Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τιποτα.ακουσα σημερα για το μωρο που πεταξε μια αντε τωρα μην τα παρω...και το βρηκε ενας που συμπτωματικα περνουσε απο κει.το αγορακι ειναι μια χαρα.αυτη τη μαλ@@@@κο αν την ειχα μπροστα μου θα την αρχιζα στις κλωτσιες.

Διαφημίσεις

εγω να δεις!!!!μα ειναι δυνατον να πεταξεις το παιδι σου????το εχεις τοοοσο καιρο μεσα σου μεγαλωνει το ακους!!!ελεος!!σκοτωμα θελει και μαλιστα την βοηθησε και η μαμα της λενε για να το πεταξει!!!αν εχεις τον θεο σου!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αυτες που δεν τα θελουν και τα παρατανε...παει στο καλο.δεν ξερεις ποτε τι κρυβει ο καθενας.αλλα να το πεταξει στα σκουπιδια και μαλιστα με δεμενο τον λωρο γυρω απο το λαιμο του και μεσα στη σακουλα σκουπιδιων?αυτη ηθελε να το σκοτωσει.πραγματικα σου μιλαω με πειραξε πολυ.καλυτερα να μην το ακουγα.αν την πετυχενα θα την εσπαγα στο ξυλο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...