Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

συνεχίζω....

δεν μου ήρθε τελικά όλος αυτός ο κόσμος που περίμενα και ίσως να ταν και καλύτερα

ο παπάς ήταν πολύ σούπερ. καλός ευγενικός με χιούμορ με υπομονή και μου το πρόσεξε το παιδί μου πάάάάάάάρα πολύ

είχε πολύ γέλιο το χειροφίλημα και η μετάνοια προς την νονά το διακομωδίσαμε εντελώς όμως

η μικρή έκλαψε κυρίως στο γδύσιμο και στο ντύσιμο μετά ήταν τόσο κιουρία που στην χαιρετούρα κοιμήθηκε στην αγκαλιά του πατέρα της

το μαγαζί ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο

το φαγητό σούπερ, η ατμόσφαιρα σούπερ, η εξυπηρέτηση σούπερ ειλικρινά δεν έχω να πώ τίποτα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

η μικρή στο μαγαζί κατέβασε μια μπουκάλα γάλα, κοιμήθηκε κανα μισάωρο μόνο και όλη την υπόλοιπη ώρα ή έτρωγε την πιπίλα της ή έκανε δημόσιες σχέσεις....

γενικότερα η γεύση που μας έμεινε είναι πολύ γλυκιά και περάσαμε πολύ ωραία

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεπόν να ξεκινήσω με το μαλλί...

Ελινάκι το μαλλί έκανε στράκες σου λέω.. χαρακτηριστικά ένας θείος μου (που παρεπιπτόντως του αρέσουν τα μακριά μαλλιά και όποτε με έβλεπε με κομμένο μαλλί μου την έλεγε) μου έιπε ότι γουστάρει πολύ και οτι με κάνει πολύ μπιπ μπιπ μπιπ (γιατί θα με κόψουνε) και γενικότερα άκουγα σχολιασμούς τύπου μια χαρά είσαι και το μαλλί είναι σούπερ σου πάει πάρα πολύ.

Για πες.. πόσους πόντους ψήλωσες???? σε διαφήμισα κανονικότατα κοριτσάρα μου

σ ευχαριστω πάρα πολύ που μ έκανες να νιώθω όμορφη!

αχ πολυ χαρηκα!!!!μπραβο.σου πηγαινε οντος πολυ αν και δεν σε ειδα βαμενη και ντυμενη.παντως οτι να κανει το μαλλι ειναι και το προσωπο.......υπαρχει περιπτωση αντι να ψηλωσω να αδυνατησω?δεν θελω να παρω ποντους αλλα να χασω κιλα!!!!!!!!!!!!!!

εισαι σιγουρη οτι ειναι τοσο καλη????

δεν τις το ειχα!!!!

προσεχε τι λεσ την τριτη ειπες οτι θα ερθει για καφε οποτε το νου σου!!!:tongue:

καλεσες την αθηνα και οχι εμενα?????γκρρρρρρρρρρρρρ

δεν θα σου ξαναμιλησω!!!

μμμμμμμμμμμμμ κακο που θα μας κανεις????:tongue::tongue:

κοπελια δεν ειμαστε το ιδιο πρεπει να το καταλαβεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν τις το ειχα!!!!

φτου σου και παλι φτου σου.τιποτα αλλο δεν εχω να πω.!!!!!!!σου καβω την καλημερα απο δω και περα θα σου λεω μονο καλησπερα και καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζησει κοριτσακι μου να ειναι παντα χαρουμενη!!!

αντε βρε τοσο καλη ειναι????:tongue::tongue:

για πες.. είναι?

καλεσες την αθηνα και οχι εμενα?????γκρρρρρρρρρρρρρ

δεν θα σου ξαναμιλησω!!!

μαρή???? με την Αθηνά έχουμε πει τα εσώψυχά μας (και μαζί μ αυτά ό,τι βλακεία μας έχει κατέβει κατά καιρούς..:tongue:) τόσο καιρό την ξέρω την κοπέλα..

μην θυμώνεις στο δεύτερο θα καλέσω κι εσένα! ;)

δεν τις το ειχα!!!!

το χει το χει σου λέω

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

συνεχίζω....

δεν μου ήρθε τελικά όλος αυτός ο κόσμος που περίμενα και ίσως να ταν και καλύτερα

ο παπάς ήταν πολύ σούπερ. καλός ευγενικός με χιούμορ με υπομονή και μου το πρόσεξε το παιδί μου πάάάάάάάρα πολύ

είχε πολύ γέλιο το χειροφίλημα και η μετάνοια προς την νονά το διακομωδίσαμε εντελώς όμως

η μικρή έκλαψε κυρίως στο γδύσιμο και στο ντύσιμο μετά ήταν τόσο κιουρία που στην χαιρετούρα κοιμήθηκε στην αγκαλιά του πατέρα της

το φαγητό σούπερ, η ατμόσφαιρα σούπερ, η εξυπηρέτηση σούπερ ειλικρινά δεν έχω να πώ τίποτα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.

η μικρή στο μαγαζί κατέβασε μια μπουκάλα γάλα, κοιμήθηκε κανα μισάωρο μόνο και όλη την υπόλοιπη ώρα ή έτρωγε την πιπίλα της ή έκανε δημόσιες σχέσεις....

Κιουρια με τα ουλα της ητανε μετα το γδυσιμοντυσιμο!!!!:D:D

εγω το εχασα το χειροφιλημα γμτ!!!!:confused:

Χαιρομαι πολυ που περασατε ομορφα στο μαγαζι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

συνεχίζω....

μπραβο καλη μου πολυ χαιρομαι!!!

εγω ειχα πολλα παραπονα παντως!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ πολυ χαρηκα!!!!μπραβο.σου πηγαινε οντος πολυ αν και δεν σε ειδα βαμενη και ντυμενη.παντως οτι να κανει το μαλλι ειναι και το προσωπο.......υπαρχει περιπτωση αντι να ψηλωσω να αδυνατησω?δεν θελω να παρω ποντους αλλα να χασω κιλα!!!!!!!!!!!!!!

τί πράγμα είσαι εσύ???? :lol::lol::lol::lol:

φιλενάδα τί να σου πώ εκτός από το μαλλί χάρηκα πάρα πολύ που ήρθες γιατί δεν ξέρω ρε παιδί σαν αγχωλιτικό λειτούργησες.... :shock::shock::shock: μήπως τελικά έπρεπε να σε πληρώσω και για ψυχολόγο????

U6Vip2.png

φτου σου και παλι φτου σου.τιποτα αλλο δεν εχω να πω.!!!!!!!σου καβω την καλημερα απο δω και περα θα σου λεω μονο καλησπερα και καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!

οκ τοτε!!!χιχιχι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

για πες.. είναι?

μαρή???? με την Αθηνά έχουμε πει τα εσώψυχά μας (και μαζί μ αυτά ό,τι βλακεία μας έχει κατέβει κατά καιρούς..:tongue:) τόσο καιρό την ξέρω την κοπέλα..

το χει το χει σου λέω

Εμενα μου αρεσες παααααραααααααααααααα πολυ και οι ανταυγειες και το χτενισμα αλλα και το φορεμα ητανε θεικο και σου πηγαινε πολυ!!!!

αντε πες και εσυ κατι γιατι η κοπελια δεν καταλαβαινει!!!

θα συμφωνησω μαζι σου για πρωτη φορα!!!:tongue::tongue:

μα τα θελει ο π......ς της!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

για πες.. είναι?

το χει το χει σου λέω

καλα πασο τοτε...να κανεις συντομα το δευτερο γιατι τωρα εχω και ετοιμα ρουχα!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τί πράγμα είσαι εσύ???? :lol::lol::lol::lol:

φιλενάδα τί να σου πώ εκτός από το μαλλί χάρηκα πάρα πολύ που ήρθες γιατί δεν ξέρω ρε παιδί σαν αγχωλιτικό λειτούργησες.... :shock::shock::shock: μήπως τελικά έπρεπε να σε πληρώσω και για ψυχολόγο????

καλα πληρωνες εσυ και μην ψαχνεις αιτια!!!!!!!!!!!!!!!!αφου σου περισευουν!!!!!!!

Κιουρια με τα ουλα της ητανε μετα το γδυσιμοντυσιμο!!!!:D:D

εγω το εχασα το χειροφιλημα γμτ!!!!:confused:

Χαιρομαι πολυ που περασατε ομορφα στο μαγαζι!!

κρίμα γμτ που δεν ήρθατε :-(

παρεπιπτόντως....

πολύ γουστάρω τζην σαλο-φουστάκι με μπλουζάκι. θα το τιμήσουμε δεόντως :D και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

U6Vip2.png

Εμενα μου αρεσες παααααραααααααααααααα πολυ και οι ανταυγειες και το χτενισμα αλλα και το φορεμα ητανε θεικο και σου πηγαινε πολυ!!!!

αντε πες και εσυ κατι γιατι η κοπελια δεν καταλαβαινει!!!

θα συμφωνησω μαζι σου για πρωτη φορα!!!:tongue::tongue:

μα τα θελει ο π......ς της!!

αρχιζεις και στρωνεις εσυ!!!!μπροβο μπραβο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...