Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ωραια κοριτσακι μου θα σε περιμενουμε!!εχεις το τηλεφωνο καποιας???

ασε Γλυκουλα μου πολυ γκρινια ο μικρος δεν σκασανε τα δοντακια ακομη και ειναι πολυ ανησυχος!!:confused::confused:

το βραδυ καθομαι με τον αντρα μου γιατι τον ειχα γραψει να πω λιγακι!!!!ελπιζω να τα πουμε πριν την τριτη!!!φιλακια

οχι δεν εχω καποιο τηλ...θα σου δωσω το δικο μου για να συνενοηθουμε...

αχ αυτα τα δοντια τα τυραννανε παρα πολυ!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο ποτε τα πατατακια πανε με τα γεμιστα μπισκοτα?ωχ παναγια μου ουτε εγκυος δεν τα εκανα αυτα.εχασες ενα κιλο βλεπω?μπραβο.μαλλον θα το βρω εγω!!!!!

Διαφημίσεις

το προβλημα μου ειναι οτι δεν καθομαι να φαω.ειμαι ολη μερα στο ποδι και τσιμπολογαω βλακειες.σημερα για να καταλαβεις εχω φαει...πατατακια μπισκοτα μπανανα σουτζουκακια και ενα κρουασαν!!!!μεσα στην υγειηνη διατροφη!!!!!!το θετικο ειναι οτι ειμαι ολη μερα στο ποδι.περπαταω πολυ.

Διαφημίσεις

μπορει να εισαι ολη μερα ορθια και να περπατας αλλα τρως βλακειες!!!

(βασικα τα ιδια εκανα και εγω, τωρα φωναζω σ εσενα για να τ ακουω και εγω!!!)

δεν εχω αποφασησει σοβαρα να κανω κατι.δεν ειμαι ετοιμη να μπω σε προγραμμα.

ξερεις τι επαθα σημερα?η μπεμπα εχει ενα πλαστικο παγωτο της κικο απο αυτα που ειναι για τα δοντια.δεν βγαζει δοντια αλλα μπορει να το κραταει γιατι ειναι μικρο το χωνει στο στομα και το γλυφει.σημερα οπως αρκετες φορες μεχρι τωρα το εβαλα μαζι με τα μπιμπερο να το αποστηρωσω και ελιωσε!!!!!!!το αφησα 2-3 λεπτα παραπανω η αληθεια ειναι αλλα οταν λεμε ελιωσε ελιωσε.το εχεις παθει?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...