Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καθισματακι αυτοκινητου εννοεις?

ΝΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙ!!!

την ξέρω???? :confused::confused::confused:

φαντάζομαι πως όχι... θα κάνω υπομονή! τί να κάνω γμ την μόδα μου γμ... δερμάτινη γόβα με ταφτά πάει? το καστόρι δεν πάει σε σατέν που ταιριάζει εκτός από αυτές που πήρα βρήκα 8ποντες αλλά πολύ σκέτες ρε παιδάκι μου.. ξέρω γω?

αμεεεεεεεεεεε αμεεεεεεεεεεεεεεεε ψαξε ψαξε!!!!:tongue:

οταν τις φορεσες ενιωσες ανετα???αυτο εχει σημασια!!!

αντε να δουμε με τον καιρο τι θα κανει δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε σκεφτομαι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ποσο να βαλει καλε????εσυ ποσο εβαλες??

ωραιαααααααααααααα 2 μπομπονιερες και 2 γλυκακια λιγοτερα Γλωσσου μου!!!:tongue::tongue::tongue:

τώρα που είπες γλυκάκια... μαρή δεν τα έχω φτιάξει τα επιπλέον ακομα!!!! δεν προλαβαίνω να πάω να πάρω τα υλικά :(:(

U6Vip2.png

α το κλείσατε δηλαδή???

Γλυκούλα εσύ με τα 12ποντα πώς τα πήγες??? για πες να ξέρω τί να περιμένω

Οχι ακομη μας ειπανε να τους παρουμε 20/10 να μας πουνε ποτε θα παραλαβουν περιπου και μετα να παμε να το κλεισουμε!!!

το συγκεκριμενο μονο στα ΛΗΤΩ υπαρχει και στα ΗΡΑ αλλα τα Ηρα δεν ειχαν ουτε ενα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τώρα που είπες γλυκάκια... μαρή δεν τα έχω φτιάξει τα επιπλέον ακομα!!!! δεν προλαβαίνω να πάω να πάρω τα υλικά :(:(

:shock::shock::shock::shock: με σοκαρεις τωρα!!!γιατι τι κανεις ολη μερα και δεν προλαβαινεις μου λες???:tongue::tongue:

ελπιζω να προλαβεις 1 βδομαδα σου εμεινε!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω φοραω τακουνια και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα!

δεν με κουρασαν γιατι ειναι πολυ βολικο παππουτσι και ημουν και αρκετες ωρες ορθια γιατι χορεψα κιολας αρκετα προς το τελος κουραστηκα αλλα αντεξα...

καλά να χορέψω ούτε που το συζητάω....

ΝΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙ!!!

αμεεεεεεεεεεε αμεεεεεεεεεεεεεεεε ψαξε ψαξε!!!!:tongue:

οταν τις φορεσες ενιωσες ανετα???αυτο εχει σημασια!!!

αντε να δουμε με τον καιρο τι θα κανει δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε σκεφτομαι!!!

τώρα τί να σου πώ ό,τι και να σου πώ... άνετο ήταν οκ αλλά σκέψου οτι δεν φοράω τακούνια γενικότερα και ειδικά από την εγκυμοσύνη και μετα΄την έβγαζα με σπορτεξάκι.. μετά το σπορτεξάκι και τα χαμηλοτάκουνα και τα καλοκαιρινά που άπλωσε και η πατούσα...

καλά! προβλέπω να τα βγάζω και να τα κρατώ στο χέρι τσαντάκι :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

και για πες σε ποιο γκρουπ το πηρες?ποσο κανει και λες οτι ειναι ακριβο?

εγω πηρα της inglessina

τι εννοεις γκρουπ??το μαγαζι??ΛΗΤΩ

βεβαια πηρα και στην εταιρια απευθειας και η τιμη ειναι ακριβως η ιδια!!!500 ευρω!!:rolleyes:

εσυ ποσο το πηρες??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τώρα τί να σου πώ ό,τι και να σου πώ... άνετο ήταν οκ αλλά σκέψου οτι δεν φοράω τακούνια γενικότερα και ειδικά από την εγκυμοσύνη και μετα΄την έβγαζα με σπορτεξάκι.. μετά το σπορτεξάκι και τα χαμηλοτάκουνα και τα καλοκαιρινά που άπλωσε και η πατούσα...

θα εισαι πολυ πρωτοτυπη μαμα και θα σε κοιτανε ολοι!!!

παρε και ενα δευτερο ζευγαρι μαζι σου και στο κεντρο να τα βαλεις...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να τα κανεις γιατι θα σου χρειαστουν!!!

θα τα κάνω θα τα κάνω

:shock::shock::shock::shock: με σοκαρεις τωρα!!!γιατι τι κανεις ολη μερα και δεν προλαβαινεις μου λες???:tongue::tongue:

ελπιζω να προλαβεις 1 βδομαδα σου εμεινε!!!:mrgreen:

έλα ντε! τί κάνω?

Παρασκευή κιόλας αύριο....:roll:

U6Vip2.png

βεβαια πηρα και στην εταιρια απευθειας και η τιμη ειναι ακριβως η ιδια!!!500 ευρω!!:rolleyes:

εσυ ποσο το πηρες??

οχι το μαγαζι...για ποσα κιλα ειναι το καθισματακι...

εγω πηρα αυτο που ειναι απο 9 μεχρι 36 θα το εχει διαρκως και μετα θα κατσει απευθειας στο καθισμα...το πηρα 250 ευρω....

πανακριβο ειναι καλε αθηνα!!!500 ευρω?????παναγια μου!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εσυ ποσο το πηρες??

:shock::shock::shock: πόόόόόόσοοοοοοο???? έλα Αλέκο!!!!:lol:

Χαλάλι κοριτσάκι μου όμως!

θα εισαι πολυ πρωτοτυπη μαμα και θα σε κοιτανε ολοι!!!

παρε και ενα δευτερο ζευγαρι μαζι σου και στο κεντρο να τα βαλεις...

τί επειδή δεν θα χορέψω? ααα δεν στο είπα ούτως ή άλλως δεν θα έχουμε χορό! κανένας δεν χορεύει ούτε καν ο άντρας μου οπότε θα είναι εντελώς βαφτίσια της τάβλας :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ωραι τσαντακι!!!!ουτε εγω φοραω τακουνια να φανταστεις οτι 3 φορες εχω φορεσει στο γαμο μου στν αρραβωνα της κουνιαδας και το 2008 τα Χριστουγεννα γενικα σπορτεξακι και φλατ!!!:mrgreen:

απλα οταν φορεσα του γαμου απο την αρχη μου ητανε ανετα και ετσι ολο το βραδυ ουτε που τακαταλαβα!!!!

γιατι δεν θα χορεψεις????μια φορα βαφτιζεις το παιδακι σου να βγαλεις καλους απο το χορο μαρηηηηηηηηηηη!!!

για τον καιρό έχω σήμερα ραντεβού να το συζητήσω!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελπιζω να τα βρειτε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...