ :tongue:

να σου πω εγω που το περασα κιολας????εεεεεε θες????

παντως εγω ειπα στον αντρα μου οτι αν με δει ποτε να κανω στο παιδι αυτα που μου εκανε η μαμα του να με μαζεψει!!!

τουμ τουρουμ τουρουμ τουμ τουμ..... :mrgreen:

U6Vip2.png

μπα δεν ειναι ετσι!!!μπλεγμενη ιστορια και θα σας φουντωσω οποτε δεν το συνεχιζω!!!

παιδι ηθελε ο τυπος γιατι ειναι σε ηλικια που δεν εχει και πολλα περιθωρια οποτε το ηθελε

οκ το αγριο νιατο και αιωνιος φοιτητης ηθελε παιδι το δεχομαι αλλα το παιδι θελει και τον πατερα του και εχει και αναγκες δεν του τα ειπε κανεις αυτα???:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οκ το αγριο νιατο και αιωνιος φοιτητης ηθελε παιδι το δεχομαι αλλα το παιδι θελει και τον πατερα του και εχει και αναγκες δεν του τα ειπε κανεις αυτα???:mad::mad:
αυτουνου δεν χρειαζεται να του τα πεις.πρεπει να του το δοσεις να το καταλαβει.....

μπαα μην το λες. μ αρέσει να πρωτοτυπώ :tongue:

τουμ τουρουμ τουρουμ τουμ τουμ..... :mrgreen:

τι τουμ τουρουμ τουμ μαρηηηηηηηηηηη δεν με πιστευεις???

ποσο ειναι το λυκοπουλο?

αντε να χαθεις μαρηηηη και εσυ πως τα πετας ετσι??:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...