Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock: πόόόόόόσοοοοοοο???? έλα Αλέκο!!!!:lol:

Χαλάλι κοριτσάκι μου όμως!

τί επειδή δεν θα χορέψω? ααα δεν στο είπα ούτως ή άλλως δεν θα έχουμε χορό! κανένας δεν χορεύει ούτε καν ο άντρας μου οπότε θα είναι εντελώς βαφτίσια της τάβλας :lol::lol::lol:

αααα τοτε καλυτερα θα ειναι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock: πόόόόόόσοοοοοοο???? έλα Αλέκο!!!!:lol:

Χαλάλι κοριτσάκι μου όμως!

τί επειδή δεν θα χορέψω? ααα δεν στο είπα ούτως ή άλλως δεν θα έχουμε χορό! κανένας δεν χορεύει ούτε καν ο άντρας μου οπότε θα είναι εντελώς βαφτίσια της τάβλας :lol::lol::lol:[/quote

Χαλαλι του αλλα ο μπαμπας μας δεν το συζηταει καθολου το εψαχνε 2 μερες στι ιντερνετ και βρηκε πολλα βιντεακια και εκλεισε σε αυτο!!!

δεν πειραζει υπαρχουν και τραγουδια της ταβλας!!!:tongue::tongue::mrgreen:

οχι το μαγαζι...για ποσα κιλα ειναι το καθισματακι...

εγω πηρα αυτο που ειναι απο 9 μεχρι 36 θα το εχει διαρκως και μετα θα κατσει απευθειας στο καθισμα...το πηρα 250 ευρω....

πανακριβο ειναι καλε αθηνα!!!500 ευρω?????παναγια μου!!

απο 9-18 κιλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

έχε μου εμπιστοσύνη!!!!;)

ΑΠΟΛΥΤΗ!!!:lol::lol:

σ εσεναααααααααααα???????????

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad::mad: γιατι με τιποταααααααααααααα???θα σε δειρω!!!!!

κούκλες? πάω την πέσω! πονάει όλο μου το σώμα...

μάκια μάκια

καληνύχτα

εεεεε βεβαια πας να την πεσεις αυριο θα πιεις και καφεδακι και θα εχεις παρεα οποτε θελεις να εισαι φρεσκαδουρα!!!!:tongue::tongue:

ποναει ολο σου το σωμα μη χ.....ω πες οτι θελεις να κοιμηθεις νωρις για την ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ που ταχα δεν ξερεις!!!!!:tongue:

ενταξει εκανα και τη σκηνη ζηλοτυπιας και τωρα σε αφηνω να πας να κανεις νανι!!

καληνυχτα κοριτσακι μου!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

9- 18 κιλα???και μετα θα παρεις αλλο?

γιατι δεν παιρνεις ενα για ολα?ειναι πιο οικονομικα και δεν θα εχεις και 3 καρεκλακια αλλα ενα για ολα!

να σαι πω γιατι!!!εχουμε σκοπο να κανουμε και δευτερο νινακι οποτε θα μεινει αυτο για το επομενο οταν θα ερθει με το καλο και θ απερουμε στο μεγαλο αλλο!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να σαι πω γιατι!!!εχουμε σκοπο να κανουμε και δευτερο νινακι οποτε θα μεινει αυτο για το επομενο οταν θα ερθει με το καλο και θ απερουμε στο μεγαλο αλλο!!!;)

τι να σου πω?οπως νομιζεις!

οντως το χαπακι σημερα εξαφανιστηκε!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...