Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

απο την σαντορινη εισαι????
ναι εκει ειναι το προβλημα.....μακαρι να ετρωγα μονο φαβα!!!!!!!!!!παντως χαλια το τικερακι σου.δηλαδη κανεις μονη σου τη βαρια δουλεια κι αυτο μονο ποζαρει?εεε οχι.αρνουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εκει ειναι το προβλημα.....μακαρι να ετρωγα μονο φαβα!!!!!!!!!!παντως χαλια το τικερακι σου.δηλαδη κανεις μονη σου τη βαρια δουλεια κι αυτο μονο ποζαρει?εεε οχι.αρνουμε!!!!!!!

ηθελες να τα χανει αυτο για σενα????πρεπει να κανεις και κατι μονη σου σ αυτη την ζωη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ε δεν κατάλαβες??? θα την συνέφερε ένα τικεράκι που χάνει κιλά από μόνο του για να χει να το λέει... :rolleyes::rolleyes:

:cool::cool:

καλα εισαι τελειως ασχετη.τι να το κανω καλε το τικερακι αμα χανει κιλα απο μονο του?τα δικα μου θα θελα να χανει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ πάντως μπόγος όπως ήμουν έτσι μπόγος θα πάω και στην βάφτιση.. ό,τι έχασα από την διατροφή το ξαναπήρα γιατι από την κούραση κατέβαζα ό,τι έβρισκα μπροστά μου

U6Vip2.png

εγώ πάντως μπόγος όπως ήμουν έτσι μπόγος θα πάω και στην βάφτιση.. ό,τι έχασα από την διατροφή το ξαναπήρα γιατι από την κούραση κατέβαζα ό,τι έβρισκα μπροστά μου

εγω ειμαι μεγαλυτερος μπογος!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλα εισαι τελειως ασχετη.τι να το κανω καλε το τικερακι αμα χανει κιλα απο μονο του?τα δικα μου θα θελα να χανει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάντως αν βρεις τέτοιο τικεράκι.. κάνε πάσα και από δω μην ντραπείς - εδώ μπήκες στο μπάνιο μαζί μου το τικεράκι θα ντραπείς να μου δώσεις? δεν κάνει! δεν είναι σωστό δηλαδή, με κατάλαβες?

U6Vip2.png

ηθελες να τα χανει αυτο για σενα????πρεπει να κανεις και κατι μονη σου σ αυτη την ζωη!!!
οταν ειμουν εγκυος αλλαζε μονο του.τωρα που το παιδακι μου μεγαλωνει κανει τη δουλεια μονο του.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ με το θεμα των κιλων γιατι πρεπει να το κανω εγω?ααα εμενα αλλιως με εχουν μαθει τα τικερακια μου.στα ωπα ωπα με εχουν!!!!!!!!

πάντως αν βρεις τέτοιο τικεράκι.. κάνε πάσα και από δω μην ντραπείς - εδώ μπήκες στο μπάνιο μαζί μου το τικεράκι θα ντραπείς να μου δώσεις? δεν κάνει! δεν είναι σωστό δηλαδή, με κατάλαβες?
οχι μονο σ εκαταλαβα ΣΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ να λες.εσυ τωρα νομιζεις οτι θα ερθω αυριο να σε χτενισω?οχι βεβαια.για το μπανιο ερχομαι!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι μεγαλυτερος μπογος!!!!

κοίτα.. η μόνη διαφορά που έχουμε είναι ότι εγώ είμαι ένας πιο ογκώδης μπόγος περίπου 20 εκ. ψηλότερος από σένα.. κατά τ άλλα τίποτα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σας αφηνω τωρα γιατι νυσταξα...

αντε με το καλο γλωσσου μου και περιμενουμε νεα και φωτο...

καληνυχταααααααααααα

καληνύχτα μικρή

οχι μονο σ εκαταλαβα ΣΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ να λες.εσυ τωρα νομιζεις οτι θα ερθω αυριο να σε χτενισω?οχι βεβαια.για το μπανιο ερχομαι!!!!!!!!!!!!

ε καλά τώρα σε τα μας???????

δεν πας να την πέσεις κι εσύ? εγώ έχω μέλλον ακόμα και σε λυπάμαι να σε κρατάω.

U6Vip2.png

καληνύχτα μικρή

ε καλά τώρα σε τα μας???????

δεν πας να την πέσεις κι εσύ? εγώ έχω μέλλον ακόμα και σε λυπάμαι να σε κρατάω.

οπως και να εχει 7.30 εχω ταισμα οπωτε δεν το γλιτωνω το ξυπνημα αυριο.

κι εγώ κατα τις 7 λέω να σηκωθώ. έχω τάισμα 8.30 αλλά λέω να την ξυπνήσω νωρίτερα για να φάει το φρούτο γύρω στις 10. πω πω το λυπάμαι το καυμένο. εμείς αύριο θα γελάμε κι εκείνη θα έχει περάσει την λαχτάρα της ζωής της. ευτυχως που δεν το θυμούνται μετά.

U6Vip2.png

κι εγώ κατα τις 7 λέω να σηκωθώ. έχω τάισμα 8.30 αλλά λέω να την ξυπνήσω νωρίτερα για να φάει το φρούτο γύρω στις 10. πω πω το λυπάμαι το καυμένο. εμείς αύριο θα γελάμε κι εκείνη θα έχει περάσει την λαχτάρα της ζωής της. ευτυχως που δεν το θυμούνται μετά.
καλα αυτο οτε δεν το καταλαβα.γιατι πρεπει τα παιδακια να το περνανε αυτο.οι καθολικοι κανουν πολυ καλυτερη βαφτιση στα μωρα.κοι η θεια κοινωνια τους ειναι πιο υγιεινη.οι ορθοδοξοι ειμαστε πολυ πρωτογονοι σε αυτα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...