Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τί πράγμα είσαι εσύ???? :lol::lol::lol::lol:

φιλενάδα τί να σου πώ εκτός από το μαλλί χάρηκα πάρα πολύ που ήρθες γιατί δεν ξέρω ρε παιδί σαν αγχωλιτικό λειτούργησες.... :shock::shock::shock: μήπως τελικά έπρεπε να σε πληρώσω και για ψυχολόγο????

μα τοσοοοοοοοοοοοοοο καλη ειναι αυτη η Ελινα?????:tongue:

αντε μαρη να σε δω κι εγω την Τριτη να εχω αποψη!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κρίμα γμτ που δεν ήρθατε :-(

παρεπιπτόντως....

πολύ γουστάρω τζην σαλο-φουστάκι με μπλουζάκι. θα το τιμήσουμε δεόντως :D και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

καλε ασε το γλιψιμο και πες τα ασχημα.

και που ειναι τα ασχημα?εμενα μια χαρα μου ακουγοντε αυτα που λες.κυριος το οτι ο παπας προσεξε το παιδι γιατι αυτο ειναι το αγχος μου.

και ξεκινάω τώρα με τα υπόλοιπα.....

U6Vip2.png

μα τοσοοοοοοοοοοοοοο καλη ειναι αυτη η Ελινα?????:tongue:

αντε μαρη να σε δω κι εγω την Τριτη να εχω αποψη!!

ναι ειναι αληθεια.αμα με γνωρισεις δεν με ξεπερνας ευκολα.θα με πληρωσεις κι εσυ?:tongue:

Διαφημίσεις

αρχιζεις και στρωνεις εσυ!!!!μπροβο μπραβο!!!!!!!!!!!!

σε γλυφω για να μην μαλλιοτραβηχτουμε την Τριτη μη νομιζεις οτι αλλαξα κιολας!!!:tongue::tongue:

κρίμα γμτ που δεν ήρθατε :-(

παρεπιπτόντως....

πολύ γουστάρω τζην σαλο-φουστάκι με μπλουζάκι. θα το τιμήσουμε δεόντως :D και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Ασε με γιατι τα πηρα κρανιο πιστευαμε οτι θα ηρεμουσε και θα καθομασταν πηγα στο αυτοκινητο τον ταισα και ξανα τα ιδια:mad::mad::mad::mad:

πολυ χαιρομαι που σας αρεσαν!!!!να χαιροσαστε το κοριτσακι σας να ειναι παντα καλα!!!

σαν νουμερο σας κανει??

παντως η μικρουλα αλλαξε ψηλωσε και μου φανηκε αδυνατη απο τον αυγουστο που την ειδα!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εχω και μεγαλο!!!:P:p:p;);)

:D:D:D

καλε ασε το γλιψιμο και πες τα ασχημα.

βιαζεσαι κοριτσακι??η εισαι κουτσομπολα??:tongue:

ναι ειναι αληθεια.αμα με γνωρισεις δεν με ξεπερνας ευκολα.θα με πληρωσεις κι εσυ?:tongue:

μπααααααααααα γιατι στα χρωσταωωωωωωωωωωωω???:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

σε γλυφω για να μην μαλλιοτραβηχτουμε την Τριτη μη νομιζεις οτι αλλαξα κιολας!!!:tongue::tongue:
κοιτα αν θες να μαλλιοτραβηχτουμε εγω μεσα ειμαι.αρκει μετα να σου βαλω εχτενσιον!!!!!!καταλαβαινεις τωρα...το μεροκαματο.

Κοριτσια ειμαστε οκ για την Τριτη ετσι???

η ωρα ειναι ενταξει??

ειπαμε Συνταγμα εξω απο το ΜΕΤΡΟ εχει εκει στην πλατεια καφετεριες καπου θα καθησουμε για να το σιγουρεψο αυριο στο Χαπακι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D

βιαζεσαι κοριτσακι??η εισαι κουτσομπολα??:tongue:

μπααααααααααα γιατι στα χρωσταωωωωωωωωωωωω???:tongue:

καλα τιποτα δεν εχεις καταλαβει?ειμαι και βιαστικη και κουτσομπολα και μου χρωστας και πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!επειπλεον ειμαι ομορφη τσαχπινα και εννοειτε μετριοφρον!!!!!!!!!!

κοιτα αν θες να μαλλιοτραβηχτουμε εγω μεσα ειμαι.αρκει μετα να σου βαλω εχτενσιον!!!!!!καταλαβαινεις τωρα...το μεροκαματο.

αντε να χαθεις μαρη που θα σε πληρωσω κιολας!!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...