Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λεπόν να ξεκινήσω με το μαλλί...

Ελινάκι το μαλλί έκανε στράκες σου λέω.. χαρακτηριστικά ένας θείος μου (που παρεπιπτόντως του αρέσουν τα μακριά μαλλιά και όποτε με έβλεπε με κομμένο μαλλί μου την έλεγε) μου έιπε ότι γουστάρει πολύ και οτι με κάνει πολύ μπιπ μπιπ μπιπ (γιατί θα με κόψουνε) και γενικότερα άκουγα σχολιασμούς τύπου μια χαρά είσαι και το μαλλί είναι σούπερ σου πάει πάρα πολύ.

Για πες.. πόσους πόντους ψήλωσες???? σε διαφήμισα κανονικότατα κοριτσάρα μου

σ ευχαριστω πάρα πολύ που μ έκανες να νιώθω όμορφη!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχω ιδεα!!!!καπου θα πονουσε...του εδωσα ντεπον και ευτυχως ηρεμησε εφαγε και κοιμηθηκε...ελπιζω να εχουμε ηρεμη νυχτα!

λες να φταιει ο καιρος?τα επιρεαζει λενε.

κι εμεις σημερα ειχαμε γκρινια.ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.ελπιδα να σου ζησει κι απο δω.ελπιζω να μην περασε μεγαλη ταλαιπωρια το παιδακι.για πες για πες.

θα ηταν σημερα μαλλον η παγκοσμια ημερα της γκρινιας των μικρων!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν εχω ιδεα!!!!καπου θα πονουσε...του εδωσα ντεπον και ευτυχως ηρεμησε εφαγε και κοιμηθηκε...ελπιζω να εχουμε ηρεμη νυχτα!

μπας ετοιμάζει κανα καινούργιο δοντάκι, ποιός ξέρει? φαντάζομαι με το ντεπόν δεν θα ξυπνήσει καθόλου

κι εμεις σημερα ειχαμε γκρινια.ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.ελπιδα να σου ζησει κι απο δω.ελπιζω να μην περασε μεγαλη ταλαιπωρια το παιδακι.για πες για πες.

έλα ρε και η δικιά σου???

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα τι κανετε κοριτσακια μου??

Ηρθα για λιγο εχω τρομερο πονοκεφαλο και τρελλα νευρα:mad::mad::mad:

μεσα στη γκρινια ο μικρος μολις κοιμηθηκε!!

ενταξει δεν μπορει ο καιρος φταιει.3 γκρινιες συμπτωση?δε νομιζω.:mad:

και ο δικος σου????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλώς το μου!!!!!!! ό,τι πω ψέμματα διόρθωσέ με ;)

U6Vip2.png

Ελινάκι το μαλλί έκανε στράκες σου λέω.. χαρακτηριστικά ένας θείος μου (που παρεπιπτόντως του αρέσουν τα μακριά μαλλιά και όποτε με έβλεπε με κομμένο μαλλί μου την έλεγε) μου έιπε ότι γουστάρει πολύ και οτι με κάνει πολύ μπιπ μπιπ μπιπ (γιατί θα με κόψουνε) και γενικότερα άκουγα σχολιασμούς τύπου μια χαρά είσαι και το μαλλί είναι σούπερ σου πάει πάρα πολύ.

Να σου ζησει κοριτσακι μου να ειναι παντα χαρουμενη!!!

αντε βρε τοσο καλη ειναι????:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ρε παιδια πηγα το απογευμα στην αδελφη μου για καφε.εκλαιγε το καιμενο απο τις 5 μεχρι τις 7.γυρισα σπιτι και δεν σταματαγε τη γκρινια και το κλαμα.κορομηλο το δακτυ.επεσε ξερη για υπνο οπως καθε βραδυ στις 8(ευτυχως)και αναστεναζει στον υπνο της απο τα αναφιλιτα.

ενταξει δεν μπορει ο καιρος φταιει.3 γκρινιες συμπτωση?δε νομιζω.:mad:

:mad::mad::mad::mad::mad:

:D:D:Dμαλλον

και ο δικος σου????

ωωωωωωωωωωωωω ναι για ακομη μια φορα!!!

καλώς το μου!!!!!!! ό,τι πω ψέμματα διόρθωσέ με ;)

οτσει λεγε;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εισαι σιγουρη οτι ειναι τοσο καλη????

δεν τις το ειχα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ρε παιδια πηγα το απογευμα στην αδελφη μου για καφε.εκλαιγε το καιμενο απο τις 5 μεχρι τις 7.γυρισα σπιτι και δεν σταματαγε τη γκρινια και το κλαμα.κορομηλο το δακτυ.επεσε ξερη για υπνο οπως καθε βραδυ στις 8(ευτυχως)και αναστεναζει στον υπνο της απο τα αναφιλιτα.

αστα να πανε απο το πρωι γκρινιαζει!!:mad::mad:

κοιμηθηκε 1 ωρα το μεσημερι και μετα τιποτα!!!:mad::mad::mad:

θα της περασει εμενα οταν ειναι ετσι ξυπναει τη νυχτα μεχρι να του περασει!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...