Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα θα με βολευε αλλα δεν ξερω αν μπορουν οι υπολοιπες!
κι εμενα θα με βολευε γιατι θα εχουμε πιο πολυ χρονο.αν δεν μπει καμια αποψε θα τις παρω τηλ. αυριο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι σχεση εχει η ηλικια?δεν προλαβαινουμε.αστα να πανε.απο τοτε που ηρθε το μωρο αυτος ο ταμεας πηγε για βρουβες.αληθεια εσυ τι....θελω να πω εμμ......καλα ο ακατανομαστος.....καταλαβαμε.τιποτα αλλο δεν παιζει?μια χαρα γυναικα εισαι.αδικια να μενεις μονη.

προς το παρον ειμαι μια χαρα ετσι...χαιρομαι το παιδακι μου και αυτο με γεμιζει και δεν εχω την διαθεση να ψαχτω!ασε που ολοι με πρηζουν να τα βρω με τον ακατανομαστο και να παντρευτουμε και για να μην με ζαλιζουν τους λεω οτι περιμενω για να δω τι θα γινει...στην ουσια θελω να τον τεσταρω και μετα να παω παρακατω δεν ειμαι σιγουρη οτι εχει κλεισει αυτος ο κυκλος παρα τα οσα μου εχει κανει(που δεν ειναι και λιγα!)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

προς το παρον ειμαι μια χαρα ετσι...χαιρομαι το παιδακι μου και αυτο με γεμιζει και δεν εχω την διαθεση να ψαχτω!ασε που ολοι με πρηζουν να τα βρω με τον ακατανομαστο και να παντρευτουμε και για να μην με ζαλιζουν τους λεω οτι περιμενω για να δω τι θα γινει...στην ουσια θελω να τον τεσταρω και μετα να παω παρακατω δεν ειμαι σιγουρη οτι εχει κλεισει αυτος ο κυκλος παρα τα οσα μου εχει κανει(που δεν ειναι και λιγα!)
νομιζω οτι απο τη στιγμη που υπαρχει ο μικρος αυτος ο κυκλος δεν θα κλεισει ποτε για σενα.τωρα για τα υπολοιπα τι να πω.εμεις η γυναικες ειναι αληθεια οτι θελουμε να νιωσουμε σιγουρια.σωστα σκεφτεσαι.απο την αλλη ομως ρε γμτ οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.προσαρμοζοντε στις συνθηκες των καιρον αλλα δυστηχως δεν αλλαζουν.

Όχι βρε αγαπάκι, δεν θα έρθω για αυτό ακριβώς ήθελα να τα στείλω. Τέλος πάντων...

Εσύ πώς είσαι; Το αγοράκι σου; Έχω πολύ καιρό να σε πετύχω Λία μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω πολύ κι όταν αυτό συμβαίνει είναι συνήθως πολύ αργά τη νύχτα όταν ο αντρικός πληθυσμός έχει ήδη κοιμηθεί.

Φιλάκια πολλά και Αθηνούλα καλό κουράγιο με το γκρινιαρόγατό σου! Φέρ΄τον κατά δω να γίνουν δύο!

Μαιρουλα μου συγνωμη αλλα εγω εγινα ξανθια για λιγο!!!νομιζα οτι θελεις να μας κανεις εκπληξη και ηθελες μεχρι σημερα να σου πουμε και οτι αυριο θα σε βλεπαμε!!:confused:Και μονο η σκεψη εμενα με συγκινησε!!!

ωωωωχχχ και ο δικος σου τα ιδια???ασε εμενα το απογευμα ηρεμησε!!!:mad::mad:

γεια σας.εχω φρικαρει.πολυ γκρινια και σημερα.γκρινιαζει που την κραταω γκρινιαζει που την αφηνω γκρινιαζει που καθετε γκρινιαζει που ξαπλωνει.ακομα και στον υπνο της σηκωνε το κεφαλι εκλαιγε για δευτερολεπτα και ξανα κοιμοταν.το βραδυ ευτυχως επεσε ξερη αλλα ολη μερα τα παιξα.δεν ηξερα τι να το κανω.το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει φαει σημερα τα κερατα της.πολυ φαι.εχει πιει παρα πανω απο λιτρο σιγουρα.δεν ξερω αν το λενε αλμα αναπτυξης η δεν ξερω κι εγω πως αλλα αυτο το πραγμα δεν θα το αντεξω και αυριο.:mad:

ελα μια βολτα σε εμενα θα περασουμε πολυ ωραια!!!

και εμενα τα ιδια ητανε σημερα ρωτα τη γλωσσου που τον ακουσε!!!:mad::mad:

τι κανετε????αντε μαζευτειτεεεεεεεεεεε

ουουουυουουου ηρθαααααααα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...