Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσια ειμαστε οκ για την Τριτη ετσι???

η ωρα ειναι ενταξει??

ειπαμε Συνταγμα εξω απο το ΜΕΤΡΟ εχει εκει στην πλατεια καφετεριες καπου θα καθησουμε για να το σιγουρεψο αυριο στο Χαπακι!!

εγω ειμαι μεσα.εχω πει απο τωρα στη μαμα μου οτι θα κρατησει το μωρο.εκτος αν ριχνει καρεκλες οπως αποψε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ωρα ειναι ενταξει??

ειπαμε Συνταγμα εξω απο το ΜΕΤΡΟ εχει εκει στην πλατεια καφετεριες καπου θα καθησουμε για να το σιγουρεψο αυριο στο Χαπακι!!

εγω ειμαι μεσα παντως!

θα σας βρω θα κραταω ενα τριανταφυλλο!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλα τιποτα δεν εχεις καταλαβει?ειμαι και βιαστικη και κουτσομπολα και μου χρωστας και πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!επειπλεον ειμαι ομορφη τσαχπινα και εννοειτε μετριοφρον!!!!!!!!!!

ααααχχχχχχχχχχχ τι θα σου κανω την τριτηηηηηηηηηηηη!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρε κορίτσια ειλικρινά κάποια στιγμή φούντωσα τόσο πολύ με την μάνα μου που πραγματικά έχει χάρη που στην πορεία πέρασα ωραία. ξεπέρασα τα όριά μου....

τί να πρωτοπώ?

ότι της είπα το αργότερο 11.10 να είναι εδώ και 11.30 δεν είχαν έρθει ακόμα γιατί εκείνη κατάλαβε 11 να ξεκινήσουν από το σπίτι???? 11.30 τους πήρα και οριόμουνα στο τηλέφωνο και εκείνοι δεν ήταν ούτε στα μισά της διαδρομής

οτι έλεγε οτι η βάφτιση είναι 12.30 και όχι 12?

οτι φτάσαμε με την ψυχή στο στόμα στην εκκλησία δεν προλάβαμε να χαιρετισουμε κανέναν γιατί μας περίλαβε ο φωτογράφος και οι παππάδες για την χαρτούρα?

οτι χθες με έλεγε υπερβολική και οτι αγχώνομαι πολύ και έχει κανονίσει με τις θείες μου και ξαδέρφες μου να προσέχουν τα δώρα, να στήσουν τις μπομπονιέρες να μοιράσουν τα μαρτυρικά κλπ κλπ και αναγκαστήκαμε εγώ με τον Μανώλη να τρέχουμε από δω και από κει μαζεύοντας δώρα? το μυστήριο είχε τελειώσει και οι μπομπονιέρες δεν είχαν στηθεί? έτρεχε ο Μανώλης να το πει σε όποιον βρήκε μπροστά του οτι έφευγα από τον φωτογράφο να βρω κάποιον να του πώ μαζέφτε τα πράγματά μας? αυτός ο έρημος ο φωτογράφος πρέπει να πήρε ηρεμηστικό μετά την πίστη του βγάλαμε του ανθρώπου ότι με άφησε μόνη μου να γδύνω και να ντύνω το παιδί και ούτε στο οπτικό μου πεδίο βρισκόταν??? οτι τα μαρτυρικά τα μοίρασαν τελικά οποιοι έλαχαν?

άσε άσε γιατί τα θυμάμαι και φουντώνω πάλι!!!!!!

και θέλω πολύ αύριο να την πάρω τηλέφωνο να της τα πώ αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα μου δώσει καμμιά απάντηση στο στυλ "Καλά παιδάκι μου τί να σου πώ να σαι καλά" και θα τα πάρω κρανίο και θα με ακούσει όλη η Αττική.....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι μεσα.εχω πει απο τωρα στη μαμα μου οτι θα κρατησει το μωρο.εκτος αν ριχνει καρεκλες οπως αποψε.

καλα αμα ριχνει καρεκλες ουτε εγω θα ξεκινησω θα γινουμε χαλια!!!

εγω ειμαι μεσα παντως!

θα σας βρω θα κραταω ενα τριανταφυλλο!!!χιχιχιχι

ααααα ωραια και μετα που θα το δωσεις εεεε??εεεεε?????φανταστικη μου γλυκουλα!!!!σλουρπ σλουρπ!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα αμα ριχνει καρεκλες ουτε εγω θα ξεκινησω θα γινουμε χαλια!!!

ααααα ωραια και μετα που θα το δωσεις εεεε??εεεεε?????φανταστικη μου γλυκουλα!!!!σλουρπ σλουρπ!!!:D

μ αρεσει το γλυψιμοοοοο....κανε λιγο ακομα!!!χιχιχι...

σ εσενα θα το δωσω φυσικα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

θα ηρεμουσε και θα καθομασταν πηγα στο αυτοκινητο τον ταισα και ξανα τα ιδια:mad::mad::mad::mad:

πολυ χαιρομαι που σας αρεσαν!!!!να χαιροσαστε το κοριτσακι σας να ειναι παντα καλα!!!

σαν νουμερο σας κανει??

παντως η μικρουλα αλλαξε ψηλωσε και μου φανηκε αδυνατη απο τον αυγουστο που την ειδα!!:D:D

βρε τί πάθαμε... ζόρικος σου βγήκε μου φαίνεται!!! μωρέ έιναι μέχρι να σκάσουν τα δόντια του μετά φαντάζομαι θα ηρεμήσει.

από νούμερο είμαστε σούπερ. δεν αδυνάτισε απλώς δεν πήρε πολύ από τότε αλλά συνέχισε να ψηλώνει

ναι ειναι αληθεια.αμα με γνωρισεις δεν με ξεπερνας ευκολα.θα με πληρωσεις κι εσυ?:tongue:
θα σε πληρωσω καλε!!!!θα σου δωσω ενα γλυκο φιλι!

εγώ φιλάκι δεν έχει???:-(

η ωρα ειναι ενταξει??

βασικά μέσα είμαι εκτός αν ρίχνει τα άντερά του και ποταμιάσουν οι δρόμοι.

ααααχχχχχχχχχχχ τι θα σου κανω την τριτηηηηηηηηηηηη!!!!:tongue:

τί θα της κάνεις τί? τί?

U6Vip2.png

ρε κορίτσια ειλικρινά κάποια στιγμή φούντωσα τόσο πολύ με την μάνα μου που πραγματικά έχει χάρη που στην πορεία πέρασα ωραία. ξεπέρασα τα όριά μου....

τί να πρωτοπώ?

ότι της είπα το αργότερο 11.10 να είναι εδώ και 11.30 δεν είχαν έρθει ακόμα γιατί εκείνη κατάλαβε 11 να ξεκινήσουν από το σπίτι???? 11.30 τους πήρα και οριόμουνα στο τηλέφωνο και εκείνοι δεν ήταν ούτε στα μισά της διαδρομής

οτι φτάσαμε με την ψυχή στο στόμα στην εκκλησία δεν προλάβαμε να χαιρετισουμε κανέναν γιατί μας περίλαβε ο φωτογράφος και οι παππάδες για την χαρτούρα?

οτι χθες με έλεγε υπερβολική και οτι αγχώνομαι πολύ και έχει κανονίσει με τις θείες μου και ξαδέρφες μου να προσέχουν τα δώρα, να στήσουν τις μπομπονιέρες να μοιράσουν τα μαρτυρικά κλπ κλπ και αναγκαστήκαμε εγώ με τον Μανώλη να τρέχουμε από δω και από κει μαζεύοντας δώρα? το μυστήριο είχε τελειώσει και οι μπομπονιέρες δεν είχαν στηθεί? έτρεχε ο Μανώλης να το πει σε όποιον βρήκε μπροστά του οτι έφευγα από τον φωτογράφο να βρω κάποιον να του πώ μαζέφτε τα πράγματά μας? αυτός ο έρημος ο φωτογράφος πρέπει να πήρε ηρεμηστικό μετά την πίστη του βγάλαμε του ανθρώπου ότι με άφησε μόνη μου να γδύνω και να ντύνω το παιδί και ούτε στο οπτικό μου πεδίο βρισκόταν??? οτι τα μαρτυρικά τα μοίρασαν τελικά οποιοι έλαχαν?

και θέλω πολύ αύριο να την πάρω τηλέφωνο να της τα πώ αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα μου δώσει καμμιά απάντηση στο στυλ "Καλά παιδάκι μου τί να σου πώ να σαι καλά" και θα τα πάρω κρανίο και θα με ακούσει όλη η Αττική.....

καλα δεν μου ειπες οτι το θεμα δωρα και μπουμπουνιερες ειχε κανονιστει?τελος παντων.τελος καλο ολα καλα.περασατε καλα και ολα οκ.μαζεψες πολλα δωρα?εχεις πολλα να αλλαξεις?

τί να πρωτοπώ?

σε καταλαβαινω!!!!εμενα βεβαια η μαμα μου με βοηθησε αλλα δεν μου πηγαν καλα...

ηρεμησε και ξεχνα τα δεν θα βγαλεις ακρη κρατα μονο τα καλα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...