Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερω ποιο λες!!!!οχι δεν επαθα κατι τετοιο!!!ειναι δυνατον να λιωνουν?

δεν ειχε χρονοδιακοπτη ο βραστηρας για να σβησει?εμενα εκανε 10 λεπτα περιπου...

το εριξα μεσα σε κατσαρολα με βραστο νερο.ουτε 5-6 λεπτα δεν εντεξε.το πλαστικο (χονακι)σκεβρωσε και το παγωτο ελιωσε εγινε σα γλιτσα και το νερο που ειχε μεσα φυσικα δεν υπηρχε πουθενα

να σου πω δεν το περιμενα.δηλαδη αυτα πως τα αποστηρωνεις?το δινεις ετσι?δηλαδη υπαρχει κινδυνος να ανοιξει αυτο το πραγμα με το υγρο μεσα στο στομα του παιδιου?και τι ειναι αυτο νερο η κατι αλλο?

εγω ενα της φισερ που εχω για τα δοντια του το εβαλα μεσα σε ζεστο νερο για 2 λεπτ αλλα δεν επαθε κατι...

ξερω και εγω τι γινεται?τοσο ανευθυνη εχει γινει η κικο???δεν νομιζω οτι ειναι νερο αυτο δεν ξερω κιολας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να της παρεις την φραουλα της φισερ αυτο εχουμε και εμεις!!!του αρεσει πολυ!
θα το παρω.θα παρω κι αλλα 2-3 θα τα βρασω και απο το αποτελεσμα θα εξαρτηθει τι θα της δοσω.

Να μαι και γω η αγονοιμοποιητη...με θελετε δε με θελετε εγω θα μεινω!!!

Ελινα μην τα εμπιστευεσαι αυτα με τα υγρα...Μην ξαναπαρεις κουκλα...Παρε εκεινο το κλασικο το στρογγυλο με την τρυπα στην μεση...Δοκιμασμενο χρονια και την δουλιτσα του μια χαρα την κανει!!!

Γλυκουλα ολα καλα?

Διαφημίσεις

Να μαι και γω η αγονοιμοποιητη...με θελετε δε με θελετε εγω θα μεινω!!!

Ελινα μην τα εμπιστευεσαι αυτα με τα υγρα...Μην ξαναπαρεις κουκλα...Παρε εκεινο το κλασικο το στρογγυλο με την τρυπα στην μεση...Δοκιμασμενο χρονια και την δουλιτσα του μια χαρα την κανει!!!

Γλυκουλα ολα καλα?

στρογγυλο με τρυπα στη μαση?ααα εσυ θες σεξ επειγωντος!!!!!!καλε αυτα με το υγρο τα βολευουνε τα καιμενα.που να φανταστω κι εγω οτι θα ελιωνε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...