Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αθηνουλα που εισαι,εχω τα ζιζια εξω

:tongue::tongue::tongue: τωρα το ειδα ασε εχω τον μικρο μεσα στη γκρινια!!μαλλον δοντακια δεν λεει να κοιμηθει με τιποτα ομως!!!:(

ξερω οτι μπορω α το ξαναζεστανω ακομα μια φορα,αλλα φοβαμαι οτι ετσι χανει ολες τα αντισωματα και τα θρεπτικα συστατικα

ηδη που το βγαζω νοιωθω οτι μπορει να χανει οτι αξιολογο εχει....

Εγω ξερω οτι δεν κανει να το ξαναζεστανεις!!!να το χωριζεις καλυτερα σε 2 μπιμπερο με λιγοτερη ποσοτητα και αμα πειναει να του ζεστανεις το υπολοιπο!!εγω τουλαχιστον ετσι εκανα!!!τον παρακολουθησα με τα 120 για 2-3 μερες ειδα οτι ηθελε περισσοτερο και σιγα σιγα το αυξησα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! πού είστε τσούπρες?

έχω ψοφήσει σήμερα! περιμένω αύριο κομμώτρια στο σπίτι και γ@@κα να ξεβρωμίσω το σπίτι μην γίνω ρεζίλι στην κοπέλα. το απόγευμα πήγα για παπούτσια. είμαι ένα πτώμα σήμερα. μόλις κάθησα από τις 7.30 το πρωί!!!!!

U6Vip2.png

γεια σας!!!τι κανετε?

εμεις ημαστε μια χαρα σημερα περπατησε κιολας ο τεμπελακος μου και πολυ μ αρεσε αντε να αρχισει σιγα σιγα...κατα τ αλλα πριν λιγο κοιμηθηκε γιατι προτιμουσε να παιξει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Ήρθα για ένα γρήγορο γεια (ξεπέτα) διότι "παίζω" στα παιχνίδια:lol::lol:...

Ερώτηση καμηλοπαρδαλάκι: καθαρίζεις μόνο όταν έχεις επισκέψεις?:mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

η αλήθεια τα είχα παρατήσει λιγάκι γιατι με τις φρουτόκρεμες τα ρυζάλευρα και την σούπα μέχρι να μάθουμε να τρώμε ήθελα μετά από κάθε γεύμα και 1 ώρα να μαζέψω τα γύρω γύρω.. ε βαριόμουν και λιγάκι.. τί νομίζεις? μια γκρίνια να ριξει η μικρή και καμμιά φορά ούτε να μαγειρέψω δεν προλαβαίνω....:roll:

εδώ που είμαι θα έρθεις μικρή γι' αυτό μην λες μεγάλα λόγια :tongue::tongue::tongue:

γεια σας!!!τι κανετε?

εμεις ημαστε μια χαρα σημερα περπατησε κιολας ο τεμπελακος μου και πολυ μ αρεσε αντε να αρχισει σιγα σιγα...κατα τ αλλα πριν λιγο κοιμηθηκε γιατι προτιμουσε να παιξει...

έλα ρε!!!!!!! μπράβο το ζουζούνι... :-D :-D

U6Vip2.png

φρουτόκρεμα ρυζάλευρο τα τσακίζει κανονικότατα

σήμερα έφαγε κοτόπουλο με λαχανικά κάπως καλύτερα από το μοσχάρι αλλά ακόμα δεν...

χαθήκαμε :(

επιασε ψύχρα και προτιμούμε το χουζούρι μου φαίνεται!

U6Vip2.png

γεια σας!!!τι κανετε?

:lol::lol:Μπραβο το αγορακι!!καλα μη βιαζεσαι και πολυ γιατι μετα εχει περισσοτερο τρεξιμο!!!

Ήρθα για ένα γρήγορο γεια (ξεπέτα) διότι "παίζω" στα παιχνίδια:lol::lol:...

Ερώτηση καμηλοπαρδαλάκι: καθαρίζεις μόνο όταν έχεις επισκέψεις?:mrgreen:

καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι να μας ξεπετας ετσι???

προσεχε τι λες γιατι ερχεται η σειρα σου και θα φας πολυ δουλεμα κυρια μου!!!:tongue:

Καλησπέρα! πού είστε τσούπρες?

έχω ψοφήσει σήμερα! περιμένω αύριο κομμώτρια στο σπίτι και γ@@κα να ξεβρωμίσω το σπίτι μην γίνω ρεζίλι στην κοπέλα. το απόγευμα πήγα για παπούτσια. είμαι ένα πτώμα σήμερα. μόλις κάθησα από τις 7.30 το πρωί!!!!!

Δεν ερχεσαι και απο εδω γιατι 2 μερες τωρα με εχει γ@@η με την γκρινια του και δεν προλαβαινω να κανω τιποτις!!!

Αντε καλη η κομμωτρια την ξερεις??(εδω μεσα υπαρχει μια που εχει συνεχεια εξω τα μεμε της αλλα τωρα τα μαζεψε ζαλιζετε ξερναει και λεει οτι ειναι και κομμωτρια το νου σου μην πεσεις δτα χερια της!):tongue:

Πηρες παπα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

λογικο ειναι βρε!!!θα τα συνηθισει σιγα σιγα δεν ειναι ευκολη η μεταβαση!

εδω εμενα και με ταλαιπωρει ακομα...σημερα προσπαθησα να του δωσω φασολια ξερα αλλα δεν εφαγε ουτε μια κουταλια!

μονο ρυζαλευρο τρωτε ακομα?κρεμα?τιποτα ακομα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

φρουτόκρεμα ρυζάλευρο τα τσακίζει κανονικότατα

σήμερα έφαγε κοτόπουλο με λαχανικά κάπως καλύτερα από το μοσχάρι αλλά ακόμα δεν...

χαθήκαμε :(

επιασε ψύχρα και προτιμούμε το χουζούρι μου φαίνεται!

εμεις αυριο θα φαμε μοσχαρακι για την ωρα μονο 8 κουταλιες χορτοσουπα στην 9 κλαιει!!!ασε και το πρωι δεν μπορω να σηκωθω καθολου ομως!!!:rolleyes:

Αθηνούούλαααααα?????????? ουουουουουουουουου!!!!!!

Γλωσσοουυοουυουουουοου ουουουουουουουυουοοου!!

καλησπερα Γλυκουλα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λογικο ειναι βρε!!!θα τα συνηθισει σιγα σιγα δεν ειναι ευκολη η μεταβαση!

εδω εμενα και με ταλαιπωρει ακομα...σημερα προσπαθησα να του δωσω φασολια ξερα αλλα δεν εφαγε ουτε μια κουταλια!

μονο ρυζαλευρο τρωτε ακομα?κρεμα?τιποτα ακομα?

Εμας μας εχει ακομη στο ρυζαλευρο και εχθες με ξενερωσε αρκετα δεν μας αφηνει να τον βαλουμε σε στρατα!!!:confused:

Προχθες που βγηκαμε να του παρουμε καθισματακι για το τουτου τον βαλαμε σε μια και τρελλαθηκε και ειπαμε να τον ρωτησουμε πριν την παρουμε και φαγαμε πορταααααααααα!!!:confused::confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...