Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη με δειρεις που θα ρωτησω αλλα...ειμαστε φιλες στο facebook?:shock:

μην ξανακανεις ξανθο μαλλι σου εχει ποτισει τον εγκεφαλο!!!!

οχι βρε δεν μιλαμε για φεις εδω στο παρεντς!!!!πατα πανω στο ονομα μου και ανοιξε το δημοσιο προφιλ μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμενα ευτυχως με ακουνε!

εγω δεν μπορουσα να κανω πολλα γιατι δεν ημαστε παντρεμενοι και κανενας δεν ηξερε ποιοι ειναι οι αλλοι παπουδογιαγιαδες οποτε τους αφησα να το χαρουν!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μην ξανακανεις ξανθο μαλλι σου εχει ποτισει τον εγκεφαλο!!!!

οχι βρε δεν μιλαμε για φεις εδω στο παρεντς!!!!πατα πανω στο ονομα μου και ανοιξε το δημοσιο προφιλ μου...

ααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!καταλαβα!!!!! καλε μελαχρινη ειμαι!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

σ ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!

μπα δυστυχως οσο μεγαλωνει μοιαζει στον μπαμπα του....

ε μαρή μην είσαι άδικη τώρα.. δεν είναι άσχημος ο πατέρας του. καλά... την Τρίτη έχει να πέσει ανάκριση θα τα ξεράσεις όλα θέλεις δεν θέλεις :tongue::tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...