Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, πώς είστε;

Ελπίδα εύχομαι η κορούλα σας να είναι πάντα γερή και χαρούμενη! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα έχετε όμορφες αναμνήσεις από τη βάφτιση.

Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη για να είμαι ειλικρινής... Ζήτησα όποια μπορεί να μου πει πόσες περίπου θα είστε την Τρίτη και δεν πήρα καμμία απάντηση. Ήθελα να σας στείλω μπομπόνιερες από το μωρό μου και χρήματα για να κάνω εγώ το κέρασμα μιας και όπως γνωρίζετε δεν μπορώ να είμαι κοντά σας και τώρα πια νομίζω ότι και να πάρω κάποια απάντηση αύριο το πρωί, αν ο καιρός είναι χάλια και δεν μπορώ να βγω με το μωρό, δεν θα καταφέρω να τα στείλω...

Αυτά...

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κορίτσια, πώς είστε;

Ελπίδα εύχομαι η κορούλα σας να είναι πάντα γερή και χαρούμενη! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα έχετε όμορφες αναμνήσεις από τη βάφτιση.

Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη για να είμαι ειλικρινής... Ζήτησα όποια μπορεί να μου πει πόσες περίπου θα είστε την Τρίτη και δεν πήρα καμμία απάντηση. Ήθελα να σας στείλω μπομπόνιερες από το μωρό μου και χρήματα για να κάνω εγώ το κέρασμα μιας και όπως γνωρίζετε δεν μπορώ να είμαι κοντά σας και τώρα πια νομίζω ότι και να πάρω κάποια απάντηση αύριο το πρωί, αν ο καιρός είναι χάλια και δεν μπορώ να βγω με το μωρό, δεν θα καταφέρω να τα στείλω...

Αυτά...

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ποιος στεναχωρησε το Ποπινσακι μου?

Τι εγινε φιλεναδα θα ερθεις Αθηνα?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!

Συμπεθερα κοιμασαι?

Ξεκουραστηκες καθολου? Η νυφη μου ηρεμησε?

Ολα ηταν τελεια χθες! ετσι για να ξερεις!

τα βαπτιστικα της μικρης τελειααααααααααααααα και η μπομπονιερα απιστευτη φιλεναδα!

αλλα η η νυφη μου ηταν το κατι αλλο!

μαρη τι κλαμα ηταν αυτο στο γδυσιμο αααααααααααααααααααα ελπιζω μη κανει τη ζορικη του γιου μου, ο μκρος ειναι σεξουλιαρης ε

οσο για τα παρατραγουδα μη σκας, αυτα συμβαινουν παντου!

ασε βρηκαμε μια κινηση στο γυρισμο, στο τσακ προλαβα να κανω το αερολιν του μικρου

Μαλλον θα ερθω και γω αυριο, αν με φερει ο αντρας μου....................:rolleyes:

αλλα μη βγαλετε τα μωρα ειναι παλιοκαιρος εγω δε θα τον παρω μαζι,

Συμπεθερα ξυπνα και παρε με τηλ, να σου πωωωωωωωωωωωωωω

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Αθηναααααααααααααααα μαρη τι εγινε τελικα χθες?

πεινουσε ο μικρος?

τι κουκλος? αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερα μπουμπου μου!!

Τι να γινει??πηγα στο τουτου ετοιμασα γαλα τον ταισα το εφαγε ααααααα ωραια λεμε θα παμε στα παιδια!!νομιζαμε!!!:mad::mad:

γκρινια γκρινια γκρινια χεστηκε τον αλλαξα εεε λεω αυτο ητανε μπααααααααα γκρινια γκρινια γκρινια!!!:mad::mad::mad:

γκρινια που συνεχιζεται μεχρι τωρα:mad::mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ποιος στεναχωρησε το Ποπινσακι μου?

Τι εγινε φιλεναδα θα ερθεις Αθηνα?

Όχι βρε αγαπάκι, δεν θα έρθω για αυτό ακριβώς ήθελα να τα στείλω. Τέλος πάντων...

Εσύ πώς είσαι; Το αγοράκι σου; Έχω πολύ καιρό να σε πετύχω Λία μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω πολύ κι όταν αυτό συμβαίνει είναι συνήθως πολύ αργά τη νύχτα όταν ο αντρικός πληθυσμός έχει ήδη κοιμηθεί.

Φιλάκια πολλά και Αθηνούλα καλό κουράγιο με το γκρινιαρόγατό σου! Φέρ΄τον κατά δω να γίνουν δύο!

2522daf9de.png

swGop2.png

γεια σας.εχω φρικαρει.πολυ γκρινια και σημερα.γκρινιαζει που την κραταω γκρινιαζει που την αφηνω γκρινιαζει που καθετε γκρινιαζει που ξαπλωνει.ακομα και στον υπνο της σηκωνε το κεφαλι εκλαιγε για δευτερολεπτα και ξανα κοιμοταν.το βραδυ ευτυχως επεσε ξερη αλλα ολη μερα τα παιξα.δεν ηξερα τι να το κανω.το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει φαει σημερα τα κερατα της.πολυ φαι.εχει πιει παρα πανω απο λιτρο σιγουρα.δεν ξερω αν το λενε αλμα αναπτυξης η δεν ξερω κι εγω πως αλλα αυτο το πραγμα δεν θα το αντεξω και αυριο.:mad:

Διαφημίσεις

καλως την!!!!εμενα ευτυχως ηρεμησε και ειχαμε καλυτερη μερα σημερα!!!

ειναι με τις μερες τους και αυτα μην νομιζεις!

ναι ρε γμτ αλλα κι εγω σημερα χαλια ειμαι.αδιαθετησα κι ολας δεν μπορουσα να παω και πουθενα με τετοιο καιρο.αστα να πανε.σε χιρετησα?δε σε χαιρετησα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...