Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

το ξερωωωω!!!!μαλλον πρεπει να βαλεις γυαλια!!!!

αθηνα γραφει απο κατω!!!

αααααααααααααααααααααα!!!δεν το ειδα!!!καληνυχτα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

247169c31m3127bh.jpg

603977lzxi18vj55.gif

Αθηνουλι μου όπως σου εγραψα και στο αλλο χιλιοχρονη...να σε χαιρόμαστε....άντε σου εχω ευχηθει παντου..ποιος τη χάρη σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες να εισαστε καλα!!

Δεν μπορεσα να μπω καθολου σημερα απο το πρωι δουλειες μετα γυναικολογο και το βραδυ ειχα κοσμο!!!!

Λοιπον το Χαπακι ειναι Αθηνα και δεν εχει ιντερνετ μου ειπε να κανονισουμε για καφε αμα μπορουμε να μας γνωρισει επιτελους απο κοντα!!!

Η Γλωσσου επισης δεν εχει υπολογιστη χαλασε και τον εχει παει για φτιαξιμο!!

Ειδατε νεα που σας εχω??

Θα τα πουμε αυριο φιλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αλοχααααααααααααα λοιπον το Χαπακι ειπε να κανονισουμε και να της πουμε!!εαν δεν τα καταφερουμε αυτη την εβδομαδα να κανονισουμε για δευτερα τριτη γιατι τεταρτη φευγει!!!

Οποτε ας δηλωσουμε παρουσιες για να της πουμε το ποτε και το που!!

Επειδη μενει μακρια προτιμαει κεντρο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααααααα... κ εγω θελω να ερθω...!!!!!!!

Με μωρα;;;;;;;;;;

για πειτε....!

Αθηνα; αν δεν μπω ...γιατι τρεχω...στειλε μου αν μπορεις μνμ οκ;

κ αν ειναι ερχομαι κ σε παιρνω να παμε μαζι..;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αθηνουλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαιρομαστε....να σε χαιρεται η οικογενεια σου..κ εσυ να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!!!!;)

Πολυ χαρα επεσε.....χαχα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

βρε βρε βρε μολις πουμε για καφε μαζευτηκατε εεεεεεεεεεε????

λοιπον μηπως να αποφασισουμε και να πουμε και στο Χαπακι???

θελετε να πουμε Δευτερα-Τριτη η να κανονισουμε για την παρασκευη??εγω σ/κ δεν μπορω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εμενα με θελετε??????

τι κανετε????αντε μαζευτειτεεεεεεεεεεεεεεε

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπααααααααααααα!!!:tongue::tongue::tongue:

φυσικα και σε θελουμε γιατι οχι???

Αθηνουλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαιρομαστε....να σε χαιρεται η οικογενεια σου..κ εσυ να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!!!!;)

Πολυ χαρα επεσε.....χαχα!

Ευχαριστω Ραμονιτσα μου και εσυ να χαιρεσαι τους αντρες σου!!

αααααααα... κ εγω θελω να ερθω...!!!!!!!

Με μωρα;;;;;;;;;;

για πειτε....!

Αθηνα; αν δεν μπω ...γιατι τρεχω...στειλε μου αν μπορεις μνμ οκ;

κ αν ειναι ερχομαι κ σε παιρνω να παμε μαζι..;)

Μαλλον και τα μωρα αλλα αμα εινια ο καιρος χαλια εγω δεν θα τον παρω!!

θα σε παρω να σου πω!!!φιλακια

και εγω και εγω και εγω και εγω! αρκει να μην ειναι πσκ γιατι ειμαι αυλιδα στην πουκι!

υγ. καλέ γεια σας!

ΚΡΙΣΟΝΙΑ.. ΑΙ ΛΑΒ ΓΙΟΥ!

καλως το μαυρο προβατο!!!:tongue::tongue:

Τι κανετε Μαρουσκα μου???σε χασαμε??πως εινια η μικρη σου??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου το Χαπακι μας δεν μπορει αυτη την εβδομαδα αλλα Δευτερα η Τριτη τελικα κανονιζουμε και της λεμε αντε δηλωστε παρουσιες να δουμε τι θα γινει!!!

Καλο μεσημερι φιλακια!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...