Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πρεπει ν αρχισεις κατεπειγοντως τις ασκησεις εδαφους!!!!!τα χεις παιξει εντελως!!!

τσ τσ τσ...εδαφους ασκησεις ειναι για γυναικουλες....

η ελινα ειναι μονο για ασκησεις αερος αερος...ακροβατικα κτλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα και στο τραπέζι θα ήμαστε 90 τζαστ.. κάποιο μέρος από τα άτομα που δεν θα έρθουν το αναπλήρωσα με άτομα που επίσης ήθελα πάρα πολύ να έρθουν αλλά δεν έβγαινε το μπάτζετ οπότε σε κάθε όχι που εισέπραττα έτριβα τα χέρια μου με ικανοποίηση... χιχιχιχιχ

U6Vip2.png

Καλωστινα!!!

Αυριο ειναι η βαφτιση???

αααααχ αύριο αύριο.... σας είπα οτι κι εγώ και η μπέμπα συναχωθήκαμε????? ωραιο timing ε? ααα επίσης αύριο περιμένω και περίοδο..

κάτι άλλο?

U6Vip2.png

τσ τσ τσ...εδαφους ασκησεις ειναι για γυναικουλες....

η ελινα ειναι μονο για ασκησεις αερος αερος...ακροβατικα κτλ

πες τα γιατι αμα τα πω εγω δεν θα με πιστεψουν!!!!!σαλαμι αερος λογια του αερα σεξουαλικη παρενοχληση στον αερα...γιατι δυστηχως μονο λογια πεταμε στον αερο απο πραξη τιποτα.ααα!!!και τρωμε και σαλαμι αερος!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ααα και στο τραπέζι θα ήμαστε 90 τζαστ.. κάποιο μέρος από τα άτομα που δεν θα έρθουν το αναπλήρωσα με άτομα που επίσης ήθελα πάρα πολύ να έρθουν αλλά δεν έβγαινε το μπάτζετ οπότε σε κάθε όχι που εισέπραττα έτριβα τα χέρια μου με ικανοποίηση... χιχιχιχιχ

και εγω τοσους ειχα....αντε με το καλο γλυκεια μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αααααχ αύριο αύριο.... σας είπα οτι κι εγώ και η μπέμπα συναχωθήκαμε????? ωραιο timing ε? ααα επίσης αύριο περιμένω και περίοδο..

κάτι άλλο?

αυριο περιμενεις κι εμενα!!!!!!!!

πες τα γιατι αμα τα πω εγω δεν θα με πιστεψουν!!!!!σαλαμι αερος λογια του αερα σεξουαλικη παρενοχληση στον αερα...γιατι δυστηχως μονο λογια πεταμε στον αερο απο πραξη τιποτα.ααα!!!και τρωμε και σαλαμι αερος!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D

κάτι άλλο?

συναχωθηκατε????πολυ?να προσεξεις αυριο τοτε μην γινει χειροτερα η μικρη για εσενα δεν μας νοιαζει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κάτι άλλο?

Με το καλο να φωτιστει το αγγελουδακι σας...Ολα θα πανε καλα..

Διαφημίσεις

και στην εκκλησια?εφτιαξες και τα υπολοιπα βαζακια?

και εγω τοσους ειχα....αντε με το καλο γλυκεια μου...

ευχαριστώ...

και επίσης τελικά δεν κρατήθηκα πήγα και πήρα γλυκά και για το κέντρο. τί να κανα?

έλεγα του μαγαζάτορα μήπως βγάλει φρούτο στο τέλος αλλά μου έλεγε ευρώ το άτομο παραπάνω πήγα λοιπόν κι εγώ σε ενα ζαχαροπλαστέιο και πήρα 5 κιλά τυλιχτά σούπερ με 60 ευρουλάκια και θα μου μείνουν να πάρω και μαζί μου στο σπίτι .. ξέρετε για τις υπογλυκαιμίες :mrgreen::mrgreen:

αυριο περιμενεις κι εμενα!!!!!!!!

ναι ναι.. τα 3 κακά της μοίρας μου :tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

ευχαριστώ...

και επίσης τελικά δεν κρατήθηκα πήγα και πήρα γλυκά και για το κέντρο. τί να κανα?

έλεγα του μαγαζάτορα μήπως βγάλει φρούτο στο τέλος αλλά μου έλεγε ευρώ το άτομο παραπάνω πήγα λοιπόν κι εγώ σε ενα ζαχαροπλαστέιο και πήρα 5 κιλά τυλιχτά σούπερ με 60 ευρουλάκια και θα μου μείνουν να πάρω και μαζί μου στο σπίτι .. ξέρετε για τις υπογλυκαιμίες :mrgreen::mrgreen:

ναι ναι.. τα 3 κακά της μοίρας μου :tongue::tongue::tongue:

τετοια πες και να δεις ως θα πας τελικα στην εκκλησια...θα ερθω κακομοιρα μου και θα σου φαω ολα τα γλυκα που εχεις στα βαζακια!!!!!να μαθεις.:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...