Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλά άσε δεν το σχολιάζω αυτό τώρα γιατί θα αρχίσω να βρίζω και θα σταματήσω αύριο ημέρα Δευτέρα.

Μικρή σε καληνυχτίζω. πάω να κάνω ένα τσιγαράκι κι ένα ζεστο μπάνιο να χαλαρώσω. μάκια σου. θα τα πούμε το πουρνό από κοντά. θα έχω έτοιμο γαλλικό καφεδάκι με άρωμα φουντούκι - μόκα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά άσε δεν το σχολιάζω αυτό τώρα γιατί θα αρχίσω να βρίζω και θα σταματήσω αύριο ημέρα Δευτέρα.

Μικρή σε καληνυχτίζω. πάω να κάνω ένα τσιγαράκι κι ένα ζεστο μπάνιο να χαλαρώσω. μάκια σου. θα τα πούμε το πουρνό από κοντά. θα έχω έτοιμο γαλλικό καφεδάκι με άρωμα φουντούκι - μόκα

ανυπομονω.φιλακιαααααααα!!!!

κορίτσιαααααα????????? ουουουουουουουουουου!!!!!! έχω τα νέα από την βάφτιση. Θα μπείτε το βραδάκι δεν θα μπείτε? ανυπομονώ να σας τα πώ :)
καλα μονο εσυ θα μπορουσες να μπεις να μας πεις οτι μετα θα μπεις να μας πεις!!!!!!!!!!!:confused:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γλυκούλα ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!!

Λοιπόν να ξεκινήσω από τα ωραία ή από τα @~@$#!$... διαλιέχτε και πάρτε..

απο τα ωραια πρωτα και μετα θα βριζουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γιατί το παιδί? πώς έτσι συνήθως είναι ήσυχο αυτό

δεν εχω ιδεα!!!!καπου θα πονουσε...του εδωσα ντεπον και ευτυχως ηρεμησε εφαγε και κοιμηθηκε...ελπιζω να εχουμε ηρεμη νυχτα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κι εμεις σημερα ειχαμε γκρινια.ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ.ελπιδα να σου ζησει κι απο δω.ελπιζω να μην περασε μεγαλη ταλαιπωρια το παιδακι.για πες για πες.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...