Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στρογγυλο με τρυπα στη μαση?ααα εσυ θες σεξ επειγωντος!!!!!!καλε αυτα με το υγρο τα βολευουνε τα καιμενα.που να φανταστω κι εγω οτι θα ελιωνε?

σωστα!!!πως να το φανταστεις?αυτο απαιτει μυαλο!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

στρογγυλο με τρυπα στη μαση?ααα εσυ θες σεξ επειγωντος!!!!!!καλε αυτα με το υγρο τα βολευουνε τα καιμενα.που να φανταστω κι εγω οτι θα ελιωνε?

οχι αλλο σεχ....οχι αλλο σεχ!!!

Σημερα αν δεν ειχα αιμα θα επρεπε να ενδωσω...ευτυχως την καπουλαρα γι αποψε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα πια ειμαι τελος παντων?με το που σε φωναξα ηρθες!!!!!!!

ειχα ερθει πιο νωρις....ειχα γραψει και 10 αραδες, αλλα σε δικαιολογω....γνωριζω οτι η ελλειψη σεχ σε καποιες περιπτωσεις μπορει να προκαλεσει τυφλωση...οχι μονιμη, παροδικη.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σωστα!!!πως να το φανταστεις?αυτο απαιτει μυαλο!!χιχιχιχι
το οποιο μυαλο δεν μπορω να κουραζω για τετοια θεματα.ειναι μυαλο για μεγαλα πραγματα!!!!!!!!!!!!!

ειχα ερθει πιο νωρις....ειχα γραψει και 10 αραδες, αλλα σε δικαιολογω....γνωριζω οτι η ελλειψη σεχ σε καποιες περιπτωσεις μπορει να προκαλεσει τυφλωση...οχι μονιμη, παροδικη.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
παροδικη?ευτυχως.ουφφφφφ.ηρεμησα!!!!!!!!!

το οποιο μυαλο δεν μπορω να κουραζω για τετοια θεματα.ειναι μυαλο για μεγαλα πραγματα!!!!!!!!!!!!!

πρεπει ν αρχισεις κατεπειγοντως τις ασκησεις εδαφους!!!!!τα χεις παιξει εντελως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

τζα!!!!

Για πείτε μου για πείτε μου σας έλειψα καθόλου????

βρε βρε βρε!!!τελικα ποσοι θα ειναι στο τραπεζι?μαλλον πες μας ποσοι δεν θα ειναι για να μας πεις λιγοτερους.

αστα να πανε.θημαμαι κι απο το γαμο μου.μπαχαλο με τις λιστες.ουτε εγω μπορει να σας ξανα πετυχω αποψε γιατι μια νυστα την εχω.

και θα λεγα να πας να κοιμηθείς γιατί αύριο έχεις δουλειά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοιπόν σκέφτηκα τί χτένισμα θα κάνουμε φιλενάδα..

οχι αλλο σεχ....οχι αλλο σεχ!!!

Σημερα αν δεν ειχα αιμα θα επρεπε να ενδωσω...ευτυχως την καπουλαρα γι αποψε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εεε ψιτ κοπελιά??? αμα σου περισεύει ...... φέρει λιγάκι και από δω...:mrgreen::mrgreen:

βρε καλως την!!!!!πωωωωως και απο τα μερη μας?
βρε βρε βρε!!!τελικα ποσοι θα ειναι στο τραπεζι?μαλλον πες μας ποσοι δεν θα ειναι για να μας πεις λιγοτερους.

περαστική ήμουν και είπα.. δεν μπαίνω να πιω ένα ποτάκι :tongue:

τί κάνεις μωρό μου? την Τρίτη λέει θα συναντηθούμε? έχω ήδη δεχτεί αν δεν το ξέρεις..:D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...