Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα παμε ....πλεον κοιμαται πιο καλα και ειναι πιο ηρεμος...μου εκανε βεβαια 2 μερες κατι τρελλα,ξυπνουσε να φαει τη νυχτα και μετα ηθελα ενα 2ωρο να ξανακοιμηθει,δεν εκλαιγε αλλα μουρμουραγε οταν του εφευγε η πιπιλα(καμια φορα τη φτυνει επιτηδες)

και ημουνα σαν ζομπι...

κοιμαμαι ελαχιστες ωρες και εχω εξαντληθει

76IGp3.png

θα φτιαξουν τα πραγματα μην ανησυχεις...οσο περναει ο καιρος θα γινεται και πιο καλο το προγραμμα του μικρου...

το ξερω βεβαια για να μαθουμε το προγραμμα εχω κλειστει μεσα,καθε φορα λεω καλυτερα να κατσω σπιτι να τον βαλω στην ωρα του για υπνο...δεν ξερω τι με εχει πιασει...παντα ελεγα οτι δεν θα κανω σαν υστερικη,αλλα μ'αρεσει οταν βλεπω οτι ειμαστε καθε μερα πιο καλα στο προγραμμα μας(οσο για τα απροοπτα που ξυπναει,το καταλαβαινω ειναι μικρουλης ακομα)..

εσυ τι ωρα τον βαζεις για υπνο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μια ερωτηση..πως καταλαβαινω ποτε πρεπει να αυξησω την ποσοτητα του γαλατος???

εμενα ο μπεμπης καποιες φορες τρωει 120 μλ...αλλες φορες 150 και αλλες 80 ...

συνηθως τρωει γυρω στα 120

76IGp3.png

το καταλαβαινεις αν σου ζητησει να φαει νωριτερα η τελειωσει το γαλα και συνεχιζει να κλαιει ακομα σα να πειναει...

ποτε δεν ειναι σταθερη η ποσοτητα του γαλατος που πινουν...

εμενα χθες ηπιε 230 και σημερα μολις 100!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

οταν τρωει πιο λιγο να τον πιεζω να φαει ή να τον αφηνω...????

το θεμα ειναι οτι εμενα ειναι μητρικο γαλα και δεν θελω να το πεταω,οποτε αν του ζεστανω 150 μετα αν σταματησει αν τρωει τον πιεζω να το φαει

76IGp3.png

οχι μην τον πιεζεις αστον να τρωει οσο θελει!!!

δεν μπορω να σε βοηθησω σ αυτο γιατι εγω δεν φυλουσα μητρικο καθολου το επινε κατευθειαν οποτε δεν ξερω τι γινεται αν δεν το φαει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ξερω οτι μπορω α το ξαναζεστανω ακομα μια φορα,αλλα φοβαμαι οτι ετσι χανει ολες τα αντισωματα και τα θρεπτικα συστατικα

ηδη που το βγαζω νοιωθω οτι μπορει να χανει οτι αξιολογο εχει....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...