Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συναχωθηκατε????πολυ?να προσεξεις αυριο τοτε μην γινει χειροτερα η μικρη για εσενα δεν μας νοιαζει...

ναι ρε γμτ το έχω άγχος μην μου ξανακυλίσει :cry:

Με το καλο να φωτιστει το αγγελουδακι σας...Ολα θα πανε καλα..

στούμε στούμε :-D

εμενα παντως δεν με περιμενεις!!!

σε περιμένω όμως την Τρίτη όχι μου θα γλίτωνες από μένα :tongue:

και στην εκκλησια?εφτιαξες και τα υπολοιπα βαζακια?

τα φτιαξα η έρημη και μόνη μου κιόλας γιατί η κουμπάρα μου έφυγε εκτάκτως για Ζάκυνθο (έχει εκεί δουλειές).. τες πα τέλος καλό όλα καλά. το μόνο που θέλω να γίνουν όλα σωστά αύριο και να περάσουμε καλά και να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι μου γιατί προβλεπω να κλαίω μαζί της....

U6Vip2.png

ειδες?εβαλες και εσυ γλυκο στο τραπεζι!!!

η καρυδοπιτα παντως θα ηταν καλυτερη αν εκανες και δεν εχει τοσο κοπο!

να σε ρωτησω κατι?το τικερακι που εβαλες αναλαμβανει να χανει τα κιλα απο μονο του η πρεπει να κανεις κατι κι εσυ?αν κανει τη δουλεια απο μονο του με ενδιαφερει κι εμενα !!!!!!!!!!!!!!

τετοια πες και να δεις ως θα πας τελικα στην εκκλησια...θα ερθω κακομοιρα μου και θα σου φαω ολα τα γλυκα που εχεις στα βαζακια!!!!!να μαθεις.:tongue:

να τα φας αγαπη μου ολα δικά σου και χαλάλι σου :-D:-D:-D

σε προειδοποιώ το πρωί που θα ρθεις το σπίτι θα είναι μπουρδελο.. αρνούμαι πεισματικά να κάνω ο,τιδήποτε αυτήν την στιγμή.

ειδες?εβαλες και εσυ γλυκο στο τραπεζι!!!

η καρυδοπιτα παντως θα ηταν καλυτερη αν εκανες και δεν εχει τοσο κοπο!

πίστεψέ με δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα παραπάνω..... ήδη ξεπέρασα τα όριά μου..

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

να σε ρωτησω κατι?το τικερακι που εβαλες αναλαμβανει να χανει τα κιλα απο μονο του η πρεπει να κανεις κατι κι εσυ?αν κανει τη δουλεια απο μονο του με ενδιαφερει κι εμενα !!!!!!!!!!!!!!

βρε ξανθια γυναικα!!!!!πως γινεται να το κανει μονο του??????μαντης ειναι να ξερει ποτε εχασες εσυ κιλα????εσυ το αλλαζεις!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αντε για υπνο γλωσσου γιατι αυριο πρεπει να δειχνεις φρεσκια και νεα!!!!
εσυ κοιμησου για να δειχνες φρεσκια και νεα κι εγω θα κοιμηθω για να δειχνεις και ομορφη!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε για υπνο γλωσσου γιατι αυριο πρεπει να δειχνεις φρεσκια και νεα!!!!

πέτυχες τώρα. έχω υπερένταση - γι αυτό μπήκα είστε τα χαλαρωτικα΄μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U6Vip2.png

βρε ξανθια γυναικα!!!!!πως γινεται να το κανει μονο του??????μαντης ειναι να ξερει ποτε εχασες εσυ κιλα????εσυ το αλλαζεις!!
λοιπον το ξερα οτι καποιο λακο εχει η φαβα.οχι δεν με ενδιαφερει.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:ξέρει αυτή τί λέει σου λέω

εσυ κοιμησου για να δειχνες φρεσκια και νεα κι εγω θα κοιμηθω για να δειχνεις και ομορφη!!!!!!!!!!!

μ αρέσεις!!!! :-D

U6Vip2.png

να τα φας αγαπη μου ολα δικά σου και χαλάλι σου :-D:-D:-D

σε προειδοποιώ το πρωί που θα ρθεις το σπίτι θα είναι μπουρδελο.. αρνούμαι πεισματικά να κάνω ο,τιδήποτε αυτήν την στιγμη

ααα!!!ωραια δεν εχω ξανα μπει ποτε.!!!!!

τι δηλ????

ε δεν κατάλαβες??? θα την συνέφερε ένα τικεράκι που χάνει κιλά από μόνο του για να χει να το λέει... :rolleyes::rolleyes:

ααα!!!ωραια δεν εχω ξανα μπει ποτε.!!!!!

είδες? προσφέρουμε και πρωτόγνωρες εμπειρίες :cool::cool:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...