Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν ερχεσαι και απο εδω γιατι 2 μερες τωρα με εχει γ@@η με την γκρινια του και δεν προλαβαινω να κανω τιποτις!!!

Αντε καλη η κομμωτρια την ξερεις??(εδω μεσα υπαρχει μια που εχει συνεχεια εξω τα μεμε της αλλα τωρα τα μαζεψε ζαλιζετε ξερναει και λεει οτι ειναι και κομμωτρια το νου σου μην πεσεις δτα χερια της!):tongue:

Πηρες παπα????

καλά μην νομίζεις κι η δικιά μου σήμερα πήγε εκδρομή στην γιαγιά της δίπλα :mrgreen::mrgreen: πώς αλλιώς θα έκανα δουλειά? πάλεβα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. πω πω ειδικά αυτά τα πατζούρια ρε παιδάκι μου τί μπίχλα ήταν αυτή!!!!!! είχα να τα κάνω από τον Ιούλιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την κομμώτρια αν ξέρω???? ακουστά την έχω :rolleyes::rolleyes:

Ποιά είναι αυτή που λες? :tongue::tongue:

ναι ναι πήρα παπάκια... 10ποντα να τους κοιτάζω όλους από το ρετιρέ :lol::lol::lol: ξέρεις.. για να ελέγχω ποιός ήρθε ποιός δεν ήρθε :lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την αθηνα!!!!

ουουουουοουουουουυουουουουου :mrgreen:

κανενα παιδι δεν θελει τα νεροβραστα απ οτι βλεπω!!!

ωωωωωωωωωωωωωω ναι!!!δεν μπορω να πω τουλαχιστον εφαγε 8 κουταλιτσες!!!!μεταξυ μας κιολας αλλα ειναι πολυ χαλια αυτο που τρωνε!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εμας μας εχει ακομη στο ρυζαλευρο και εχθες με ξενερωσε αρκετα δεν μας αφηνει να τον βαλουμε σε στρατα!!!:confused:

Προχθες που βγηκαμε να του παρουμε καθισματακι για το τουτου τον βαλαμε σε μια και τρελλαθηκε και ειπαμε να τον ρωτησουμε πριν την παρουμε και φαγαμε πορταααααααααα!!!:confused::confused::confused:

και εμενα ο παιδιατρος δεν μου επετρεπε να τον βαλω σε στρατα εγω τον εβαλα ομως και του αρεσει και παρα πολυ και τον βοηθησε στο να κανει βηματα σημερα γιατι ξερει πως γινεται...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ουουουουοουουουουυουουουουου :mrgreen:

ωωωωωωωωωωωωωω ναι!!!δεν μπορω να πω τουλαχιστον εφαγε 8 κουταλιτσες!!!!μεταξυ μας κιολας αλλα ειναι πολυ χαλια αυτο που τρωνε!!!:rolleyes:

μονο χαλια?????για τα σκουπιδια ειναι...οταν τα εμπλουτισετε λιγακι να δειτε πως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λογικο ειναι βρε!!!θα τα συνηθισει σιγα σιγα δεν ειναι ευκολη η μεταβαση!

εδω εμενα και με ταλαιπωρει ακομα...σημερα προσπαθησα να του δωσω φασολια ξερα αλλα δεν εφαγε ουτε μια κουταλια!

μονο ρυζαλευρο τρωτε ακομα?κρεμα?τιποτα ακομα?

κρίμα.. είναι πολύ ωφέλιμα κι ας γίνεται μετά ο πισινός πύραυλος :lol::lol:

εμεις αυριο θα φαμε μοσχαρακι για την ωρα μονο 8 κουταλιες χορτοσουπα στην 9 κλαιει!!!ασε και το πρωι δεν μπορω να σηκωθω καθολου ομως!!!:rolleyes:

Γλωσσοουυοουυουουουοου ουουουουουουουυουοοου!!

καλησπερα Γλυκουλα!!

ούτε εγώ μπορώ.. με το ζόρι σηκώνομαι

κανενα παιδι δεν θελει τα νεροβραστα απ οτι βλεπω!!!

εε εδώ που τα λέμε.. εσένα σου αρέσουν? και ανάλατα κιόλας??? εμένα πάντως όχι!

Εμας μας εχει ακομη στο ρυζαλευρο και εχθες με ξενερωσε αρκετα δεν μας αφηνει να τον βαλουμε σε στρατα!!!:confused:

Προχθες που βγηκαμε να του παρουμε καθισματακι για το τουτου τον βαλαμε σε μια και τρελλαθηκε και ειπαμε να τον ρωτησουμε πριν την παρουμε και φαγαμε πορταααααααααα!!!:confused::confused::confused:

μήπως είναι νωρίς για την στράτα??

καθισματάκι βρήκατε? για πες!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλά μην νομίζεις κι η δικιά μου σήμερα πήγε εκδρομή στην γιαγιά της δίπλα :mrgreen::mrgreen: πώς αλλιώς θα έκανα δουλειά? πάλεβα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. πω πω ειδικά αυτά τα πατζούρια ρε παιδάκι μου τί μπίχλα ήταν αυτή!!!!!! είχα να τα κάνω από τον Ιούλιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι ναι πήρα παπάκια... 10ποντα να τους κοιτάζω όλους από το ρετιρέ :lol::lol::lol: ξέρεις.. για να ελέγχω ποιός ήρθε ποιός δεν ήρθε :lol::lol:

μμμμμμμμμμμμμμμμ ωραια εκδρομη!!!!!!εμεις παλι την βγαλαμε αγκαλιτσα με τον αγκαλιτσα που εχω!!!!

ασε μη μιλας για πατζουρια απο τον Φεβρουαριο εχουν να πλυθουν τοτε τα επλυνε η μανα μου!!!:rolleyes:

ασε καλυτερα να μη σου πω γιατι θα τρομαξεις!!!!παντως την ξερεις!!!!:tongue:

ωραιααααααααααα ετσι θα εχεις τον ελεγχο!!!!!;););)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεκαποντα???θα τα αντεξεις?

εγω παντως δεν θα ερθω γι αυτο μην με ψαχνεις!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σου ειπα και πιο πανω οτι δεν μ αρεσουν ετσι και εμενα τα φαγητα...μονο που τα εβλεπα δεν τα ηθελα...

οχι δεν ειναι νωρις μετα τον 6ο μπορει να μπαινει σε στρατα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελπιζω να μου ειπε ΟΧΙ γιατι ειναι νωρις ακομη!!!!!

βρηκαμε δεν υπαρχει βεβαια ακομη τελος του μηνα θα εχουν γιατι με τις απεργιες δεν μπορουσαν να παραλαβουν!!!

ειανι της BE SAFE ακριβουτσικο αλλα ειχε τις καλυτερες προδιαγραφες και ετσι θ απαρουμε αυτοοοοοοοοοοοο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βρηκαμε δεν υπαρχει βεβαια ακομη τελος του μηνα θα εχουν γιατι με τις απεργιες δεν μπορουσαν να παραλαβουν!!!

ειανι της BE SAFE ακριβουτσικο αλλα ειχε τις καλυτερες προδιαγραφες και ετσι θ απαρουμε αυτοοοοοοοοοοοο!!!

καθισματακι αυτοκινητου εννοεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμμμμμμμμ ωραια εκδρομη!!!!!!εμεις παλι την βγαλαμε αγκαλιτσα με τον αγκαλιτσα που εχω!!!!

ασε μη μιλας για πατζουρια απο τον Φεβρουαριο εχουν να πλυθουν τοτε τα επλυνε η μανα μου!!!:rolleyes:

ασε καλυτερα να μη σου πω γιατι θα τρομαξεις!!!!παντως την ξερεις!!!!:tongue:

ωραιααααααααααα ετσι θα εχεις τον ελεγχο!!!!!;););)

την ξέρω???? :confused::confused::confused:

φαντάζομαι πως όχι... θα κάνω υπομονή! τί να κάνω γμ την μόδα μου γμ... δερμάτινη γόβα με ταφτά πάει? το καστόρι δεν πάει σε σατέν που ταιριάζει εκτός από αυτές που πήρα βρήκα 8ποντες αλλά πολύ σκέτες ρε παιδάκι μου.. ξέρω γω?

U6Vip2.png

και ποσο να βαλει καλε????εσυ ποσο εβαλες??

ωραιαααααααααααααα 2 μπομπονιερες και 2 γλυκακια λιγοτερα Γλωσσου μου!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

α το κλείσατε δηλαδή???

Γλυκούλα εσύ με τα 12ποντα πώς τα πήγες??? για πες να ξέρω τί να περιμένω

U6Vip2.png

και ποσο να βαλει καλε????εσυ ποσο εβαλες??

ωραιαααααααααααααα 2 μπομπονιερες και 2 γλυκακια λιγοτερα Γλωσσου μου!!!:tongue::tongue::tongue:

το ειπα γιατι ειπε οτι δεν της αρεσουν τα τακουνια!

εγω εβαλα 12ποντο χρυσο πεδιλο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

α το κλείσατε δηλαδή???

Γλυκούλα εσύ με τα 12ποντα πώς τα πήγες??? για πες να ξέρω τί να περιμένω

εγω φοραω τακουνια και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα!

δεν με κουρασαν γιατι ειναι πολυ βολικο παππουτσι και ημουν και αρκετες ωρες ορθια γιατι χορεψα κιολας αρκετα προς το τελος κουραστηκα αλλα αντεξα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...