Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκει ημουν με μακρυ μαλλι φτιαγμενη μορφη τωρα θα με δειτε με κοντο μαλλι και χαλια και μπορει να μην με γνωρισετε!!!:tongue:
εγω γιατι δεν σε εχω δει?:shock:τι εχουν αυτες που δεν το εχω εγω?

Διαφημίσεις

οχι εγω θα τους εχω παππουδες ειναι!!!
ακριβως.παπουδες.ουτε γονεις ουτε κουμπαροι.θελψ να τελειωσει γρηγορα η χαιρετουρα.γενικα δεν ειμαι πολυ των δημοσιων σχεσεων τετοιου ειδους.

άσπρο? μπερδεύτηκα τώρα... δεν νομίζω να φόραγε λευκά η μαμά της κουμπάρας.. τες πα δεν ξέρω ποιος τα μοίρασε μία από αυτές ήταν η μαμά της κουμπάρας...

ε βασικά δεν μπορούσε εκείνη να λείπει γιατί είναι ανιψιά της πεθεράς μου και πρώτη ξαδέρφη του και μάλιστα από τις αγαπημένες μας γιορτές σουπα μουπες μαζί είμαστε πάντα και εννοείται την πάω με χίλια έτσι?

η μαμά του συζύγου της κουμπάρας μου δεν ήταν καλεσμένη

ναι βρε πρωτη ητανε η πεθερα σου μετα η μαμα σου ενα δεν κανω λαθος και μετα μια κυρια με ασπρο πουκαμισο και μαυρο παντελονι!!!

να σου πω μολις σε ειδα ειπα ωωωωωωωωωωωχ κατι εχι γινει και εψαχνα γυρω γυρω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

επιμενω οτι εχει γινει παρεξηγηση:oops::oops::oops: εγω πριν και μετα το φαγητα δεν τρωω ποτε!!!!!!!!!!

εγώ πάντως σε πιστεύω να ξέρεις...:rolleyes:

εγω γιατι δεν σε εχω δει?:shock:τι εχουν αυτες που δεν το εχω εγω?

εεε είσαι σίγουρη οτι θες να σου απαντήσω???:shock:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

πηγαινε στο προφιλ μου στο αλμπουμ και εκει υπαρχουν φωτο απο την βαπτιση...θα με δεις...
μη με δειρεις που θα ρωτησω αλλα...ειμαστε φιλες στο facebook?:shock:

ναι βρε πρωτη ητανε η πεθερα σου μετα η μαμα σου ενα δεν κανω λαθος και μετα μια κυρια με ασπρο πουκαμισο και μαυρο παντελονι!!!

να σου πω μολις σε ειδα ειπα ωωωωωωωωωωωχ κατι εχι γινει και εψαχνα γυρω γυρω!!

:lol::lol::lol::lol: αααα όχι όχι όλα οκ

με την μάνα μου τα είχα όπως θα κατάλαβες μετά :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...